Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 314 / 9337 oldal |
Mati, nov. 18-it kaptam tegnap. Keddenként utaltak nekem eddig mindig.
Pick utalt mostanában valakinek? Ha igen, kb. mikori nyertességre kapta?
Sziasztok,
Lidl-Milka nyertesek, ti kaptatok visszajelzést a blokk feltöltése után?
Lidl-Milka nyertesek, ti kaptatok visszajelzést a blokk feltöltése után?
CinemaCity nyereményjáték nyertesei értesítve lettek már?
Müllermich hűtőt vár még valaki?
köszi
köszi
Für Johnny-X
Dánke.
Nincs ilyen opció de már tegnap írtam a bengbengbengbengbeng-nek, várom a választ.
Dánke.
Nincs ilyen opció de már tegnap írtam a bengbengbengbengbeng-nek, várom a választ.
luciferko, meg kellett néznem a googleban, mi az, hogy bugos, de köszi
" alt="
">
" alt="
">@kirri
Az Everydayme ilyen bugos. Ugyanez a jelenség volt a korábbi Oral-B-s játéknál is. Azt hiszem akkor többen jelezték is a játékszervezőnek, de nem történt változás.
Az Everydayme ilyen bugos. Ugyanez a jelenség volt a korábbi Oral-B-s játéknál is. Azt hiszem akkor többen jelezték is a játékszervezőnek, de nem történt változás.
sada, már vagy 5-szor megpróbáltam, de mindig gratulál, szerintem az előző feltolteshez. A fiam nevére eddig még nem töltöttem fel, arra meg simán engedte
Johnny-X 2023-12-04 :: 20:24
Vágási Feri
Grat a "családtagnak"! ;-)
Az értesítő levélben nincs olyan opció, hogy emailben is beküldheted a blokkot? Szoktak ilyesmit engedni, ha már vége a beküldési időszaknak.
Vágási Feri
Grat a "családtagnak"! ;-)
Az értesítő levélben nincs olyan opció, hogy emailben is beküldheted a blokkot? Szoktak ilyesmit engedni, ha már vége a beküldési időszaknak.
Lépj ki, lépj be, aztán töltsd föl. Hátha..
Spar Ariel, Lenort egy ember csak egyszer tud feltolteni? Vagy béna vagyok?
Kacsa23
A cba 5ezrest kicsizolika már 10 napja beírta a fórumra és fenn van a főoldalon is.
A cba 5ezrest kicsizolika már 10 napja beírta a fórumra és fenn van a főoldalon is.
sada
Valóban. Már újra (!) fenn vannak a nevek, és továbbra is hiányzik a fődíjas.
Akkor nem tudom, hogy mi történt... (printscreent nem készítettem róla, de eléggé biztos vagyok benne, hogy ma változtattak az oldalon. Van olyan 10-15 lap, amire naponta többször is ránézek. Ez is köztük van).
Valóban. Már újra (!) fenn vannak a nevek, és továbbra is hiányzik a fődíjas.
Akkor nem tudom, hogy mi történt... (printscreent nem készítettem róla, de eléggé biztos vagyok benne, hogy ma változtattak az oldalon. Van olyan 10-15 lap, amire naponta többször is ránézek. Ez is köztük van).
"összes nyertes nevét leszedték..."
Biztos?
Én csak a fődíjast nem látom. A többi (22+3) nyertes neve fenn van.
Biztos?
Én csak a fődíjast nem látom. A többi (22+3) nyertes neve fenn van.
robbe77
De most mintha csinálnának valamit... az ALDI Őszi nyereményjátéknál az összes nyertes nevét leszedték...
Amúgy nekem nem (csak) azzal van gondom, hogy baromi lassan frissülnek ezek a listák, hanem ha az ember kérdez, gyakran válaszra sem méltatják. Most remélem, a jobbik eset van folyamatban, vagyis hogy a sok érdeklődő kérdés / noszogatás / visszajelzés eredményeképpen lesz valami új információ(nk).
De most mintha csinálnának valamit... az ALDI Őszi nyereményjátéknál az összes nyertes nevét leszedték...
Amúgy nekem nem (csak) azzal van gondom, hogy baromi lassan frissülnek ezek a listák, hanem ha az ember kérdez, gyakran válaszra sem méltatják. Most remélem, a jobbik eset van folyamatban, vagyis hogy a sok érdeklődő kérdés / noszogatás / visszajelzés eredményeképpen lesz valami új információ(nk).
Tisike köszi akkor a Swiss italok jönnek 😉🙂
Az Aldi Nestlé őszi játékának fődíj nyertesét sem írták még ki most sem.
A Fényességes Aldi (Meola) közzéteszi valahol az akciós újságos játékok (3X25.000) nyerteseit?
Fucsi33: pl. Screvoval nyert Drehert.