1 db aerobic, vagy body bérlet - (igény szerint) a Power Gym II-ben ( 1191 Üllői út 206. | Tel.: 347-3066 ) május 18-ig vehető át. A klubbal kapcsolatos további részletekről a http://www.power-gym.hu/index3.html
Ezt a nyereményemet más nyereménytárgyra cserélném. (én 150 km-re lakok innen, ezért nem tudom felhasználni
Paint
Ennyire még te sem lehetsz naív.
A duracell játék véget ért, a sorsolás is meg volt.
Vannak, akik most próbálnak blokkot-kódot szerezni azokhoz a kódokhoz, amit a boltokból hazahordtak, beregiztek és nyertek vele, anélkül hogy vásároltak volna legalább 1-2 elemet.
S lehet, hogy pont olyanokkal cserélnek, akik becsületesen játszottak (vettek, regiztek), mégsem nyertek, tán épp a harácsolók miatt.
És ugyanez megy minden könnyen "begyűjthető" kódos játék után (lásd korábbi duracell, adidas, barilla, iglo, stb...)
Keresek pez csomagolásokat, legót, utalványokat. Welness utalványt vennék vagy cserélnék.
Cserére várnak: Nagyon sok Somat mosogató tabletta, bontatlan csomagolásban!!!, bontatlan fém cd-tok, Dr. Oetker receptkönyvek, Kühl, Sash kazetta bontatlan fóliában, videókazetta, 512-es pen-drive, milka tehén, Coca-cola nyuszik, társasjáték, Elektromos fogkefe, Coca-cola poharak ( 5dl-es), mese, képeskönyv, , Nagyon sok plüss figura, állatka.
Horváth Rozi bevásárlótáskák, Kindertojás figurák, Nagyon sok könyv,
Vezeték nélküli egér, bontatlan gyári csomagolásban, Konyhai mérleg, 10 kg.-ig mér, oriflame rúzs, szájkontúr, körömlakk. Djuice nyakba akasztható telefontartó , Old Spice övtáska, Matricák, dezodoráló lotion lábra, kézkrém, Fa deo spray, Caola testápoló, sarokpuhító krém, mellápoló zselé.
50% C&A babaruhavásárlási kedvezményt nyujtó kuponom elcserélném,mit adnál érte?
ha valaki szeretne ilyen OTPs hütőtáskát akkor nekem lenne egy cserére... vk-ért....
...én már nem tudom követni, most volt duracell eredményhírdetés, tábor, és nyúl, és most van egy új játék, hogy blokkot kerestek?
van jópár hűtőmágnes is duracellért
duracell blokkot keresek (és vonalkódot)
Van érte:
liberó plüssök
keresztpántos hátizsák
nyakbaakasztó
aa poló
bögre
mc donaldsos játékok
és sokminden más.
evimamzi nem üres hanem hmágneses.

1 db aerobic, vagy body bérlet - (igény szerint) a Power Gym II-ben ( 1191 Üllői út 206. | Tel.: 347-3066 ) május 18-ig vehető át. A klubbal kapcsolatos további részletekről a http://www.power-gym.hu/index3.html
Ezt a nyereményemet más nyereménytárgyra cserélném. (én 150 km-re lakok innen, ezért nem tudom felhasználni)
Duracell blokkot keresek!
Van érte:
Pickwick teáskanna
Darling szív alakú kerámiatál
Knorr téli-szett
Danonino dínó
OTP-s hűtőtáskát mágneses kupakra cserélném.
Cserére van:
- globus doboz+receptkártyák
- Kinder Pingvin
C&A kuponomért cserébe kb. 62-68-as kislány ruhákat keresek.
Oké,a Tiéd megvan!
Üres jupi kupak kell?
evimamzi megírtam a címem. Holnap feladom.
Keresek 3db jupi kupakot.
Rosszcsont rudi teknőst Haláli polóra cserélnék.
Naomi parfümöt bármilyen vásárlási utalványra.
OTP-s h?tôtáskát, Rama Ünnepi Sütemények, Receptkönyv (ezek már jó pár évesek) és a legújabb 35 év receptjei ill. Milli Receptkönyveim elcserélném.
Mit adnál értük?jöhet most játszó vk v. kisebb ajándéktárgy.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások