Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 32 / 303 oldal |
Ha valaki tudna segíteni a Toilokdo-n legyen szíves keressen meg priviben.Köszönöm!
Játszik valaki a tresorquesten? Mondjátok meg légyszi a magic wheelnél mit kell csinálni. Folyton van egy csomó ticketem, de nem tudok velük mit kezdeni.
SOrsi
pár hozzászólással lejjebb épp ezt az oldalt ( gratcodes) tárgyaltuk, nem érdemes vele foglalkozni: játszottam, vettem kódot, s azóta nem tudok belépni, s így a kódhoz sem tudok hozzáférni
ennyit erről az oldalról
pár hozzászólással lejjebb épp ezt az oldalt ( gratcodes) tárgyaltuk, nem érdemes vele foglalkozni: játszottam, vettem kódot, s azóta nem tudok belépni, s így a kódhoz sem tudok hozzáférni
ennyit erről az oldalról
Valakinek nincs felesleges prizee-s kéz alakú tollkészlete?Fontos lenne.
A toilokdon az M-es póló mennyire nagy, vagy kicsi? Most van olyan amit szeretnék, de csak M-es.
http://www.gratcodes.fr/
ezen az oldalon regiztem már 3 szor, mindháromszor töröltek, mit csinálok rosszul? Gyorsan veszek maxpackot vagy mit csináljak hogy ne törüljenek. Már gmailos emailt is csináltam azzal is törültek.
" alt="
">
ezen az oldalon regiztem már 3 szor, mindháromszor töröltek, mit csinálok rosszul? Gyorsan veszek maxpackot vagy mit csináljak hogy ne törüljenek. Már gmailos emailt is csináltam azzal is törültek.

Hugi: akkor ne is szomorkodjak? olyan jó kis masinának nézz ki a képen
most már mindegy, a lényeg hogy szinte teljesen megkaptam az árát, így kinézhetek egy újabb dolgot, hátha ez valamivel jobb lesz
Krida: én is gondoltam, hogy ez lehet a baj, mert ahogy nézem az oldalt, az elküldött kódok száma nő, szóval valószínűleg másokat beenged
akkor ez az oldal is felejtős
most már mindegy, a lényeg hogy szinte teljesen megkaptam az árát, így kinézhetek egy újabb dolgot, hátha ez valamivel jobb lesz
Krida: én is gondoltam, hogy ez lehet a baj, mert ahogy nézem az oldalt, az elküldött kódok száma nő, szóval valószínűleg másokat beenged
akkor ez az oldal is felejtős
Próbállak vígasztalni: én 4x nyertem meg a buborékfújót, abból 1x sikerült is ideérni hozzánk. De akkor is törötten, így az első használat után ( amikor kiderült, hogy így sajnos nem ér semmit ) ment is a szemétbe...
" alt="
"> De én sem örültem, amikor egy másik ajándéknál a 22. helyezésemnél szűnt meg a sor
" alt="
">

én is igy jártam, ne vegyetek kódot,ne játszatok ott..
asszem a magyarokkal van bajuk
asszem a magyarokkal van bajuk
más: a Gratcodesről kérdezett valaki a múltkor
most nálam is baj van, 2 napja elértem egy kódhoz való pontot, vettem is, de azóta nem tudok belépni, mindig azt írja ki hogy próbáljam újra
valaki járt még így?
most nálam is baj van, 2 napja elértem egy kódhoz való pontot, vettem is, de azóta nem tudok belépni, mindig azt írja ki hogy próbáljam újra
valaki járt még így?
elfogyott a buborékfújó masina, s így engem is kitettek a sorból
pedig úgy szerettem volna a kisfiamnak egy ilyen csodagépet,s már olyan közel jártam
kárpótlásul adtak 15, 50 Bubzot, ami nem is olyan rossz
na akkor nézek valami mást helyette
pedig úgy szerettem volna a kisfiamnak egy ilyen csodagépet,s már olyan közel jártam
kárpótlásul adtak 15, 50 Bubzot, ami nem is olyan rossz
na akkor nézek valami mást helyette
Nekem most már egyre negatívabb a prizee. Jó arról nem tehetnek, hogy egy nagy nehezen kivárt póló 3 hét alatt még nem ért ide (valószínűleg már nem is fog), de azt szemétségnek tartom, hogy valaki hónapokig áll a sorban és egyik napról a másikra megszüntetik a kiválasztott ajándékot és ezért törlik a foglalását.. Én már a második alkalommal járok így. Amikor beállunk a sorba, akkor nem tudják, hogy nem lesz annyi ajándék, hogy mindenkinek jusson? Miért hetek után derül ki?
" alt="
">((

PRIZZE ajándékok cserére várnak: nyakbaakasztós óra, esernyő, nagy írótábla..
Boutygame-en van byncode
írtam e-mailt
" alt="
">

SOrsi: én játszom, ott, de nem rég óta, vagy egy pár hete. Írj, ha tudok segíteni segítek, de nem vagyok benne biztos!
" alt="
"> De megpróbáljuk!

Hát nehéz szülés volt a toilokdon a titkos játék. Csak a 13.-ra találtam el a titkos házat. De végre megvan, most 30 napig nyugi van.
" alt="
">

http://www.gratcodes.fr/index.php
játszi itt valaki, ezen az oldalon? Netán tudna nekem segíteni? Köszi
játszi itt valaki, ezen az oldalon? Netán tudna nekem segíteni? Köszi
Szerintem nem. Mintha írták volna h ezentúl csak egy féle képpen lehet majd ajándékot szerezni.
Tudtok valamit a tresorquest-es sorbanállásnál? Megmaradnak?