Baba a legnagyobb Főnyeremény! Társalgó
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 32 / 72 oldal |
A kisfiamtól 4,5 évesen vettek vért a télen a vénájából, le sem kellett fogni, egy pisszenést sem hallottam, sőt még a kis ujjait szorította (pumpálta a vért) folyamatosan. Nagyon büszke voltam rá és megdícsérték, hogy milyen bátor volt. Kisebb babáktól nem tudom, hogy veszik a vért.
Próbálj arra gondolni ,hogy ez a szuri segít meggyógyítani a picikédet .
Már oltogatom a férjemet, hogy mi lenne ha ő vinné.
Bár az sem jobb, ha kint izgulok a folyosón és hallgatom a sírását.
Bár az sem jobb, ha kint izgulok a folyosón és hallgatom a sírását.
Hát még nehéz ilyen picikének ,de azért szépen nyugodtan mondd el neki ,hogy mentek doktorhoz és lesz egy kis szuri .
Ne legyél ideges ,mert akkor azt a gyerek is megérzi és átveszi .(Írom én aki mindig be van ...va )
Reméljük ügyesen megszúrják és hamar kész lesztek .
Ne legyél ideges ,mert akkor azt a gyerek is megérzi és átveszi .(Írom én aki mindig be van ...va )
Reméljük ügyesen megszúrják és hamar kész lesztek .
Ja igen, a véna alatt a karját értettem.
" alt="
">
Májusban az 5 éves fiamtól vettek vért, de az is kész cirkusz volt. Annyira sírt.
Egy ekkora babának meg még megmagyarázni sem tudom, hogy ne rángassa a kezét, mert annál rosszabb. Már nagyon parázok.

Májusban az 5 éves fiamtól vettek vért, de az is kész cirkusz volt. Annyira sírt.
Egy ekkora babának meg még megmagyarázni sem tudom, hogy ne rángassa a kezét, mert annál rosszabb. Már nagyon parázok.
Nadina ,ha fejből veszik akkor ott is vénából .
Ha jó vénái vannak a picikédnek ,akkor könyökhajlatból vagy kézfejből veszik .
Adj neki sok folyadékot éjfélig ,hogy könnyű legyen megszúrni holnap.
Ha jó vénái vannak a picikédnek ,akkor könyökhajlatból vagy kézfejből veszik .
Adj neki sok folyadékot éjfélig ,hogy könnyű legyen megszúrni holnap.
Nem tudjátok, hogy egy 14 hónapos picinek honnan vesznek vért? Fejből vagy vénából? Most kaptunk beutalót és már előre parázok.
Én is csatlakozom a bilizni kezdők táborához
" alt="
"> /pontosabban a kisfiam bilizik/.A pisi már egészen jól megy, de a kakival megvárja még adok rá pelenkát. Viszont egyik nap szólt az utcán, hogy pisilni kell - és meglocsoltunk egy fát
" alt="
">
Betti - az én lányom is most tanult meg biciklizni
" alt="
">

Betti - az én lányom is most tanult meg biciklizni

köszönöm
én sem erőltettem, majd megtanulja a saját ritmusában
én sem erőltettem, majd megtanulja a saját ritmusában
sok sikert hozzá
Nem nagyon erőltettem én sem pedig elmúlt kettő éves, de gondoltam nyáron egyszerűbb. Igaz a nővére kora tavasszal hagyta el a pelust anno
Nem nagyon erőltettem én sem pedig elmúlt kettő éves, de gondoltam nyáron egyszerűbb. Igaz a nővére kora tavasszal hagyta el a pelust anno
kezd ismerős lenni ez az érzés
mi most ismerkedünk a bilivel, ma egyszer sikerült is belepipilnie, de háromszor bugyi csere volt, mert mindig akkor szólt, amikor már megtörtént a dolog (persze a pelenkát nem szereti, most, hogy már volt rajta bugyi, mindig bugyit kér, ha látja, hogy veszem a pelust)
de azért olyan jó érzés, hogy azért próbálkozik, kezdi rendes funkciójaként használni a bilit
mi most ismerkedünk a bilivel, ma egyszer sikerült is belepipilnie, de háromszor bugyi csere volt, mert mindig akkor szólt, amikor már megtörtént a dolog (persze a pelenkát nem szereti, most, hogy már volt rajta bugyi, mindig bugyit kér, ha látja, hogy veszem a pelust)
de azért olyan jó érzés, hogy azért próbálkozik, kezdi rendes funkciójaként használni a bilit
Már én is vigyorgok, de akkor nem.
nemeths
" alt="
">

Elindítottuk kisfiamnál a pelusleszoktató programot. Ma nagyfiúsan pisilt
" alt="
">
Igaz a lakást is végig sz...ta, mert későn húzta le a bugyit.
A nagylányom meg biciklizni tanul.

Igaz a lakást is végig sz...ta, mert későn húzta le a bugyit.
A nagylányom meg biciklizni tanul.
Én meg úgy jártam 1x a nagyobbik fiammal, hogy én is alaposan leszidtam valamiért, de mivel aránylag nyugodt ember vagyok, ezért lelkiismeret-furdalásom volt, amiért kiabáltam vele. Amikor lenyugodtam, elmondtam neki, hogy azért kiabáltam, mert aggódok érte és féltem őt, ezt meg is beszéltük.
Aztán rá pár nappal, mikor a boltban álltunk a hosszú sorban, megszólalt a kisfiam: "Jaj anya, tudom én, hogy szeretsz, azért ÜVÖLTÖZÖL velem!"
Egy páran hátrafordultak és méregettek...
" alt="
"> nem volt égő.....
Aztán rá pár nappal, mikor a boltban álltunk a hosszú sorban, megszólalt a kisfiam: "Jaj anya, tudom én, hogy szeretsz, azért ÜVÖLTÖZÖL velem!"
Egy páran hátrafordultak és méregettek...

Sziasztok! Régen nem voltam erre.Most vettem csak észre,hogy ez a témakör létezik.Olvasgattalak titeket és biztos sűrűn felnézek,tetszik a társaság és a hangnem.Nekem egy 4 éves nagylányom van és nemsoká jön az öcsi(sacc 7 hét)Valamelyik nap annyira meghatott a lányom,épp jól letoltam,mert nagyon sokat rosszalkodott aznap erre pár perc múlva odajön és ezt mondja:Én tudod azért szeretlek téged,mert olyan jó anyuka vagy.Úgy elszégyeltem magam,jól letolom ő meg így reagálja le.Mindenkinek nagyon szép napot kívánok.Sziasztok
A 11 hónapos kisfiam a nyaralás alatt a Balcsiban tanul járni
" alt="
"> és mondja közben, hogy "haháááhááá"
" alt="
">
ha nagyobb lesz, elmondom neki, hogy az első lépéseit hol tette meg
" alt="
">

ha nagyobb lesz, elmondom neki, hogy az első lépéseit hol tette meg

szívesen, tényleg aranyos
" alt="
">