Azt azért nagyon remélem, hogy lesz esély egy-két ajándék elcsípésére és nem hamvában halt dolog lesz, mint az a napvárosos. Az nekem betett. De hátha valami jót találnak ki vgre. Az ajándékokat végigolvasva viszont úgy tűnik, hogy értékes dolgok lesznek és nem kis apróságok, tehát szerintem nehezen lehet majd nyerni. Na, most akkor jól kilogikáztam magam

De minden ifjúnak van apja, anyja, nagymamála, tesója, stb...
Szerintem azért nagyon hasonlónak ígérkezik.
Jaaaaaaa! Megnyugodtam
De itt szerencsére van korhatár

Betája
A játék leírásából gondolom, nem a kérdésedből.
AZ IZGALMAS TÖRTÉNET KÖZÉPPONTJÁBAN EGY 107 ÉVES PALL MALL-DOBOZ ÁLL, AMELY ELTŰNIK EGY BARÁTODTÓL, ÉS TE SEGÍTESZ KIDERÍTENI, MI IS TÖRTÉNHETETT. MIKÖZBEN JÁTSZOL, A PALL MALL TÖRTÉNELMÉBŐL IS MEGTUDHATSZ SOK ÚJ RÉSZLETET.
És még a smiley-t is elnéztem

Sada, most miért????? :-))))
Én nem kaptam se hírlevelet, se sms-t, csak a pall mall oldalát néztem, ott meg se dátum, se ajándék :-)))
Látom már, riválisa lesz a kincsvadász topicnak.
Jah

és a levél végén, hogy :
"OKTÓBER 24-ÉTŐL VÁRUNK A WWW.PALLMALL.HU WEBOLDALON! "
Innen a tipp a dátumra...
Nyeremények:
Táska, Sony mp3 lejátszó, Sony digitális kamera.
Fődíj: iPod shuffle
A Pallmall oldalon ez van:
"Hamarosan indul újabb játékunk, amellyel a Pall Mall immár 107 éves történelme előtt kívánunk tisztelegni. A történet főhőse pedig Te magad lehetsz, méghozzá magánnyomozói minőségben. Régi gimis osztálytársad, Botond – aki jól menő grafikus egy ügynökségnél – izgatottan hív: a segítségedet kéri, mert egy pótolhatatlan, 107 éves cigarettásdoboz eltűnt az irodájából!
A rejtélyes eset felgöngyölítése közben számos helyszínt és embert ismerhetsz meg, bizonyítékokat gyűjthetsz, és ha jól kombinálsz, a végére egyértelmű lesz, hogy pontosan mi is történt, és kinél van a doboz. Eközben persze a Pall Mall történelméből is megismerhetsz számos új részletet. És ha velünk játszol, nem csak a rejtély megfejtése hoz majd izgalomba, hanem az is, hogy megnyered-e ajándékainkat!
"
a levélben ez volt:
"HAMAROSAN INDUL A PALL MALL WEBOLDALÁN ÚJABB JÁTÉKUNK, AZ ÉSZVESZTŐ ÚTVESZTŐ, AMELY A MÁRKA 107 ÉVES TÖRTÉNELME ELŐTT TISZTELEG.
AZ IZGALMAS TÖRTÉNET KÖZÉPPONTJÁBAN EGY 107 ÉVES PALL MALL-DOBOZ ÁLL, AMELY ELTŰNIK EGY BARÁTODTÓL, ÉS TE SEGÍTESZ KIDERÍTENI, MI IS TÖRTÉNHETETT. MIKÖZBEN JÁTSZOL, A PALL MALL TÖRTÉNELMÉBŐL IS MEGTUDHATSZ SOK ÚJ RÉSZLETET.
HA VELÜNK TARTASZ, NEM CSAK A REJTÉLY MEGFEJTÉSE HOZ MAJD IZGALOMBA, HANEM AZ IS, HOGY MEGNYERED-E AJÁNDÉKAINKAT: EGY TÁSKÁT, EGY SONY MP3-LEJÁTSZÓT, EGY SONY DIGITÁLIS KAMERÁT, VAGY A FŐDÍJAT: AZ IPOD SHUFFLE-T!
"
Azt hol látni, hogy okt. 24-től ????
tea-pot Hozzászólás - 2006. október 19. :: 12:45
Új PallMall játék lesz okt. 24-étől...
(www.pallmall.hu u.az a jelszó...)
menj fel az oldalra és már néhány dolgot meg lehet róla tudni
Hamarosan indul egy új játék Észvesztő útvesztő címmel
Én már nem is várom a széfes nyakbaakasztót. Annyit nem ér, hogy reklamáljak, meg idegeskedjem miatta. Egy tombolatárggyal kevesebb lesz a suliban.
Nekem ez a legutóbbi játék nem sok sikert hozott. Igaz, nem költöttem rá egy fillért sem, csupa talált kóddal játszottam.

Az első kettővel nyertem (mágneses tollat, azt megkaptam, ill. az említett nyakbaakasztót), aztán semmit.
Én,meg még mindíg az elkallódott dugóhúzót,3-4 hete várom azt is,meg a kisebb széfes ajándékokat,és a söröspoharakat is!

2 db vászonövet várok

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások