Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 32 / 264 oldal |
Köszi, már megkaptam a helyes megfejtéseket. (Amit mos te írtál a 6. kérdésre az nem jó...)
Feri!
4/1, 6/2
4/1, 6/2
Valaki esetleg tudja az aktuális MLSZ-totó 4. és 6. kérdésére a helyes választ?
Újabb érdekes Fridi podcast! Ajánlom!
" alt="
">
https://www.youtube.com/watch?v=87myEmokmG4
TAMÁS FREI WROTE A NEW ADVENTURE NOVEL (interview) /// Friderikusz Podcast 80.
" alt="
">
https://www.youtube.com/watch?v=87myEmokmG4
TAMÁS FREI WROTE A NEW ADVENTURE NOVEL (interview) /// Friderikusz Podcast 80.
A g-mail ősszesen napi 15 milliárd kéretlen levelet blokkol az MI segítségével.
Pedig az Iglo zöldborsó messze a legfinomabb, szerintem.
" alt="
">
Mindig megbánom, ha másmilyent veszek.
Nálam 2 ár verte ki a biztosítékot az elmúlt napokban, mindkettő a Prímában.
Kezeletlen citrom kilója (kerekítve) 4400 Ft, ill. II. osztályú (!!) olasz alma 2299 Ft/kg.
Az alma nem gond, vigye, akinek az kell, van lengyel meg magyar ezrekkel kevesebbért is. De a citrom?
" alt="
">
" alt="
">
Mindig megbánom, ha másmilyent veszek.
Nálam 2 ár verte ki a biztosítékot az elmúlt napokban, mindkettő a Prímában.
Kezeletlen citrom kilója (kerekítve) 4400 Ft, ill. II. osztályú (!!) olasz alma 2299 Ft/kg.
Az alma nem gond, vigye, akinek az kell, van lengyel meg magyar ezrekkel kevesebbért is. De a citrom?
" alt="
">Zöldborsófőzi vala a terv ma, gondoltam, veszek 2 db Iglo-t, hátha nyerek vele.
450 gramm 1.090,- Ft
Hát elmennek a pitschába.
Maradt az Auchan zöldborsó.
450 gramm 1.090,- Ft
Hát elmennek a pitschába.
Maradt az Auchan zöldborsó.
Rita21
Az úgy drága lesz.
(A hűtő nyitogatása. Energiazabáló, a hűtő is "kopik".)
Valamilyen kalapot szerkesszetek Mú-nak, és akkor eresszdelahajam: "bőg a tehén, ha nincs kalap a fején" ! 😁
Az úgy drága lesz.
(A hűtő nyitogatása. Energiazabáló, a hűtő is "kopik".)
Valamilyen kalapot szerkesszetek Mú-nak, és akkor eresszdelahajam: "bőg a tehén, ha nincs kalap a fején" ! 😁
Nem értettem, hogy lett 721 óránkénti nyeremény a Rossmann játékban 720 helyett.
Hát az óraátállítás miatt.
" alt="
">
Hát az óraátállítás miatt.
" alt="
">Elég lefotózni és jól felnagyítani.
" alt="
">
" alt="
">Holnap elmegyek a Zofotértbe és csináltatok egy Kinley kupakkód-olvasó szemüveget...
Nagyon köszönöm!
írtam
" alt="
">
" alt="
">Nagyon off leszek sajnos! Rákerestem google-ban többször, többféleképpen. de nem találtam. Esetleg vki tudja, hogy a temetkezési vállalkozóknak ki a felügyeleti szerve, vagy hogy hová lehet fordulni panasszal ( a Fókuszon kívül
" alt="
"> köszönöm előre is, és priviben kérném. A fórumon maradjon csak a vidámság. Szép hètvégét mindenkinek!
" alt="
"> köszönöm előre is, és priviben kérném. A fórumon maradjon csak a vidámság. Szép hètvégét mindenkinek!Óvatosan, körültekintően kezeljétek a váratlan ("Így elsőre nem ugrik be!"---- típusú) nyertesértesítő hívásokat, emaileket!
Néhány nap alatt 3 adathalász emailt kaptam, nejemet pedig ma hívták a 'Blokchain' Kft [{???}] -től, hogy nyert 1milliót, "segítenek, végigvezetik, hogyan juthat hozzá"!
Néhány nap alatt 3 adathalász emailt kaptam, nejemet pedig ma hívták a 'Blokchain' Kft [{???}] -től, hogy nyert 1milliót, "segítenek, végigvezetik, hogyan juthat hozzá"!
08:54-kor töltöttem fel Aldi - Pöttyöst.
A játék oldalán:
Eddig feltöltött blokkjai
Beküldés időpontja: 2023-09-26 06:54:27
Tehát két órával el vannak csúszva.
A játék oldalán:
Eddig feltöltött blokkjai
Beküldés időpontja: 2023-09-26 06:54:27
Tehát két órával el vannak csúszva.
Rég jártam erre. Megosztom veletek, hogy a lányomat megfertőztem. Múlt héten nyert PTE pulcsit.
Oviban dolgozó van közöttünk?
Ha igen, légyszi írjon nekem @-t!
" alt="
">
Ha igen, légyszi írjon nekem @-t!
" alt="
">Jszabályt olvasok eleget.
Csak nem áték, hanem og...
Csak nem áték, hanem og...
Tessêk olvasni jszabályt. Néha nem árt.