8 hetes keverék kiskutya keresi új gazdiját.
Fekete-fehér-barna foltos, játékos. Fotót hétvégén tudok küldeni.
Az anya jó házőrző, szereti a gyerekeket. Debreceni személyes átadással.
1 Kubu kód az első jelentkezőnek.
Érdekelne még valakit 2db coke kód?
Az első jelentkezőnek szívesen elküldöm.
Perzsia hercege - Az idő homokja c. film szinkronizált változatának premier előtti bemutatójára jegy
Időpont: 2010. május 17., hétfő, 19 óra
Helyszín: Cinema City Allée, 3-as terem (1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 8-10.)
Felajánlok egy pelenkakukát-én is kaptam és sehol nem találtam a márkához kukazacsit, de biztos van jó méret hozzá...
III.ker
Kolibri Színházba 3 db jegy, most vasárnapra. Gyerekeknek szóló előadás. Akit érdekel írjon e-mailt.
Soproni ajándékokhoz 4 db 2 pontos pontot válaszborítékért
Nekem is van egy libero megapack kuponom,válaszborítékért
jukime 2010-05-12 :: 13:45
Május végéig érvényes Libero -500ft kupont válaszborítékért felajánlok.
(DM-es kupon)
Felajánlok:
-Ingyenes szállításra jogosító kuponkódot.
http://www.monamama.hu/
Van két szelvényem a tegnapi Észak Magyarország újságból.
A szelvényt fel kell mutatni kitöltve miskolci hűségkáryával együtt a barlangfürdő jegypénztárában szerdánként - májusban -, egy felnőtt és egy gyerek belépőjgyének 50 %-át kell kifizetni. A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.
Ha valaki kéri, emailben veszéljük meg, odaadom, csakis kora délután érek rá a napokban a városháztér és a villanyrendőr között.
Sziasztok! Én is szeretnék egy jegyet a ma esti Emlékezz rám-ra. Ha esetleg vki nem tud elmenni és Awaninak is van már jegye, gondoljatok rám is!

" alt="

"> Köszi előre is! Üdv, Nóri
Van valakinek felesleges jegye az Emlékezz rám-ra?
Sziasztok! Akar valaki mostanában vodafone-os vitamaxos készüléket vásárolni. Egyes akciós vásárlásoknál leadott öreg telefont befogadnak - ilyet tudnék átadni...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások