Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 313 / 9337 oldal |
A Hulala küldte a csomagot. Abban volt kötén, a Dr. Oetker nem
Én is várom a kötényt.
Dr Oetker
Aldi - Coca Cola
Hulala
stb...
Aldi - Coca Cola
Hulala
stb...
Vár még valaki kötényt?
Má' meg nem mondom, hogy mivel nyertem de még nem küldték.
Asszem 2 játékban is volt ilyen nyeremény, egyet-egyet várok.
Má' meg nem mondom, hogy mivel nyertem de még nem küldték.
Asszem 2 játékban is volt ilyen nyeremény, egyet-egyet várok.
Bocsi, helyesen sünkutya😊
sunkutya Én is azt kerestem az imént, nem tudom, hogy véletlen maradt-e ki a listából vagy direkt.
Köszi!
Nekem bambuszkupakos kulacsom van, az üveg.
Mizonál a kakaó nem játszik? Nincs a listában.
Fucsi33
Melyik Sió kulacs van üvegből?
A kicsi v a nagy? V mindkettő?
Melyik Sió kulacs van üvegből?
A kicsi v a nagy? V mindkettő?
Köszönöm szépen a válaszokat.
Még én is várom a Milka utalást!
Még én sem kaptam Milka utalást
Milka 100 ezres utalást vár még valaki?
Másnak is szét van csúszva a Nestlé oldala?
Valami a szabályzat szerint nem stimmel, de az játékonként eltérő lehet, hogy mi.
Az is lehet, hogy valaki egyszerűen nem küldte el időben a nyertes blokk és kód fotóját.
Az is lehet, hogy valaki egyszerűen nem küldte el időben a nyertes blokk és kód fotóját.
Egyetértek, stimmeljenek az adatok!
De ami miatt nem értem az egészet az az, hogy EGYEDI azonosító kell a feltöltéshez, tehát (elvileg) valaki tényleg BIZONYÍTHATÓAN vásárolt a termékből, ami már a feltöltés pillanatában egyértelmű. Akkor miért nem figyel oda, ha már pályázik?! Vagy mi megy félre a későbbiekben?
De ami miatt nem értem az egészet az az, hogy EGYEDI azonosító kell a feltöltéshez, tehát (elvileg) valaki tényleg BIZONYÍTHATÓAN vásárolt a termékből, ami már a feltöltés pillanatában egyértelmű. Akkor miért nem figyel oda, ha már pályázik?! Vagy mi megy félre a későbbiekben?
Ne, ne legyenek elnézőek, ha valami nem stimmel...
Az utóbbi hetekben két játéknál is tartaléknyertes lettem, úgyhogy örülök, ha legalább vannak olyan szervezők/lebonyolítók, akik tényleg veszik a fáradságot, és ellenőrzik, hogy a nyertes blokk (illetve a nyertes) megfelel-e a játékszabályzatban foglaltaknak.
Az utóbbi hetekben két játéknál is tartaléknyertes lettem, úgyhogy örülök, ha legalább vannak olyan szervezők/lebonyolítók, akik tényleg veszik a fáradságot, és ellenőrzik, hogy a nyertes blokk (illetve a nyertes) megfelel-e a játékszabályzatban foglaltaknak.
Köszi Betája. Igen itt is ez a keddi utalás volt eddig, de tegnap nem jött, pedig egy nov közepi nekünk is volt a családban.
PICK PÓT-nyertességet nem értem. Valaki veszi magának a fáradságot, hogy feltölt blokk adatokat + matricáról EGYEDI azonosítót. De amikor értesítik, hogy nyert, nem reagál a megkeresésre? Hogy van ez?!?Értem én, hogy elvileg elírhat valami adatot, amit aztán nem tud igazolni. Szörnyű, velem is megtörtént, puszta figyelmetlenségből. De ilyen esetben a szervező is lehet(ne) picit elnézőbb, neeem?! (Vagy valahol tényleg leszedegették a boltban a matricákat, és tömegesen töltötték fel a talált blokkokkal?! Vagy miiii???)