Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 313 / 511 oldal |
a miskolci Interspartól én is idegbajt kapok. beszéltem a vezetővel, mert soha nincs kosár. Azt moondta a kosár nem előírás, ők csak külön az önkormányzat kérésére szerezték be. Állandóan órákat kell állni a sorban is.
Tegnap az Intersparban elég sokan voltak, a pénztárrnál több mint 5-en álltak előttem. Összesen 6 pénztár működött az áruházban. Mindegyiknél nagy sor. Amelyik pénztárba beáltam ott az egyik termékkel gond volt, vártam 10 percet és azután beáltam egy másik kasszába. Csak a pénztárnál való várakozás 20 percembe került. A másik pénztárnál pedig még mindig nem sikerült megtalálni a termék kódját.
Az Interspar hozzám elég közel van, de ha jobban meggondolom és kiszámolom, ennyi erővel a város másik részében lévő Cora-ba is kimehettem volna, mert talán még gyorsabban végeztem volna.
Ott legalább elég kassza működik.
Amikor nincsenek a Cora-ba sokan akkor is 10 pénztár működik.
Legközelebb a Cora-ba megyek!
Nem ebbe a sóher Intersparba ahol egy nyamvatt szatyrot nem képesek adni!
Az Interspar hozzám elég közel van, de ha jobban meggondolom és kiszámolom, ennyi erővel a város másik részében lévő Cora-ba is kimehettem volna, mert talán még gyorsabban végeztem volna.
Ott legalább elég kassza működik.
Amikor nincsenek a Cora-ba sokan akkor is 10 pénztár működik.
Legközelebb a Cora-ba megyek!
Nem ebbe a sóher Intersparba ahol egy nyamvatt szatyrot nem képesek adni!
Ha olyan figyelmes lennél, amilyen névtelen, akkor látnád, hogy többekkel együtt csak azt szoktuk sérelmezni, ha a "Nyereményjáték infók" rovat megy át beszélgető topicba.
Ide bmilyen Negatív tapasztalatot be lehet írni.
Ha visszaolvasod, látni fogod.
A kutyádnak meg adj kevesebb csontot.
Ha visszaolvasod, látni fogod.
A kutyádnak meg adj kevesebb csontot.
tudom kezelni, csak példaként hoztam, látom nem esett le.
Egyeseknek kényszeres közölhetnékjük van
Sada szokott mindenkit rendreutasitani, milyen beirásnak, hol a helye -
ide a NYEREMÉNYJÁTÉKOKKAL KAPCSOLATOS NEGATIV TAPSZTALATOK valók, nem az egyéni frusztrációk...
fogod már?
Egyeseknek kényszeres közölhetnékjük van
Sada szokott mindenkit rendreutasitani, milyen beirásnak, hol a helye -
ide a NYEREMÉNYJÁTÉKOKKAL KAPCSOLATOS NEGATIV TAPSZTALATOK valók, nem az egyéni frusztrációk...
fogod már?
Ez már múltkor is téma volt, ajánlom a
http://kutyabetegseg.lap.hu -t.
http://kutyabetegseg.lap.hu -t.
A kutyám meg fehéret szart....
kb ennyire idevaló közlés a tied is
kb ennyire idevaló közlés a tied is

A rádióvezérlésű órám időzónát váltott: hajnal óta a román időt mutatja...

Semmi
Régen csinált ilyet, nem tudom, mi lehet a baja. Se letölteni, se weben hozzáférni nem lehet
Régen csinált ilyet, nem tudom, mi lehet a baja. Se letölteni, se weben hozzáférni nem lehet

Leállt teljesen a C2 levelező!
Legalábbis nálam reggel óta az oldal se jön be!
Remélem nem szünt meg,csak vmi karbantartás???!
Nálatok se hozható be a weboldal,és a leveleitek se jönnek?
Legalábbis nálam reggel óta az oldal se jön be!
Remélem nem szünt meg,csak vmi karbantartás???!
Nálatok se hozható be a weboldal,és a leveleitek se jönnek?
Nekem a Vodafone a masterfoods játékban nem töltötte fel a 2*500 Ft-ot. Masterfood beszélt az illetékesekkel, és állítólag feltöltötték. Ajánlották, hogy beszéljem meg a vodafonnal, de nem volt kedvem telefonálgatni emiatt. A Voda az egy ilyen cég! 

Guriga
Este Voda Ügyf.sz-tól felhívott egy erőszakosan udvarias
hölgy, és elmagyarázta, hogy már megkaptam a feltöltést aug. 10-én. Képtelen voltam megértetni vele, hogy 15-én nyertem, tehát a 10. feltöltés saját tranzakcióm volt. De ő csak erőszakoskodott, hogy a dátum elírás és igenis utalták a feltöltést, ő felismeri a tranzakció típusából s javasolja, hogy a Pepsit hívjam fel. Közöltem vele, hogy nem vagyok hajlandó telefonálgatni, még akkor sem, ha ők" csak" szponzorok, mert Pepsi egyértelműen látja a papírjaiból, hogy az utalás nem történt meg. Miután 2 hónapon belül már a 2. reklamációm volt a Vodafone-nál, ráhagytam és megkerestem a banki kivonatot, ami fehéren-feketén az állításomat igazolja. Ismét felhívtam a Voda.Ügyf.sz.-t s ígéretet kaptam, hogy 48 órán belül visszahívnak. Mivel a Pall Mall játéknál erről a tel-ról játszom, kénytelen vagyok ma venni egy kártyát, nem várhatok egy hetet, amíg rendeződik a reklamációm. Még jó hogy telefonáltam, mert eddig a Fórumról senki nem panaszkodott ebben a témában, azt hittem csak én jártam így, de tévedtem. Te is SOS reklamálj a 1270-n, mert aug. 23-án állítólag mindenki megkapta a Pepsi játékban nyert feltöltést. Sok sikert Neked is! 
Este Voda Ügyf.sz-tól felhívott egy erőszakosan udvarias
hölgy, és elmagyarázta, hogy már megkaptam a feltöltést aug. 10-én. Képtelen voltam megértetni vele, hogy 15-én nyertem, tehát a 10. feltöltés saját tranzakcióm volt. De ő csak erőszakoskodott, hogy a dátum elírás és igenis utalták a feltöltést, ő felismeri a tranzakció típusából s javasolja, hogy a Pepsit hívjam fel. Közöltem vele, hogy nem vagyok hajlandó telefonálgatni, még akkor sem, ha ők" csak" szponzorok, mert Pepsi egyértelműen látja a papírjaiból, hogy az utalás nem történt meg. Miután 2 hónapon belül már a 2. reklamációm volt a Vodafone-nál, ráhagytam és megkerestem a banki kivonatot, ami fehéren-feketén az állításomat igazolja. Ismét felhívtam a Voda.Ügyf.sz.-t s ígéretet kaptam, hogy 48 órán belül visszahívnak. Mivel a Pall Mall játéknál erről a tel-ról játszom, kénytelen vagyok ma venni egy kártyát, nem várhatok egy hetet, amíg rendeződik a reklamációm. Még jó hogy telefonáltam, mert eddig a Fórumról senki nem panaszkodott ebben a témában, azt hittem csak én jártam így, de tévedtem. Te is SOS reklamálj a 1270-n, mert aug. 23-án állítólag mindenki megkapta a Pepsi játékban nyert feltöltést. Sok sikert Neked is! 
Zsuzsa!
Én sajnos ugyanúgy jártam, mint te
Nekem se rémlett, hogy jött volna sms a feltöltésről, fel is hívtam a vodát, és tényleg nem töltötték fel valamilyen okból kifolyólag. Engem is hívni fognak ...
Én sajnos ugyanúgy jártam, mint te
Nekem se rémlett, hogy jött volna sms a feltöltésről, fel is hívtam a vodát, és tényleg nem töltötték fel valamilyen okból kifolyólag. Engem is hívni fognak ...
sada
Akkor nem én vagyok az embered,mert a jacky jó lenne,de a papucs kicsi
Akkor nem én vagyok az embered,mert a jacky jó lenne,de a papucs kicsi

Kénytelen leszek lecserélni a férjemet, hogy jó legyen rá a 43/44-es Dreher papucs meg az XXL-es Győri széldzseki.. 

Zsuzsa
De nekem az előzetes méretegyeztetés ellenére 43/44-est hoztak.
De nekem az előzetes méretegyeztetés ellenére 43/44-est hoztak.

Sada
Köszi!
Beszéltem a Pepsis "kékszámmal" , valóban igazam volt, sajna. A 1270 Vodához irányítottak ott pedig keresik mi történhetett, visszahívást ígértek. Tudtam, hogy nincs rendben az egyenlegem, nem történhetett meg, hogy ők utalták én meg nem vettem észre. Ha ma nem utalják a Pall Mall miatt muszáj feltöltenem, ha tetszik, ha nem. Próbáljon így spórolni az ember lánya
A papucs talán jó lesz 39-es a lábam, de van amikor a 40-es méret a jó. Tudod nagy lábon élek

Köszi!
Beszéltem a Pepsis "kékszámmal" , valóban igazam volt, sajna. A 1270 Vodához irányítottak ott pedig keresik mi történhetett, visszahívást ígértek. Tudtam, hogy nincs rendben az egyenlegem, nem történhetett meg, hogy ők utalták én meg nem vettem észre. Ha ma nem utalják a Pall Mall miatt muszáj feltöltenem, ha tetszik, ha nem. Próbáljon így spórolni az ember lánya
A papucs talán jó lesz 39-es a lábam, de van amikor a 40-es méret a jó. Tudod nagy lábon élek

Zsuzsa
A Dreher papucs jól néz ki, csak az a baja, hogy túl nagy.
A Dreher papucs jól néz ki, csak az a baja, hogy túl nagy.
Zsuzsa
A környezetmben mindenkinek feltöltötték aug. 18-án, még azt is, amit az utolsó napon nyertem.
Lehet, hogy elkerülte a figyelmedet?
Itt követheted az egyenleged:
https://ah1ismap.vodafone.hu/web/hu/
A környezetmben mindenkinek feltöltötték aug. 18-án, még azt is, amit az utolsó napon nyertem.
Lehet, hogy elkerülte a figyelmedet?
Itt követheted az egyenleged:
https://ah1ismap.vodafone.hu/web/hu/