Fáreó, ez most nagyon elkeserített!

Szofi ügyben figyelmeztettek már a fórumról, hogy félreértelmeztem a játékot, sajnos én nem küldtem a megfelelő részét, ezt természetesen korrigálni fogom, és küldök ujakat, de a többi

az hibámon kivüli!
Szomoru vagyok! Mailben megbeszéljük!
Postán jött a minap 1 cserém magdalintól,a feladó direkt írta is miből mennyit küldött!
Ennek ellenlére,noha a boríték sértetrlennek tünt,meg lett dézsmálva!
5 sportszelet csoki vk. helyett csak 2-ő volt benne,7 szofi előlapból,meg csak 3 db,és (az mind a nem játékos része,hanem a "kék" feliratú). Ráadásúl 2-ő tök gyűrött is volt!
Nem hinném,hogy a cserepartnerem hibája,inkább a postára gyanakszom!
Nem tudom, mi nem jelentkeztünk...
bocsi az elírásokért ,de ma egésznap mindent elírok
a tesztleveleket nem igy csinálja a posta,hanem egy hétig kell megadott leveleket feladni előre megcimzett/postán jelentkezett/ tesztcimzetetnek.
És amit megkapunk leveleket ezeket kell a posta minősének feladni.
Mi is vállaltunk ilyet.,és általában 1-2 levél elvész,nem mindig van mind meg,de már volt olyan ,hogy mind megjött
Hát persze! Ezeket a levelet kincsként kezelik! Kézből-kézbe fogják átadni!
Azt majd legközelebb, mert állítólag még kapunk ilyeneket többször is...

(De valószínű, hogy már ismerik a postások ezt a tesztlevelet, mert ez persze 1 nap alatt ideért...

)
Ja, és az előbb elfelejtettem: egy időben volt szó róla, hogy megszűnik a Posta monopolhelyzete, és lehetnek kisebb vetélytársai. Erről nincs újabb hír? Nem hallottatok vmit?
Nórika
Bár kapnék egy ilyet! Irnék hozzá egy szép - de visszafogott - panaszos levelet.
Ja, bocs, ez nem kifejezetten negatív volt, de itt tárgyaltuk ki a postát...
Nem tudom, Ti kaptatok-e már "tesztlevelet", mi hétfőn kaptunk egyet, lényege: a posta kiküld találomra különböző címekre, feladó nélkül egy levelet válaszborítékkal, és rá kell írni, hogy mikor kaptam meg. Úgy látszik, a Vezetőség sincs teljesen megelégedve.... A pont az i-re: Mikor adtam fel a levelet, a postás hölgy ránézett a címzettre( Magyar Posta Rt, Minőségügyi Osztály ..vagy vmi ilyesmi..), azonnal szépen mosolyogni kezdett, és gyorsan elkezdte a "kiemelt ügyfél" (ez lennék én..

kellő felvilágosítását: Tudta, hogy már lehet bankkártyával is fizetni a postán? Most aug. 31-ig ha 3-szor kártyával fizet, nyereményjátékon vesz részt, adok róla egy tájékoztatót is! Stb... Hú, élveztem...

egyszer már közzétettem velünk mi történt de leirom mégegyszer:
postás ügy a következő:
utánvétes csomag feladva 2004 április 29.
eltelik egy hónap, pénz sehol. cimzett azt mondja már használja is a cuccot, nagyon tetszik neki. postán tudakozvány beadása, válasz megérkezik június 30. rajta, hogy cimzett meghatalmazottja a pénzt átvette a feladást követő másnap, mi részünkről pénz átvéve június 30 (mikor tényleg odaadták a válasszal együtt). Mindez egy postai nyomtatványon, aminek az alján már oda van nyomtatva hogy az ő részükről késedelem nem történt. hát akkor most ez mi ? ők ezt már akkor tudták mikor megrendelték a nyomdában a nyomtatványt.
Aztán valamikor augusztus elején a tudakozvány árát visszaküldték mert mégiscsak ők b....ták el.
Krysztasz, szerintem az lehet, hogy hiába látja a kézbesítő, neki nem az a dolga, hogy utánajárjon, mit művelt a "kollégája". Más kérdés persze, hogy ilyenkor lehetne jelezniük, mondjuk az ov. felé, hogy ő már sérülten kapta. De tegnap is láttam a kiírást, hogy kézbesítőt keresnek az illetékes postán, úgyhogy szerintem ma már nem hosszútávra rendezkedik be náluk senki, legalábbis a kézbesítői munkakörben, akkor meg ugyan mit foglalkozzon ilyen csekélységekkel....

Évi*
Igen, igen, értem én hogy mit mondassz. Teljesen logikus amit írsz. Csak az nem világos, hogy a postán átveszik egymástól a sérült borítékokat? Vagy tudják úgyis egymásról, hogy valaki már megdézsmálta a tartalmát, de a kézbesítő azért kiviszi.
Ma kaptam meg egy ajánlott, elsőbbségi levelet, amit kedden adtak fel. Hát nem kapkodta el a posta

Sziasztok! Én is a postával akpcsolatban mérgelődöm. Feladtam ajánlottan az önéletrajzom egy pályázatra. Ráadásul olyan helyre, ahová odaszóltak az érdekemben. Augusztus 3.-án adtam fel a pályázatomat, és a hét elejéig nem érkezett meg. És mindezt nem tudtam volna meg, ha nem csörög rám az ismerősöm, hogy miért nem küldtem már el, csak nem gondoltam meg magam. Természetesen panaszt tettem, és azt mondták, hogy kártalanítanak. Csak azt tudnám, hogy egy meg nem nyert állás mennyibe is kerülhet? Mindenesetre én is leírom minden fórumban, és elmondom, mert szerintem is a lényeg REKLAMÁLNI.
Csak egyszer nyerne meg Valaki egy pert ellenük! Olyan mérges voltam, hogy komolyan azon gondolkodtam, hogy beperelem őket. Csak hát kinek van erre pénze, ideje, és energiája.

Folyt. én nem kaptam meg a körömvirágot reklamáltam, és mondták tudják hogy rengeteg küldemény elveszett,de irjak egy levelet hogy Isten bizony nem kaptam meg....
Korrekt cég egyik is, másik is...
Anikó, Krysztasz, attól tartok, nálunk kicsit más a helyzet. Úgy emlékszem, már tavaly is téma volt, hogy a Mi világunk más-más termékmintákat küldött, az enyém pedig nem tépázott, hanem szépen precízen akkorára bontott, hogy éppen bele lehessen nyúlni, és ki lehessen csúsztatni a cuccot.
Azt hiszem, nálunk nem a kézbesítők a ludasok, ráadásul logikusan gondolkodva, ha ő becsületes, akkor éppen az az érdeke, hogy ha sérülten is, de bedobja. Volt már rá példa, szintén ezen az útvonalon, hogy egy igen feltűnően széttépett pufi borítékot is megkaptam, amiből kiszedték a lényeget, egy körömvirág balzsamot, benne hagyva a hülyére lapított üres dobozát. Az három kapoccsal volt lezárva, ebből kettőt szétcincáltak, hogy a tartalomhoz hozzá lehessen férni. Namármost, ha a kézbesítő csinálta volna, úgyis mindegy alapon inkább kidobja, ha viszont nem ő, és mégis kidobja, akkor már ő is sáros lenne, nem lenyúlásban, hanem nem-kézbesítésben. És miután ők ismernek engem, karácsonyra még lapot is kaptam tőlük (leveles, csomagos), nehéz elhinni, hogy ők ilyet megcsinálnának. Ma igen erős felindulásomban megírtam a postának a dolgot, felemlegetve néhány esetet, ami úgy hirtelen eszembe jutott. Összesen 10, azaz tíz ugrott be, köztük Jerry tavaly nov. 3 óta (nem) érkező levele, a garantált ajándékok, nyeremény Norbi kazetta, gyermelyi spagettifogó, Friekies nyeremény, stb. Szóval krimi, az biztos, de ha postást említek, én nem a kézbesítőt értem alatta. Inkább az elosztóban történhetnek ezek a dolgok.
Nagyjából sejtem, mi lesz a válasz a reklamációmra, azaz kenjem a hajamra, de Bednek, Sadának igaza van: ha annyiban hagyjuk, soha nem változik a helyzet.
Bocs, hogy ilyen hosszúra nyúlt.
Nekem sem jött meg a macis toll, pedig jó rég küldtem be!
+a Globus gyorsaságira egyszerre adtam fel 2 levelet, más címre, és az egyikre kaptunk ketchup órát, a másikra nem...

Sajtó elé kellene vinni a posta jó hírnevét!
Az Auuchan postájánál a multkor kb 20-an álltunk sorba, amikor a postás kisasszony fennhangon csevegte el egy kedves ismerősének /aki a pénztárba 8 általánossal ül/ hogy nem nagy dolog, neki is ennyi az összes iskolája!
Nem szívesen minősíteném a munkaügyet!