Mit nyernék? / Ideális nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 32 / 320 oldal |
Kedves Fortuna! Kérlek, a négy hét legyen négy hét! Meg valami fődíj autó is jól jönne nekem vagy a férjemnek.Nem fognak elférni a gyerekek a jelenlegi kicsi kocsiban, amint megszületik a kislányunk. De egyébként sok apró nyereménynek is tudunk örülni, ha kapunk :-)
Kedves Fortuna!Hálás köszönetem,nagyon jól kezdődött a nap.Kérlek maradj velünk.Köszönöm.
Még nem írta ide azt hiszem.... de ma nagyon szeretnék valamit!
" alt="
"> Kérlek...
" alt="
"> Kérlek...Fortunácska !Rád bízom,amit gondolsz,hogy szükségünk van
" alt="
">
" alt="
">Egy mosógépért én is beállok a sorba
" alt="
">
" alt="
">Fortuna! Köszönöm a nyereményt és kérlek segíts!
Fortunácska!Holnap találj rám légyszi!
Óh Fortuna Köszönöm az új autót!
" alt="
"> Mert tudom, hogy már úton van! Én türelmes vagyok, de már nagyon várom!!!
S ha véletlenül lenne felesleges mosógép, vagy laptop, esetleg egy kis nyaralás gondolj rám kérlek
" alt="
">
" alt="
"> Mert tudom, hogy már úton van! Én türelmes vagyok, de már nagyon várom!!!
S ha véletlenül lenne felesleges mosógép, vagy laptop, esetleg egy kis nyaralás gondolj rám kérlek
" alt="
">
Mit érnek a nyeremények,ha egészség nincs?!
Én inkább nem szeretnék nyerni ,csak ne legyen baj!
Köszönöm! Nekem most ez a legfontosabb!
Én inkább nem szeretnék nyerni ,csak ne legyen baj!
Köszönöm! Nekem most ez a legfontosabb!
Legyél velünk is holnap, drága Fortuna! Tudom, sokféleképp segítettél az utóbbi időben, most ebben segíts, kérlek!!!
Drága Fortunácska kérlek segíts kislányom nagyon boldog lenne ha sikerülne megnyerni! Kérlek nézz le ránk egy kicsit!!!
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Fortunácska!Várlak én is
" alt="
">
" alt="
">
Nagyon hanyagol Fortuna! szeretném,ha vissza térnél hozzám
" alt="
">
Köszönöm!
" alt="
">
Köszönöm!
A segítségedre lenne szükségem.Minden tőlem telhetőt megtettem,de csak a segítségeddel sikerülhet.Fortuna kérlek ha lehetne.Köszönöm.
Fortunácska, kérlek segíts a kb. szeptemberben esedékes dologban ! Vagy dolgokban ! Nekem ezek bőven felérnének egy nyereménnyel ! Előre is köszönöm !
Nálunk az egész család meg van őrülve az Apple cuccokért, úgyhogy iPhone-nak, iPadnek is jó helye lenne.
" alt="
">
De most épp az ELMŰ játéka a legkecsegtetőbb, ahol iPod Shuffle-t lehet nyerni. Nagyon reménykedem, hogy én leszek a szerencsés nyertes!
" alt="
">
Akit érdekel, itt érhető el, de már csak ma!
https://www.facebook.com/ElmuEmaszTarsasagcsoport
/app_522878857761388
" alt="
">
De most épp az ELMŰ játéka a legkecsegtetőbb, ahol iPod Shuffle-t lehet nyerni. Nagyon reménykedem, hogy én leszek a szerencsés nyertes!
" alt="
">
Akit érdekel, itt érhető el, de már csak ma!
https://www.facebook.com/ElmuEmaszTarsasagcsoport
/app_522878857761388
Ide is elkelne már egy jó kis nyeremény.
Meg jó lenne ha az is sikerülne amiben ketten mesterkedünk... ahol az a szépfiú dolgozik...
" alt="
">
Meg jó lenne vmi cocás cucc is...
" alt="
">
" alt="
">
Meg jó lenne vmi cocás cucc is...
" alt="
">Holnap szeretnék egy telefonhívást kapni... onnan ahol ma voltam... délelőtt...
Meg jó lenne h. xy-nak tudnék segíteni, aztán a többit meg megoldjuk...
Meg jó lenne h. xy-nak tudnék segíteni, aztán a többit meg megoldjuk...
Nagyon szépen köszönöm az elmúlt időszakban a sok apróságot! Sok kis örömöt szereztél vele, Fortuna!
" alt="
">
Nem szeretnék telhetetlen lenni, de szeretnék valami nagyobbat is, annak nagyon-nagyon örülnék!
" alt="
">
" alt="
">
Nem szeretnék telhetetlen lenni, de szeretnék valami nagyobbat is, annak nagyon-nagyon örülnék!
" alt="
">