Van: Milupa Junior ital (Rossmann) 300,-Ft-os kupon 2008.12.31-ig érv.
13 db SPAR bélyeg
DM Jan-i kupon füzetből-Dove testápoló, Dove habfürdő, Signal fogkefe, AXE tusfürdő, AXE spray, BABA sampon v. hajbalzsam, BABA testápoló,BABA tusfürdő, Coccolino öbl., Domestos Zéró v. CIF Power Cream kupon.
A SPAR bélyegért 6 db DM bélyeget gondoltam, a többiért ki mit ad?!
Esetleg

Babylove bontatlan úszópelus lenne cserére 4-9kg-ig jó. Esteleg nagyobbra is cserélném.
Van 20db libero nyuszim.Apró kis ajándék tárgy érdekel érte.
cserére van Nestlé babaklubos Táplálási napló.
Képet küldök, ha kéri valaki...
Sok minden érdekel: DM pont, pöttyös csomagolás, Tibi csoki papír (pissy és Mr. Teufel kivételével), vagy mid van érte...
Sziasztok!2darab C&A kuponomat elcserélném,Libero és Pampers pelenka kuponokra.Továbbá Keresek Bébidesszert kuponokat,Univer cimkéket,Nestlés,Milkás,Pamperses,vagy Liberos termékeket 1 éves kislányom részére.Cserébe Dm pontokat,'1db 100 ft-os Humana bébiétel kupont,1db Humana 300ft-os tápszer kupont,és babaápolási terméket tudok adni.
Nivea babay nedves törlőkendő - 150 Ft
Nivea babay nedves törlőkendő - 150 Ft
Johnson's babay fürdető 300 ml - 150 Ft
Domestos - 100 Ft
érv. 2008. aug. 31-ig
Valamint egy tescoban beváltható 400 Ft kedvezményre jogosító Liberó kupon, DM-ben beváltható pelus kuponra cserélném.
Érvényes: 2008 január 18 - február 18
DM kupon-MAM Ulti nyugtató latex cumi, MAM cumi zöld kis krokodillal-Elkeltek!!! Köszönöm az érdeklődéseket!
-2 db Univer (bébiétel/bébidesszert) embléma még megvan... lehet hogy meg is lesz

5 db Dm-ben beváltható 500 Ft-os Huggies kuponomat Dm-es 500 Ft-os Libero kuponokra cserélném. A kuponok érvényessége: 2008. aug. 31. Nivea fürdetőnek, mesekönyvnek (nem leporello) vagy Pampers törlőnek is örülnék cserébe!
69 db spar pontomat is szívesen cserélem a fentiekre!

7 Spar pontomat dm pontokra cserélném.
van cserére:
-DM kupon-MAM Ulti nyugtató latex cumi-Ajándék! 419Ft megtakarítás, 2008 aug. 31-ig beváltható
-MAM cumi zöld kis krokodillal-bontatlan 2009.március 3-ig felhasználható
-2 db Univer (bébiétel/bébidesszert) emblémám
Érdekelne cserébe Tibicsoki papír (Mr. Teufel és Pissy kivételével) , dm pont, pöttyös csomi vagy mid van

nyitott vagyok sok mindenre.

Van cserére 2 db Univer (bébiétel/bébidesszert) emblémám. Érdekelne cserébe Tibicsoki papír (Mr. Teufel és Pissy kivételével) vagy mid van

Cserére vannak Dörmi Kismackó matricás albumjaim.
Cserére nem lenne esetleg valakinek kiságya?
Sziasztok,
most nem cserélni szeretnék, hanem segítséget kérni.
Dörmögő Dömötör újságban van egy játék, minden egyes hónapban ki kellett az utolsó oldalról vágni egy kis képet, és beragasztani a naptárba.
Sajnos én nem ragasztottam, hanem félretettem a képeket... és most mind összekavartuk... némelyiket tudom hova kell ragasztani, de van ami nem egyértelmű... segítene valaki pontosítani?
nagyon - nagyon megköszönném...!
Lenne:
Pannonos baskedball sapi
Pannonos karácsonyi cd
Ráma vk.
Humana Bébi étel 100 Ft kupon DM
11 db spar pont
Piros Pöttyös papírok
Nem játszó kódok.
Szeretnék cserébe: Nivea vk. , DM pont, de sokmindere nyitott vagyok

5 db Dm-ben beváltható 500 Ft-os Huggies kuponjaimat Dm-es 500 Ft-os Libero kuponokra cserélném lehetőleg minél többet egy helyről

A kuponok érvényessége: 2008. aug. 31.
Keresek Liberó -500ft os kupont. /DM/
Van:95db spar pont!
dm december-januári kupon füzet
Szeretnék érte dm-baba kuponokat(pelus...)
dm pontot
januári 50%os c und a kupont cserélnék decemberire
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások