Tippmix, fogadás
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 32 / 78 oldal |
Innen érdekes lesz ez a 6-7 perc! Edddig a sárga lap és a szöglet szám Ok.
hát igen nagyon jó lenne BL döntőt nézni, élőben mondjuk a Nou Camp-ban
" alt="
"> sajnálom h. a Barca nem jut tovább, de jó lett volna a Bernabeu-ban győzni a döntőben
" alt="
">
nekem nagy élmény volt élőben látni játszani az Intert a San Siro-ban és a Spanyolokat a Magyarok ellen itthon a Puskás stadion avatásakor, amikor Raul Tamudo és Miriuta góljaival 1-1 lett az eredmény
" alt="
">
álmom egy Real - Barca meccs
" alt="
">
" alt="
"> sajnálom h. a Barca nem jut tovább, de jó lett volna a Bernabeu-ban győzni a döntőben
" alt="
">
nekem nagy élmény volt élőben látni játszani az Intert a San Siro-ban és a Spanyolokat a Magyarok ellen itthon a Puskás stadion avatásakor, amikor Raul Tamudo és Miriuta góljaival 1-1 lett az eredmény
" alt="
">
álmom egy Real - Barca meccs
" alt="
">chicaloca:Örülök, hogy sikerült! Nekem mindegy, melyik csapat nyer, csak valaki végre verje meg a Bayern Münchent!!!
Hétvégére csináljunk majd egy fix jó szelót, a holdállás még ezen a hétvégén jó! Remélem nyerünk!
Jó szurkolást, azt hiszem, ezt megéri nézni bárkinek élőben! Istenem, egyszer megérnénk, hogy pl. a BL döntőt a helyszínen szurkolva nézni...
Hétvégére csináljunk majd egy fix jó szelót, a holdállás még ezen a hétvégén jó! Remélem nyerünk!
Jó szurkolást, azt hiszem, ezt megéri nézni bárkinek élőben! Istenem, egyszer megérnénk, hogy pl. a BL döntőt a helyszínen szurkolva nézni...
és még érhető nyelven (angol) is megy a közvetítés
" alt="
">
" alt="
">sztem is az Inter jut tovább
NAGY VAGY MAGIC
" alt="
">
Muchas gracias! Forza Barca!
" alt="
">
" alt="
">
Muchas gracias! Forza Barca!
" alt="
">
ne mán kiállítás
" alt="
">
" alt="
">chicaloca:
Ezen biztosan tudod nézni:
hdgoals.com/watch-FC-Barcelona-vs-Internazionale-
live-1
Jelezz vissza, ha sikerült!
Ezen biztosan tudod nézni:
hdgoals.com/watch-FC-Barcelona-vs-Internazionale-
live-1
Jelezz vissza, ha sikerült!
néztem a műholdon is a raiuno-t de nem jött be, bezzeg egy csomó arab tévé meg megy, meg néhány olasz is
" alt="
">
" alt="
">
A többieknek tanácsoltam, rakják a kiállítást, ezt is éreztem, de pont Thiago Mottát, s ezért? Megint belenyúlt a meccsbe a bíró. De akkor is az Inter jut tovább!
Talán megtaláltam az oldalt:
http://www.tvchannelsfree.com/watch/4821/Rai-Uno.
html
Chicaloca, remélem jól írtam, s tudok nézni te is! Nagyon jó meccs már most!
Jó szurkolást!
http://www.tvchannelsfree.com/watch/4821/Rai-Uno.
html
Chicaloca, remélem jól írtam, s tudok nézni te is! Nagyon jó meccs már most!
Jó szurkolást!
www.raiuno.com jobb választás
chicaloca: Nem tudom, hol adják, a Digi Tv-t épp ma akarták leszerelni, szóltam nekik, hogy csak pénteken jöjjenek! Horváth 2 és a raiuno is adja, próbáld meg a raiuno internetes oldalán, azt hiszem www.raiuno.it? Ez nem biztos, csak gondoltam, hátha!
Ma szerencsére nyertem 300-ból 3.295-öt, most már nyugodtan nézhetem a meccset, legyen H-D vagy H-V, ez utóbbinak még jobban örülnék!
