Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 32 / 9173 oldal |
Ecofamily játékban a 90 g-os játszik ,nézem most nem látom a listában csak a 0 4X 90 g ?
Ecofamily játékban a 90 g-os játszik ,nézem most nem látom a listában csak a 0 4X 90 g ?
Ott van a nyerteseknél, h kinek mivel volt szerencséje.
Az Unilever azonnal értesít SMS-ben, de nyertes listát nem rak ki.
Az Unilever azonnal értesít SMS-ben, de nyertes listát nem rak ki.
Sok fórumosnak gratulálnak. Milyen játékokkal lehetett nyerni és hol lehet a listákat megnézni? Érdekelne a Grillezz Glóbus játék grill nyereménylistája..
csucsi, mi az augusztus 31-én zárult játékból várunk nyereményeket, azt beszéltük, de azért köszi. " alt="">
Catlis! Utalványt még nem küldték, amint megkapják ők is egyből küldik! Korrekt cég!
Amennyiben Baba lanolin tusfürdőt nyertél, azt bármelyik Ecofamily üzletben át tudod venni az automatikus üzenet felmutatásával 2024.12.15-ig.
Azonnali nyeremény: a Játék időtartama alatt összesen 1 000 db (egyezer darab) Baba lanolin 400 ml tusfürdő kerül kisorsolásra. Az azonnali nyeremények beváltása az üzletekben lehetséges, 2024. december 15-ig.
Gondolom, a tusfürdőket nyerési sorrendben küldik, vagy nem?
Ha így van, én még várhatok. 😅
Azért az utalványra rákérdeznék, mikorra várható. Szép nyeremény, gratulálok hozzá. " alt="">
Ha így van, én még várhatok. 😅
Azért az utalványra rákérdeznék, mikorra várható. Szép nyeremény, gratulálok hozzá. " alt="">
pieceofluck én is várok még tusfürdőt. Viszont az egyik heti nyereményt is megnyertem, a 100.000Ft-os Euronics utalványt. Még arról sincs hír. Nem tudom, más esetleg megkapta már?
Köszönöm a válaszokat, még a hetet kivárom, utána írok nekik, és jelentkezem, vagy ha közben esetleg megjön, akkor is beírom.
pieceofluck: nekem múlt héten jött meg a Baba tusfürdő.
pieceofluck
én még várok... de ha rákérdezel, beírod a választ?
köszi
én még várok... de ha rákérdezel, beírod a választ?
köszi
Vár még valaki Baba tusfürdőt?
Ha nem, akkor rákérdezek náluk. Tudom, nem egy nagy nyeremény, de ha már megnyertem, kapjam meg. 😅
Köszi előre is.
Ha nem, akkor rákérdezek náluk. Tudom, nem egy nagy nyeremény, de ha már megnyertem, kapjam meg. 😅
Köszi előre is.
bbsc 2024-10-05 :: 14:43
Én is láttam a Verbena játékot . A csomagoláson volt rajta az alábbi:
Promóciós időszak: 2024.10.28-12.22.
Fődíj: 1 millió Ft készpénz.
Hetente: 3x20000 Ft értékű vásárlási utalvány.
Részletek: www.verbena.hu
Én is láttam a Verbena játékot . A csomagoláson volt rajta az alábbi:
Promóciós időszak: 2024.10.28-12.22.
Fődíj: 1 millió Ft készpénz.
Hetente: 3x20000 Ft értékű vásárlási utalvány.
Részletek: www.verbena.hu
sziasztok, POD Kft. mit küldhet?
pityesz76, köszönöm.
Tesco domestos 10 én indul
pityesz76, melyik játékkal nyerhető a CC mozijegy? Köszi.