Nők Lapjából még én sem láttam egy számot sem.....
Írtam nekik, még múlt héten válaszoltak:
Tisztelt Ildikó!
Köszönöm, hogy jelezte kézbesítéssel kapcsolatos problémáját.
A hiányzó lapszámokat természetesen pótolom Önnek, levélpostai küldeményként kiküldöm.
Kiadónk 2007. január 1-jével kézbesítő céget váltott, így már nem a Magyar Posta Zrt., hanem a MégiaLOG Fiege Zrt. kézbesíti magazinjainkat. Az átállás sajnos nem várt nehézségekkel kezdődött, emiatt fordulhatott elő az, hogy nem kapta meg a nyeremény Nők Lapja magazint.
Nagyon bízom abban, hogy ezek a problémák megoldódnak és a jövő héttől már nem lesz panasza a kézbesítésre, hiszen éppen az volt a célja a váltásnak, hogy előfizetőink elégedettebbek legyenek és minden esetben sértetlenül és hiánytalanul megkapják az előfizetett magazinjaikat.
Amennyiben a jövőben bármilyen észrevétele, vagy esetleg panasza van a kézbesítéssel kapcsolatban úgy telefonos ügyfélszolgálatunk is a rendelkezésére áll az alábbi díjmentesen hívható telefonszámon: 06-80-22-66-22 (hétfőtől csütörtökig 8 és 17 óra, pénteken 8 és 16 óra között tudjuk fogadni hívását).
Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségért, megértését és türelmét előre is köszönjük.
Tisztelettel:
Faragó Katalin
Előfizetési koordinátor
Természetesen ma sem kaptam újságot....
Postásnak szóltam, ő sem tud semmiről....
Emlékszem, még évekkel ezelőtt nyertem egy negyedéves újságelőfizetést, akkor az első számot, ami járt, 2 héttel a megjelenés után kaptam meg, úgy, hogy a postás tök véletlenül rákérdezett, hogy esetleg nem-e az enyém az újság, mert már kb. 3 Ildikót végigkérdezett, és egyik sem mondta, hogy az övé....
Én nem tudom, mi a fenét csinálnak rosszul, vagy hogy is megy ez az előfizetéses dolog, hát nem úgy küldik ki az újságokat, hogy névre, címre szól???