Blikk, 23. oldalán egy kupon található:
A kupon értéke 500 Ft, melynek leadása esetén a képen látható vasaló 2790 Ft helyett 2290 Ft-ért vásárolható meg. Az ajánlat kizárólag 2004.10.24.-én, bármely KIKA áruházban, a készlet erejéig érvényes.
Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 312 / 394 oldal |
Az A5-ös méretű Rossmann rú-ban 500 Ft-os Rimmel kedvezmény kupon van.
Szaisztok, pár nap pihenő utánj itt vagyok. Közben kaptam levelet a DM-től. Copy-zom: "Az Air Wick termékeket forgalmazó Reckitt Benckiser cégtől azt az információt kaptuk, hogy a kérdőív kitöltéséért járó ajándékot novemberben postázzák az Ön címére.
A kellemetlenségekért ezúton is szíves elnézését kérjük.
Üdvözlettel"
A kellemetlenségekért ezúton is szíves elnézését kérjük.
Üdvözlettel"
Én se kaptam mini rádiot se meg DM által ingyenes illatositott se!
Én se kaptam mini rádiot se meg DM által ingyenes illatositott se!
Akkor kezdhetjük akár veled, mivel olyat írtál, amivel nem segítettél neki., és ugyanúgy nött az üzenetek száma!
Minke neked külön köszi
Hali
Hali
Köszi mindenkinek:-)
Nem bántódtam meg, de tényleg tele van beszélgetésekkel az oldal nem volt kedvem végig olvasgatni
Nem bántódtam meg, de tényleg tele van beszélgetésekkel az oldal nem volt kedvem végig olvasgatni
Sams
Válaszoltam és Őt nem bántottam.
Nem azt kérte, hogy udvaroljak.
Pont a Pankához hasonló újonnan érkezettek miatt kellene ezt a rovatot az ezekhez hasonló felesleges beírkálásoktól megkímélni.
Válaszoltam és Őt nem bántottam.
Nem azt kérte, hogy udvaroljak.
Pont a Pankához hasonló újonnan érkezettek miatt kellene ezt a rovatot az ezekhez hasonló felesleges beírkálásoktól megkímélni.
Hát lehet, hogy most nem volt kedves, de ami a lényeg, hogy igaza van!
Sada megint csupa szív kedves!
Panka, én ide kigyűjtögettem párat a portálomra:
http://minke.gportal.hu/
Keresd az Ingyenes termékminták a neten cím alatt.
http://minke.gportal.hu/
Keresd az Ingyenes termékminták a neten cím alatt.

Csak 83.
Panka
Nézd vissza ezt a (87) oldalt, van több is, csak nehéz megtalálni a sok csevegés között.
Nézd vissza ezt a (87) oldalt, van több is, csak nehéz megtalálni a sok csevegés között.
Nekem sikerült kitölteni a Dove kérdőívet, nem volt vele gond
Tudtok még más lehetőségekről???
Tudtok még más lehetőségekről???
Én most töltöttem ki, és nekem is minden rendben ment!
Nálam minden rendben ment. Elküldtem a válaszokat, s jött visszaigazolás is. Még reggel 8 előtt töltöttem ki a kérdőívet.
Igen, a dove kérdőívvel kapcsolatban én is úgy jártam, hogy az első oldal kitöltése után nem jelenik meg a következő.
Nekem is sikerült a Dove
Nekem sikerült a dove-ot kitöltenem.