cappucci: ismered a babapiskótás, citromos, tejölös, tejszínhabos sütit???????
Nagy vájlingba is csinálhatod és másnapra jó, mert puhul a piskóta és sztem nem gejj annyira......
Sziasztok!
Nagyon könnyen elkészíthető (a legjobb, ha nem is kell sütni), olcsó süti receptet keresek.

" alt="

">
Olyat, amit egy nappal előtte meg tudok csinálni, és másnap is finom, mert majd lesz karácsonyi, meg névnapos buli melóhelyen, és kellene vinnem sütit. De mi nem nagyon sütögetünk, így receptem sincs.
Ja és kb. 20-30 főre kellene.
én egy könnyen elkészíthető kenyértészta receptet keresek

" alt="

">
hátha van valakinek bevált receptje

" alt="

">
azt én is kérem

" alt="

">
Régen tudtam csinálni tejszínes capuccinós likőrt a tupperes rázóval.
Sajnos már elfelejtettem ,mi kell bele!
Tudna valaki nekem ilyen tejszínes receptet ajánlani?
Köszi

" alt="

">
sziasztok
nem tudtok valami receptet vegyes vok zöldséghez?
köszi

" alt="

">
Most pudinggal próbálom, ételfestékem nincs. jó rozsaszin lett a puncspudingtól a krém. kíváncsi leszek sütés után milyen lesz.
Kinga! Én pudingporral.
Én pl. őzgerinc sütőformában készítem: 1 cs. puncs pudingpor, 2 tojássárgája, 3 evőkanál cukor, fél cs. sütőpor, 2 tojás felvert habja. (rózsaszínes piskótatészta lesz belőle) vanília pudingporral sárga, csokipudingporral barna. (-nyilván). Liszt helyett teszem bele a pudingport.
Bocsánat, hogy hosszú lett...
Kinga!
Én ételfestékkel szoktam.
Valaki segítsen! a piskóta tésztát mivel lehet színezni? pudingporral?
Barbara, kérhetem a recepteket?
Kaptam egy csomó Sthal, Buday stb.. receptet wordben.
Aki kéri szívesen átküldöm.
(Még nem olvastam őket)
szildi: Ezt a receptet én is kipróbálnám... Megosztod velünk?

" alt="

">
Megsütöttem a receptnaptárból a Cseh kuglóf nevű sütit. Jobban tetszik, mint a kelt tésztás kuglóf, mert sokkal gyorsabb, egyszerűbb és másnap is finom.
Ja, és pont olyan lett, mint a képen

" alt="

">
Most kikapcsolok, de holnap küldöm, aki kéri.
Narancsos kukoricaprószát sütöttem, fincsi lett.

" alt="

">
Most is tele szájjal írok.

" alt="

">
Csirkerecepteket kaptam e-mailben. Ha valakit érdekel, írjon privit és elküldöm.
Egy finom sütőtök krémleves receptjére lenne szükségem. Tegnap megsütöttem a sütőtököt de magában nem olyan finom, de nem akarom kidobni, ezért szeretnék egy jó receptet, akinek lenne...
sziasztok
sütött már valaki dobos tortát, a hétvégére bevállaltam, de annyi a recept, hogy elbizonytalanodtam
trükkök is érdekelnének
köszi előre is
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások