Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 32 / 246 oldal |
Az Activiával nyert ELLE magazin márc. 24-én igényelt előfizetést ma visszaigazolták úgy, hogy a máj. 13-i lesz az első lapszám, amit kézbesítenek.
Itt Szhelyen egy kis maszek boltos simán beváltotta a nyertes Sport csokis papírokat, egy megint nyert és azt is beváltotta!
" alt="
">
" alt="
">Bár nyugtával dícsérjük a napot én speckó azt gondoltam több játékot le fognak fújni a vírus miatt. Azért maradt pár db... Bár nem lehet tudni mennyi nem indult el.
Az új játékoknál már
- kp.(kaparós magyar termék) v.
- utalvány (Chio bakancslista) a nyeremény, ami akár egy évig is felhasználható.
- kp.(kaparós magyar termék) v.
- utalvány (Chio bakancslista) a nyeremény, ami akár egy évig is felhasználható.
" alt="
">.....ha, nem nyerek milka dark autót....akkor eladom a csokikat amit vettem, és veszek rajta egyet🚘!😂😂😂😂
Fontos a pozitív hozzáállás nem?!😍🚘🚙
Fontos a pozitív hozzáállás nem?!😍🚘🚙
Oikos játékon nyertem Yves Rocher ajándékcsomagot 18-án reggel, ma 20-án meghozta a futár.
A Lidl straropramen játékon nyert vacsora utalványt egész évben fel lehet használni. Emailt kell csak írni nekik.
A SiJó játék működik.
😋
A Pepsinek is van új íze: mangós. Egész jó
" alt="
">
" alt="
">Cocas...
Narancsos colat láttam a fornettisnal reggel...
att75!
Még jó, mert bármilyet veszünk, az a cég bevételét növeli. Egyébként az általam járt Tescoban az összes ízvariánson volt promóciós címke.
Akkor ez is megoldódik.
üdv
Még jó, mert bármilyet veszünk, az a cég bevételét növeli. Egyébként az általam járt Tescoban az összes ízvariánson volt promóciós címke.
Akkor ez is megoldódik.
üdv
zshajni!
Akkor köszi!
üdv
Akkor köszi!
üdv
Péntek - nagyon örültem a tegnapi feltoltesnel, hogy már nem kell beirni. Mindig máshol volt a megvasarolt lisztem/tesztam, mint ahol toltogettem volna. Írtam is nekik mailt, hogy maradjon már el a dolog, így biztosan nekem köszönhető.
" alt="
">
" alt="
">Frissítik holnap a Tibi csokis terméklistát. Nagyon kedvesen válaszoltak a kérdésemre.
Szerintem jó, hogy nem kell a lisztek vonalkód-számait irogatni, semmi értelme nem volt...
Na de jó pont fogyóban a liszt... Gyermelyi játék... ✌️😆😁
Activiához a sok negatív után: visszajeleztek emailben, hogy beérkezett a nyertes blokkom (simán csak elsőbbségivel adtam fel), majd küldik a nyereményt!
" alt="
">
" alt="
">