Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 314 / 762 oldal |
mondjuk azt tegyük hozzá, hogy egyiket sem lehetett felhasználni, mert vagy felhasznált kód volt, vagy érvénytelen...
Kódok elkeltek az első (peekaboo) érdeklődőnek. A többiektől elnézést kérek, hogy nem írtam vissza.
ha van még, én is szívesen fogadnék kódot
" alt="
">
" alt="
">ha van még, én is szívesen fogadnék kódot
" alt="
">
" alt="
">én kérekszépen
" alt="
">
" alt="
">én kérekszépen
" alt="
">
" alt="
">...és felajánlok 19 coke kódot.
jegyek elmentek..
Sziasztok!
Felajánlok 2 jegyet a "sivatag virága" filmre szerda estére a Kino moziba Budapestre. NLC-s nyeremény...
Első körben azoknak, akiktől én is kaptam jegyet, belépőt, de ha Ők nem kérik bárki elmehet..
(esetleg vegeta zöldségtartalmakat szívesen fogadok érte:-)
Felajánlok 2 jegyet a "sivatag virága" filmre szerda estére a Kino moziba Budapestre. NLC-s nyeremény...
Első körben azoknak, akiktől én is kaptam jegyet, belépőt, de ha Ők nem kérik bárki elmehet..
(esetleg vegeta zöldségtartalmakat szívesen fogadok érte:-)
Sziasztok!
Ismerőstől ingyen elvihető 7 kiskutya. Fiú-lány vegyesen van, nem lesznek nagyon nagyok, és a képek alapján nagyon helyesek.
2 hét múlva lehet őket elválasztani, akkor kéne elvinni őket a gazditól, aki a Pilisben lakik, de szállítás megoldható, a lényeg, hogy jó helyre kerüljenek a picik!
" alt="
">
Infót és képeket e-mailben tudok küldeni, érdemes megnézni őket, irtó aranyosak!
Ismerőstől ingyen elvihető 7 kiskutya. Fiú-lány vegyesen van, nem lesznek nagyon nagyok, és a képek alapján nagyon helyesek.
2 hét múlva lehet őket elválasztani, akkor kéne elvinni őket a gazditól, aki a Pilisben lakik, de szállítás megoldható, a lényeg, hogy jó helyre kerüljenek a picik!
" alt="
">
Infót és képeket e-mailben tudok küldeni, érdemes megnézni őket, irtó aranyosak!
8 hetes fiú keverék kiskutya keresi új gazdiját.
Fekete-fehér-barna foltos, játékos. Fotót hétvégén tudok küldeni.
Az anya jó házőrző, szereti a gyerekeket. Debreceni személyes átadással.
Fekete-fehér-barna foltos, játékos. Fotót hétvégén tudok küldeni.
Az anya jó házőrző, szereti a gyerekeket. Debreceni személyes átadással.
Sada, köszi az ötletet:
Van fiú is lány is, a szülők bundája a Whiskas cicára emlékeztet. Saját macsáink a szüleik, jól tápáltak, betegségtől mentesek.
Tatabánya mellett lakunk, de szükség szerint Pestre is fel tudom őket hozni
" alt="
">
Aranyosak, szeretjük őket, de sajnos ennyi macskát már nem tudunk vállalni és nem szeretnénk, ha altatásra kerülne a sor...
Van fiú is lány is, a szülők bundája a Whiskas cicára emlékeztet. Saját macsáink a szüleik, jól tápáltak, betegségtől mentesek.
Tatabánya mellett lakunk, de szükség szerint Pestre is fel tudom őket hozni
" alt="
">
Aranyosak, szeretjük őket, de sajnos ennyi macskát már nem tudunk vállalni és nem szeretnénk, ha altatásra kerülne a sor...
Élő állatnál a lelőhelyet és az átadás módját, vmint a picik nemét is érdemes feltüntetni.
Kiscicák ajándékba!!!
2 fekete és 2 cirmos kicmacska keres gazdát!
Ha érdekel, írj!!!
2 fekete és 2 cirmos kicmacska keres gazdát!
Ha érdekel, írj!!!
ha netán lenne valakinék még felesleges jegye a Perzsia hercegére, gondoljon rám, kéne egy kis vidítás a mai vizsga után
" alt="
">
" alt="
">Gyöngyösön 2 db kozmetikai utalványom ingyen odaadom, ha valaki kéri.
Arckezelés (3500ft) mellé ingyen szemöldök szedés és festés
Gyantázás mellé ajándék kargyanta.
Arckezelés (3500ft) mellé ingyen szemöldök szedés és festés
Gyantázás mellé ajándék kargyanta.
Jegyek elkeltek
" alt="
">
" alt="
">An.13. irtam!
2 db. jegy holnap, szerda este 8 óra, Aréna, Perzsia hercege premier előtti vetítés- kedves "ismerős" fórumosnak felajánlom
" alt="
">
Adatok priviben.
" alt="
">
Adatok priviben.
Activia blokk - 2db Activia joghurtital (fedőfólia nélkül)
Felajánlom az első jelentkezőnek. Válaszborítékért.
Felajánlom az első jelentkezőnek. Válaszborítékért.