prizma
Talán ilyen, talán nem, mi sem tudjuk, de "nemszamit" szerint ilyen:
nemszamit Hozzászólás - 2004. október 20. :: 23:07
Ilyen, vagy kísértetiesen ehhez hasonló fotelről van szó:
http://www.ikea.hu/PIAimages/38296_PE130209_S4.jp
g
Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 312 / 319 oldal |
Prizma: olvass kicsit lejjebb és megkapod a választ a kérdéseid felére!
Halihó!
Én másodszor próbálkoztam és nyertem egy fotelt,vágytam rá és sikerrel jártam!
Egyébként már csak azt szeretném tudni,hogy milyen is ez a "modern,kényelmes" ülő használatosság.Megkapta már valaki,aki nyert?Hogy néz ki?
Én másodszor próbálkoztam és nyertem egy fotelt,vágytam rá és sikerrel jártam!
Egyébként már csak azt szeretném tudni,hogy milyen is ez a "modern,kényelmes" ülő használatosság.Megkapta már valaki,aki nyert?Hogy néz ki?
andi
Mi a problémád? Hol akadtál el?
Mi a problémád? Hol akadtál el?
valaki legyen szives segítsen nekem a pall mallt regisztrálni sehogy nem jutok vel dülőre pedig emailt is irtam nekik.
köszio
köszio
ma megpróbáltam egy másik kódot beküldeni mire közölte velem a kedves gép, hogy egy héten csak 4 kódot küldhetek be, de ez még csak a 3. volt a héten (beleszámolva az éjszakai el nem fogadottat is
)
)8:0 a Pall Mallnak.
A Pall Mall kiszámíthatatlan és drága cigi, nektek meg igazatok van! Heti 2eFt-ért elvárhatnánk azért valamit tőlük az egészségkárosításon kívül...
krysztasz!
Biztos, hogy olvassa valaki. De miért nem csinálnak akkor semmit?
Andi azért jött ide, mert akkoriban mondtam neki, hogy itt nagyon nagy a felháborodás.
Azóta írt ide valakinek a problémája miatt? NEM
A félreérthető válaszaimmal stb. ide vonzottam még az UFO-kat is, de azóta csend és nyugalom van a Pall Mall-nél. És ahogy olvasom, még mindig vannak hibák! Hát ezért nem játszom már velük soha többet!!!
De a cigijüket sem fogom szívni az tuti!
Biztos, hogy olvassa valaki. De miért nem csinálnak akkor semmit?
Andi azért jött ide, mert akkoriban mondtam neki, hogy itt nagyon nagy a felháborodás.
Azóta írt ide valakinek a problémája miatt? NEM
A félreérthető válaszaimmal stb. ide vonzottam még az UFO-kat is, de azóta csend és nyugalom van a Pall Mall-nél. És ahogy olvasom, még mindig vannak hibák! Hát ezért nem játszom már velük soha többet!!!
De a cigijüket sem fogom szívni az tuti!
Hajni
Szerintem olvassák a fórumot, hiszen Andi is megszólalt.
Szerintem olvassák a fórumot, hiszen Andi is megszólalt.
Szerintem nem ártana ha ezeket a rossz dolgokat is megosztanátok az illetékesekkel és nem engem szidnának, hogy miért provokáltam ki azt, amit tettem.
ÉN IS JÁRTAM MÁR így jópárszor, másnap hívd fel őket, és ha nyert, meg tudják mondani. Ha nem nyert, akkor már nem tudod felhasználni, mert felismeri, hogy ezzel a kóddal már játszottak...
tegnap este velem is jófej volt a pall mall! Olyan éjjel 1 körül küldtem (volna) kódot, eljutottam addig, hogy beírtam a számokat, kettőskereszt, majd néma csend. Na megpróbáltam mégegyszer, ugyanez. Majd harmadszor és akkor bemondta, hogy egy nap csak egyszer játszhatok. Remek
és hova lett a tegnapi (vagyis az már mai) lehetőségem???

és hova lett a tegnapi (vagyis az már mai) lehetőségem???

Köszi az infót
akkor majd próbálkozom...a telefonszámla (egy kicsivel) még mindig olcsóbb mint a fotel
akkor majd próbálkozom...a telefonszámla (egy kicsivel) még mindig olcsóbb mint a fotel
Hajni,
mit kérsz a kódért? És miért nem te játszol vele? Sztem térjünk át a csere-beré-be.
mit kérsz a kódért? És miért nem te játszol vele? Sztem térjünk át a csere-beré-be.
Én tudok adni Pall Mall kódót, mivel azt szívom, meg a fogam
De ha felesleges lenne egy fotel szívesen fogadom!
De ha felesleges lenne egy fotel szívesen fogadom!
Vicke
tegnap este 22.15 körül nyertem meg a héten a második fotelemet
, de most már nem lehet kiszámítani, hogy mikor van nagyobb esély a nyerésre. Eleinte, amíg nem működött rendesen a rendszer, közvetlenül reggel 7 után volt nagyobb esély, most már csak lutri.
tegnap este 22.15 körül nyertem meg a héten a második fotelemet
, de most már nem lehet kiszámítani, hogy mikor van nagyobb esély a nyerésre. Eleinte, amíg nem működött rendesen a rendszer, közvetlenül reggel 7 után volt nagyobb esély, most már csak lutri.Dallas . Olvass vissza , Ildicc akart így cserélni Sadával 

nem az hanem o. bocs
ha valaki benne lenne egy olyan cserebe hogy 1cd allvany + 1lampa = 1fotel akkor az irjon.
nekem van fotel es szeretnek a masik kettobol is.
nekem van fotel es szeretnek a masik kettobol is.