Ma szerencsére nyertem 300-ból 3.295-öt, most már nyugodtan nézhetem a meccset, legyen H-D vagy H-V, ez utóbbinak még jobban örülnék!
nem tudtok a neten vmi helyet ahol lehetne nézni a barca-inter meccset? sajnos nincs digi tv-nk
hajrá Barca! bár ha Inter lesz akkor sem lesz baj
" alt="
"> ők a barca mellett a másik nagy kedvencem
én majd csak hétvégén rakok tippeket
én sem gondoltam volna tegnap ekkora bayern sikerre
hajrá Barca! bár ha Inter lesz akkor sem lesz baj
" alt="
"> ők a barca mellett a másik nagy kedvencem
én majd csak hétvégén rakok tippeket
én sem gondoltam volna tegnap ekkora bayern sikerre
Ma megtippeltem az AEK Athen-PAOK döntetlent, az Arisz vezetését az első félidőben , Anand győzelmét /persze nem raktam/, tetszik, hogy Eto'o lő egy gólt /192./
2:1 Nekem tetszene.
2:1 Nekem tetszene.
Barcelona-Inter meccsre a következőt tippelném:
184. első félidőben vezet a Barcelona
én úgy érzem 188. az 1. félidőben lesz több gól
189 D 4,5 sárga lap lesz
190 D 9-11 szögletet várok
Raknék H-V-t vagy H-D-t,még agyalok rajta.
Tegnap nagyon nem gondoltam a Bayern 0:3-as győzelmére csak azt gondoltam, a felsoroltakon kívül más eredmény lesz, de hazai győzelmet vártam. Ma nagyon várom a meccset!
184. első félidőben vezet a Barcelona
én úgy érzem 188. az 1. félidőben lesz több gól
189 D 4,5 sárga lap lesz
190 D 9-11 szögletet várok
Raknék H-V-t vagy H-D-t,még agyalok rajta.
Tegnap nagyon nem gondoltam a Bayern 0:3-as győzelmére csak azt gondoltam, a felsoroltakon kívül más eredmény lesz, de hazai győzelmet vártam. Ma nagyon várom a meccset!
Mai szelvényeim:
147 AEK Athen-PAOK D 2,95
170 Hacken-GAIS 2,3 gól D 1,93
179 Valenciennes-Bourdeaux 2,3 gól D 1,93
300-ra hoz 3.295 Ft-ot
148 AEK Athen-PAOK 1. félidő D 2,00
168 Hacken-GAIS D 3,25
177 Valenciennes-Bourdeaux D 2,95 /ezt sajna elrtam, gólokra kellett volna tennem/
200-ra ad 3.835 Ft-ot
163 Roskilde-Kolding D 3,15
164 Thisted-Brabrand D 3,75 /Ezt most már nem tenném, csak H-ra/
174 Kalmar-Örebro D 3,15 /Ezt a tegnap kombinációban V-re raktam./
300-ból lesz 11.165 Ft.
Ennek az utolsónak kevés esélye van, de ki tudja, dán 2. osztályban bármi lehet.
147 AEK Athen-PAOK D 2,95
170 Hacken-GAIS 2,3 gól D 1,93
179 Valenciennes-Bourdeaux 2,3 gól D 1,93
300-ra hoz 3.295 Ft-ot
148 AEK Athen-PAOK 1. félidő D 2,00
168 Hacken-GAIS D 3,25
177 Valenciennes-Bourdeaux D 2,95 /ezt sajna elrtam, gólokra kellett volna tennem/
200-ra ad 3.835 Ft-ot
163 Roskilde-Kolding D 3,15
164 Thisted-Brabrand D 3,75 /Ezt most már nem tenném, csak H-ra/
174 Kalmar-Örebro D 3,15 /Ezt a tegnap kombinációban V-re raktam./
300-ból lesz 11.165 Ft.
Ennek az utolsónak kevés esélye van, de ki tudja, dán 2. osztályban bármi lehet.
A Napoli néhány hónapja nagy pénztől szabadított meg, azt hittem, megüt a guta, otthon nem tudtak nyerni, s persze egyenesben is, és kombinációban is tettem azt a meccset. Most 2 kombinációs szelvényemen van 1.700 Ft és visszanyertem a vacak Paris SG-re rakott pénzemet, tegnap a Bundesliga 2 mentette a kis szelómat, s végre ott jött egy kis pénz. Most megyek kiváltani. A totómat pedig nem találom, remélem azon is lesz valami.
Ma a Baghdatis meccset rakom H-ra, a 015-öt D-re és a o50-et D-re, s talán a 054-et D-re. Ezt lehet, hogy kombiban 3/4-ben. De lehet, hogy a 054 helyett rakom a 061-et.
Ma a Baghdatis meccset rakom H-ra, a 015-öt D-re és a o50-et D-re, s talán a 054-et D-re. Ezt lehet, hogy kombiban 3/4-ben. De lehet, hogy a 054 helyett rakom a 061-et.
hát nem igaz ez a ... napoli tett arról h. bukjam ezt a szelót, mintha a múlt heti szelót is egyrészt ők vitték volna el
" alt="
">
" alt="
">nyernie kell a napolinak, az udinese teszi a dolgát