Nagyon jó

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
Knorr Coccolino feltöltés

" alt="

"> Éjfélig tart ?
gabianyu
Fülhallgató nyereményről küldtek értesítést?, mert ez valóban csak a SPAR-os feltöltés esetén jár(t volna). Sajnos valóban sok a bénázás a lebonyolítók részéről, ez ellen nem sokat tudunk tenni. Max. annyit, mint Te most, hogy leírjuk a tapasztalatainkat.
Nekem egyszer volt hasonló, Snickers gyorsasági díjat nem akartak oda adni a Mars Promo-sok. De mivel többen (gondolom sokan) jeleztük a problémát, küldtek kompenzációképpen valami utalványt.
Amúgy nem kell (nem szabad) túlságosan komolyan venni ezeket a játékokat! El kell fogadni, hogy a lebonyolító cégeknél is emberek ülnek, ők is hibáznak, és néha tévesen küldenek ki üzeneteket! Amúgy sajnálom, de nem tudunk mit tenni...
KITKAT játék.... ma értesítést kaptam, hogy nyertem, küldjem be a blokkomat, mert nyertesnek sorsoltak ki. Beküldtem, rendben volt. Nagyon örültem.... kb. fél óráig tartott az öröm, mert jött egy másik email, hogy elnézést kérnek, de technikai hiba miatt a Sparos nyerőidőpontban küldtem a blokkomat és mivel nem ott vásároltam, így NEM NYERTEM semmit. Nem is értem... nem pipáltam be, hogy Spar, mert Coopban vásároltam. Járt már más is így, másik játéknál? Nagyon ki vagyok akadva!

" alt="

">
Mondjuk kp-ben is csak akkor 800, ha semmi mást nem vettél.
Az ügynökségek sem egységesek: Az Unilever a "kerekítés szabályai" szerint pl. elfogadja az 1498-at vagy 1499-et is 1500-nak.
Szerintem akkor inkább ezt kellene írniuk a jsz-ba.
SzerencsésFlótás
Bankkártyás fizetésnél épp annyit vonnak le, amennyi a blokk végösszege: se többet, se kevesebbet.
799 az 799 bankkártyás vásárlás esetén..
A 799 az nem 800 Ft ..általános iskola alsó tagozatos tananyag.
Ott van a problema ezekkel a pl M&M Marveles 799 arazassal h ha bankkartyaval fizetsz 800 forint a terheles es keszpenzzel is. Nem kell es nem is szabad finomkodni ! Akieleve 799 ft os arat ir de 800 at zsebelbe raadasul a promocional kizarja a vasarlojat az gerinctele aljas alja ember!!!
weber
Egyetértek. Nekem is ez jutott eszembe.
Ráadásul rendszeresen jóval az eredeti ár felett számolják a megküldött termékek értékét, így az 5000Ft értékű csomag általában kb 3500at ér
Nem kicsit megtévesztő már megint az utosnyeremenyek.hu oldalán a napi nyereménycsomag, ugyanis zicher, hogy nem azt fogja tartalmazni, mint ami a képen van.A képen bő 20.000 Ft értékű termék van, míg a nyeremény 5000 Ft értékű. Legalább odaírhatnák, hogy illusztráció.
Ezért jó beküldés előtt rákérdezni. Én is megkérdeztem most a M&M'S-Marvel játékban, hogy elfogadják-e a 799 Forintos vásárlást.Gyors válaszban, kedvesen írták,hogy nem.

" alt="

">
Nálam a múltkor az összeg megvolt, csak épp nem figyeltem, hogy nem minden termék játszik az adott márkából. Én is buktam a nyereményt. Az Auchan-os játékoknál gyakran van ilyen, hogy nem minden termék játszik. Benéztem, így jártam.
Igen. Ebben bíztam én is. Annak idején a Ferrero Rocher játékon nem volt probléma. Pedig az nem napi ajándék volt.
Ez minden cégnél más...
Itt írta valaki hogy Unilever elfogadja a 98-99 végűeket a kerekítés szabályai miatt...
sajnállak,de ezt már tudnod kéne ,hogy az 1499 nem 1500
Nyertem volna egy Ooops Auchan napi ajándékot, de csak 1499Ft vettem. Elutasították. Pff. Így jártam.
Kit kat' tesco nyereményjátékon nyert fejhallgató még mindíg sehol.3 hete írtam nekik,azt válaszolták,még azon a héten hozza a futár.Persze azóta se ért ide

" alt="

"> akkor legalább ne mondanák
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások