1 újabb cd-állvány !
de én fotelt akarok !!!
Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 314 / 319 oldal |
Dallas e-mail ment!
hat innen kb 10 emberbol 1 dohanyzik tenylegesen, es az sem pall mall-t sziv
igazabol eleg sokan csak hallgathatnank a sarokban mert kozunk sincs a dohanyzashoz igy nem is jatszhatnank 
igazabol eleg sokan csak hallgathatnank a sarokban mert kozunk sincs a dohanyzashoz igy nem is jatszhatnank 
Imádom, hogy más is kukázik!!
Most értem haza az ország másik feléből, útközben összekukáztam az utcán 2 Pall Mall kódot. Az egyikkel 20,15-kor nyertem egy fotelt!!!
Ezt adjátok össze! Sok bosszankodást okozott eddig a rendszer, de mégis sikerült már 3 fotel és egy lámpa
Ezt adjátok össze! Sok bosszankodást okozott eddig a rendszer, de mégis sikerült már 3 fotel és egy lámpa
NApközben esélytelen a nyerés?
Köszi!
boyka
nemszamit Hozzászólás - 2004. október 20. :: 23:07
Ilyen, vagy kísértetiesen ehhez hasonló fotelről van szó:
http://www.ikea.hu/PIAimages/38296_PE130209_S4.jp
g
Hogy tényleg ilyen lesz-e, azt nem tudjuk. Nemszámit szerint ilyen.
nemszamit Hozzászólás - 2004. október 20. :: 23:07
Ilyen, vagy kísértetiesen ehhez hasonló fotelről van szó:
http://www.ikea.hu/PIAimages/38296_PE130209_S4.jp
g
Hogy tényleg ilyen lesz-e, azt nem tudjuk. Nemszámit szerint ilyen.
Most nyertem egy fotelt!!!
Nem tudjátok véletlenül, hogy mi a neve? Mert megnézném az Ikeában, hogy milyen, hogy néz ki.
Köszi.
Nem tudjátok véletlenül, hogy mi a neve? Mert megnézném az Ikeában, hogy milyen, hogy néz ki.
Köszi.
Most nyertem egy fotelt!!!
Köszi.
Köszi.
jó ez a játék,sok hiba van,csak felelős nincs!

Éjszaka én is kétszer a "némaságba futottam".
Most aztán vagy hoz a Mikulás egy Pall Mall meglepit, vagy nem....
Most aztán vagy hoz a Mikulás egy Pall Mall meglepit, vagy nem....
Hajnali 2.15-kor küldtem el és nem nyertem. Úgy látszik ezzel a játékkal olyan vagyok, mint Bagaméri (Meg vagyok átkozva..)
Elküldtem a Pall Mallt éjjel, semmi válasz, elküldtem most reggel, közölték, ezzel már játszottál. Kész, erről ennyit. Lehet rázni magukat nekem meg ismét telefonálni, hogy akkor most mi a csuda van!?
Sziasztok!
Nekem valamelyik hajnal volt egy ugyanilyen esetem. Bepötyögtem telefonszámot, majd szül. dátumot, majd kódot és semmi.
Letettem és újra megismételtem ugyanazzal a kóddal és akkor összejött egy lámpa, hú vagy lehet, hogy egy CD tartó. Mindegy! Az a lényeg, hogy újra próbálkoztam és sikerült.
Nekem valamelyik hajnal volt egy ugyanilyen esetem. Bepötyögtem telefonszámot, majd szül. dátumot, majd kódot és semmi.
Letettem és újra megismételtem ugyanazzal a kóddal és akkor összejött egy lámpa, hú vagy lehet, hogy egy CD tartó. Mindegy! Az a lényeg, hogy újra próbálkoztam és sikerült.
Annyi jó van az egészben, ha nyertél, akkor is kihozzák, ha nem tudsz róla.
Erka70!
Nekem ugyanez volt múlt héten, felhívtam őket, és bár ötször el kellett magyarázni, hogy mi történt, megnézte a kezelő és mondta,hogy nem nyertem!
Nekem ugyanez volt múlt héten, felhívtam őket, és bár ötször el kellett magyarázni, hogy mi történt, megnézte a kezelő és mondta,hogy nem nyertem!
A hétem 2x is jártam úgy, hogy bejelnetkeztem, egyedi azonosító, szül. dátum, kód beütése, #, aztán semmi, se kép, se hang. Reklamáltam, de nem tudta megmondani a srác, hogy nyert-e a kód, vagy sem, sőt, állítólag azt sem tudja megnézni, hogy játszottam-e ezzel a kóddal, csak a nyertes kódokat látja. Ez megint csak hihetetlen. Ja, és nem is lehet újra beküldeni, mert akkor meg azt mondja, hogy ezzel a kód már játszottak korábban. Kedves Andrea, kérem hozzászólásodat, ez korrekt?
Tény:
Olyanért fizettünk, amiért nem akartunk,
de ez a Pall Mall játék szervezőjének a sara.
A telefon szolgáltatónak a kapcsolatért fizetsz, és az létrejött. Arról nem tehetnek, hogy a szám tulajdonosa csak gépet tett a vonal végére.
A játékba jutást a Pall Mall igérte, de nem teljesítette.
Olyanért fizettünk, amiért nem akartunk,
de ez a Pall Mall játék szervezőjének a sara.
A telefon szolgáltatónak a kapcsolatért fizetsz, és az létrejött. Arról nem tehetnek, hogy a szám tulajdonosa csak gépet tett a vonal végére.
A játékba jutást a Pall Mall igérte, de nem teljesítette.
sada, lehet hogy rosszul gondolom, de nekem az a véleményem, ha én fizetek valamiért, ez esetben a játékba jutásért, joggal várhatom el a ''minőséget'' és azt hogy nem meglopnak a pénzemért. az persze más kérdés, hogy átpasszolják a felelősséget, ebben nagyok vagyunk, lásd posta.