Hajni! Ne haragudj, de annyira kiváncsi vagyok hogy mit cseréltél nyuszira!?
Arra a bizonyosra......

Sajna igen

Lehet, hogy plüss nyuszit (v. élőt

) szeretett volna kapni és ehelyett Mildi nyuszit kapott a csomagolásból kivágva.
Csak egy tipp.
Hajni!
ezt hogy érted, hogy nyuszi helyett egy papírt kaptál?

Sajnos megint rossz tapasztalatot szereztem. Ha lehetne, megkérnék mindenkit, hogy ne csak azt irja ki, hogy pl: maci cserélhető, mert félre lehet érteni. Én egy nyuszit vártam és kaptam egy papirt. Én nem erre gondoltam, és elnézést az illetőnek, hogy ezt leirtam, de ez már a második rossz tapasztalatom, hogy nincs feltüntetve, hogy kód-e vagy más.
Köszönöm mindenkinek!
bed Hozzászólás - 2004. szeptember 08. :: 12:03

magdalin
Szerintem ezt a fórumot kellene nekik eljuttatni, ha még nem tette volna meg senki. Vagy ebből szemezgetni, ott van a dátum is, látszik hogy nem mi találtuk ki mesedélután céljából.
Arra gondoltam, jó ötlet lenne-e, ha mindenki PAPÍRRA VETVE leírná a negatív tapasztalatát a postával kapcsolatosan. Ezt összegyűjtve kellene eljuttatni a posta vezetőségéhez. Mi fórumosok egy töredékét tesszük ki csupán a károsultaknak, de talán mégis elindítanánk vele valamit!
Várom jelentkezését azoknak akik csatlakoznának!
Szóval arról írtam, hogy a juvenál Kft. márciusi játéka egy nagy csalás volt! Előtte nem tudták megmondani, mikor fogják kisorsoni a DVDt aztán azt hogy mikor sorsolták, s azóta is csesztek elküldeni a jogosan járó nyertesek listáját amir már levélben is kérelmezett barátom. Érdekesség még, hogy két nevezést küldtünk. A Juvenál elszólta magát, hogy csak hárman neveztek! Érdekes.
Héj! Hova tünt, amit előbb írtam?!! Mi van juvenál pártiak e lap fennntartói vagy beépített emberie? Azonnal kérem megjeleníteni az írásom!
boyka
Globuson az első sorsolásra augusztus 6. volt a beérkezési határidő.
Akinek a levele eddig beért, az mind nyert.
A többi levél vagy késöbb ért be és a végső sorsoláson vesz részt, vagy .......
Pedig a Sadának küldött Globus válaszlevélből én azt szűrtem ki, hogy mindenki nyert, aki küldött be pályázatot.
boyka
A postáról nekem se jó a véleményem, de az, hogy a te 3 pályázatodból egy se nyert, nem jelenti azt, be sem érkezett! Szép is lenne, ha legalább minden 3. pályázó nyerne!
Sajnos én egyszer sem látom a nevem a Globus nyertesek között, ezek szerint nem érkezett be egy pályázatom se? 3-at is küldtem. Pedig eddig az okmányirodai posta tuti volt, úgy vettem észre, hogy viszonylag gyorsan megérkeznek a leveleim, amit onnan adok fel. Hát, lehet, hogy máshol kallódott el, sajnos.
Az én Completás borítékon odaért, kaptam is egy törött csőrű kancsót, és mikor felhívtam a céget aki postázta, a kis hölgyemény azt állította, hogy nem is ők intézik, miközben az a cég van a feladónak amit felhívtam
Szomorúan - és bosszankodva - olvasom, hogy a leveleink meg sem érkezése miatt már be se kerülhetünk a pályázatok közé.
Azt nem értem - többek között - hogy miért kell előre gyártott borítékba küldeni a pályázatokat? Miért nem elég, ha mi ráírjuk a sorszámunkat, vagy beazonosítanak a nevünk, címünk alapján. A feladót nem felejtjük el ráírni a borítékra, aki pedig igen, az vessen magára. (Lásd Reácska beszámolója!)
Azt sem értem, hogy miért kell olyan nevet írni a borítékra, mint a Cora-nestle játéknál: Édes hátizsákmány, vagy a Maggi: Minden gondja elpárolog, stb.
Meg is írtam a Maggi honlapon, azt a választ kaptam, hogy csak így jó. Nehogy már egy cégnek csak egy címe, pf-ja legyen! Egy címre fogadják a rendelést, a kapcsolattartást, a reklámot, a játékot?? Ennyire rosszul azért nem megy nekik??
Ezek a címek már messziről "mutatják", hogy mi van a borítékban. Jó, hogy azt nem írjuk rá, hogy 5 csoki vk egy bicikliért! Nevetséges!
Az lenne az igazi ha minden cég futárszolgálattal küldené a nyereményeket!
Azt gondolom, ez sem kerülne sokkal többe, mint gyakran ujrapostázni az "elveszett", utat tévesztett küldeményeket.
A posta is magához térne talán egy kicsit ha érzékelhetően romlana a beléjük vetett bizalom.
Abban teljesen egyetértek, valamilyen módon ki kellene zárni a postai dolgozókat a játékokból, bár lehet hogy ez sem lenne teljesen igazságos a korrekt dolgozókkal szemben.
Megjegyezném, hogy a hónapokkal ezelőtt eltűnt csomagom keresgélése még mindíg a "tudakozvány" nyomtatványnál tart.

Csatlakozom azokhoz, akik negatív véleménnyel vannak a nyereményjátékokkal kapcsolatban. A Borsodi Sörgyár tucat játékot hírdet! Sajnos beleestem abba a hibába, hogy még bedőlök nekik! A párom igazán nem veti meg a sört, így könnyű volt a csábításnak engedni. Már-már kisebb vagyont költünk - Én a postázásra, a Párom a sörre. Múltkor volt a "hátcimkés" nyereményjáték! Többek közt 3*1000 db söröskorsót lehetett nyerni, amiből még sajnos a korsó fülét sem nyertük. Pedig aztán tényleg egész rendesen postáztam a cimkéket. A honlapunkon megnéztem Én, illetve a családom semmit se nyert, viszont voltak olyanok, akik mindegyik fordulóban többet!!!! is nyertek! Kérdem, hogy lehet ez??!
Bed, jól megmondtad

És Sadának

ez lemaradt az előbb, pedig ő még helyettem is reklamált

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások