A múltkori Darlingos játékkal kapcsolatban érdeklődtem a Studentnél,ugyanis még nem jött meg a Garantált nyeremény a 20 vk.-ért az Atlasz.
A családból 3-an játszottunk,2 személynek tuti megvolt a 20-20 vk.
Megnézték a nyilvántartásban,de sehol se szereplt a nevem,pedig 1 regiment borítékot feladtam a megadott számú vk.-val,a saját és a családtagok nevében is. Nem érkezett be egyetlen borítékom se,az volt a válasz,de a többiek nevére sem!
A címzés tuti jó volt,mert kaptam értesítő levelet,onnan másoltam le,meg szórólapom is volt,azon is szerepelt a cím,ill. itt a neten a webnyeremény oldalon is ellenőriztem,megnéztem.
Azok a LOPÓS POSTÁSOK,hogy a fene vigye el a dolgukat,nem létezik,hogy min. 20-30 levélből 1 se ért célba! Ez már felháborító!!!!!
Akkor már érthető,hogy mért nem nyerünk 1-es postai beküldős játékokon + a garantált,gyorsasági nyereményekről nem is beszélve. Ha,meg se érkezik a postafiókra a levelünk! Magyar Posta csak Gratulálni tudok a színvonalas kézbesítési munkához,ez már az Unió,vagy a középkor!???

(
Szofi: Azt is felhívtam,hogy nyertem e az első sorsoláson. A 3 időszakos beküldésemből csak 2 ért be,pedig időben postáztam. Ezért az első sorsoláson val. szinű nem is vettem részt!
A második fura dolog,mondta a hölgy,hogy az 1-ik borítékomban csak 2 db Szofis előlap volt,pedig én 6-ot tettem bele a kötelezőt,mer ugye nem szúrok ki magammal,hogy nem megfelelő számút küldök be,hisz tudom,akkor az nem játszik! Szóval,mindbe 6db-ot tettem.
Marha jó,ha már a postai dolgozók így szerzik be,maguknak a játékhoz való küldeményeket,hogy megdézsmálják más küldeményét!
Megvan a véleményem a Híres Postáról,inkább hírhedt lett,és rossz!
Nem véletlen,hogy egyre több cég futárszolgálatot alkalmaz a nyeremények kézbesítésére és nem az egyetlen, tejhatalmú postára bizza,nagyon is meg lehet érteni ezek után!
A posta weboldalán hiába is tennék panaszt,bizonyítani semmit nem tudok,mert sima küldeményként adtam fel őket,a Szofira még bélyeg sem kellett,azt ők állták!
Nálam állatira leszerepelt ezek után a Posta,mint intézmény!!!