Ági
A szolgáltató kapcsolta a Pall MAll-t, megtette a dolgát, kérheti a pénzt.
Az nem a szolgáltatók hibája, hogy ott csak az automata foglakozott velünk (üdvözölt és elküldött).
Jobb helyeken ilyenkor azt mondja be a gép, hogy a kívánt mellék (ügyintéző) kapcsolásáig a költségeket a hívott fél fizeti.
Erre (és sok másra) a Pall Mall játék szervezője nem gondolt.
Ági!
Köszönöm, hogy megértesz! Hát ez van!
Most átgondoltam sok mindent és úgy gondolom, hogy én ilyen -kák miatt abbahagyom az itteni tevékenységem, mert tényleg ezek csak üldözni tudják az embert. Ha van valami játék, úgy is tudom az e-maileket, ahova eltudom küldeni, segítség miatt!
Sok szerencsét mindenkinek!
Hajni, hiába minden, amíg nem lehet jól beazonosíthatóan itt beszélgetni és mint egy chat szobában rögtön látnánk, hogy ki lépett be közénk, addig ez lesz. Megjegyzem, valamiben ezek az emberek iszonyú nagy hiányt szenvednek, hogy ide járnak felpörögni.

Kösz

-ka, előszőr is én senkit nem h... le, csak te! Hogy mit csinálok, semmit! Látom nagyon ráérsz! Nincs családod?
Quenne!
Szerintem ugrálj, ez tényleg nevetséges! Ez a -ka mindenkibe beleköt, mert sok ideje van....
Egyébként nagy gratula a nyereményhez!!!
Na szép jó reggelt!
Öröm ezt a topikot olvasni, komolyan

Olyan jót vigyorogtam
Hajni, én ugrálhatok?
Nyertem ma reggel egy fotelt a PallMall-től. Kíváncsian várom, vajon milyen lehet

Andi, ''míg a cég folyamatosan, és nagyon szigorúan védi minden játékos személyiségi jogait ill. adatait, így a tieidet is.'' ez akkora hazugság, hogy leesünk a polcról! Számtalanszor vadidegenek hívnak fel, hogy itt-ott játszottam és mondjak véleményt vagy adakozzak ide-oda! Holott tudom, hogy egyáltalán nem volt velük kapcsolatom!

Tehát abszolúte inkorrekt a rendszer, kár az öntömjénezésért, lehet hogy ti fehér hollónak számítotok és soha egyikünk adatait sem adjátok ki, de ez nem megszokott, akkor most minden céget pereljünk be!? Én is tucatszor jártam úgy mint Hajni és igenis felháborítónak tartom, hogy a telefonhívások a ködbe vesztek de fizetnem kell érte!!!

Nem tudom van e összefüggés a Hajni telefonja és a rendszer megjavulása között, viszont tény, hogy másfél hét és reklamálások tömkelege után akkor javult meg a rendszer mikor Hajni felhívta majd beirta nekünk ezt a reklamációs telefonszámot.
Mér, mit csinálsz? Ja, csak neked szabad lehülyézni másokat?
Ne a szavakon lovagolj, Hajni, gondolkodj inkább kicsit. Támadsz, de ha téged támadnak, fel vagy háborodva...
Egyébként pedig mindjárt jön a moderátod és úgyis kitörli a szóváltásunkat, neked pedig marad a feladat, hogy légy kicsit kedvesebb az emberekhez, és máris nem fognak oldalakon át arról vitázni itt az emberek, hogy megsértetted-e Vida A. személyiségi jogait vagy sem, és hogy durva voltál-e vagy sem.
Kikérem magamnak, hogy hülyének nevezz! Vigyázz, hogy miket írsz ide!!!!
A helyedben nem ugrálnék!
Bocsi, még eddig nem igazán háborogtam, de ezen egy kicsit bizony teljesen kiakadtam, mert nem mondtak igazat a regisztrációkor.
Velem nem könnyű összeveszni, nagyon szívesen fogadok bármilyen véleményt, pláne ismerőstől. Ismeretlentől nem, mert ő nem ismerhet. Aki ismer tudja, és szívesen fogadom az ő véleményét!
Nem hiszem, hogy bár kit is ezzel ellenségemmé tettem..., ha igen akkor ám legyen, bár én akik ugyan úgy jártak mint én segíteni próbáltam.
Ha a segítség, rosszakarást szül, az már nem az én hibám, hanem azoké, akik a megpróbált segítséget nem tudják értékelni.
-ka ha lehet engem hanyagolj! Nem érdekel, hogy változtatsz-e nevet vagy sem. Eddig is mindenkibe belekötöttél, és még én vagyok a rossz? Talán magadban kellene keresni a kötözködések miatt a beírásaidat, hogy mennyire vagy te jobb, mint én, vagy bárki más...
Én lezártnak találom a dolgot.
Andreával, pedig én fogom megbeszélni, ami kettőnk dolga!
Kellemes hétvégét!
Hajni, eddig is agresszív voltál, most sem változol, teljesen mindegy, hogy névvel, vagy név nélkül ír az ember igazságot, de ha kívánod, majd választok nevet.
Én például nem tudom, hogy dohányzol-e, de egy másik névtelenke tudta - valószínűleg ő ismerősöd, csak nem akar összekapni veled, ezért névtelenül közli a véleményét.
Próbálj kicsit kevesebbet hőbörögni és nyugodtabbnak maradni - mindannyian jobban járunk. Te a legjobban - nem érdemes mindig felháborodni mindenen, azzal csak ellenségeket, és rosszakarókat szerzel...
-ka!
Örülnék, ha az én dolgaimba pont te ne szólaltál volna meg! A kötöszködéseid igen zavaróak.
Ha olvastál volna okosabb lettél volna!
Nem hibáztattam a Hölgyet! Tudod tanulj meg olvasni, hogy mit írtam le....
Egyébként igazad van, nem pont az én reklamációm miatt lett jó a rendszer, "csak meglepődtem, hogy pont most"!
Tapasztalatom: Te nem ismered az itteni webeseket, és minden ok nélkül rögtön lebarmolod őket, talán be is fejezhetnéd!!!!
Érdekes módon a legnagyobb hangja egy cigis játékban egy nem dohányzónak van.
Hajni, miért gondolod, hogy pont a te indulatos telefonhívásod miatt javult meg a rendszer? Nyilván folyamatosan dolgoztak rajta, és épp akkoriban sikerült, amikorra te a hívásodat időzítetted - kicsit nagyarcú dolog azt feltételezni, hogy te most aztán jól elintézted, pont a te fenyegetőzésed hatására nyomtak meg egy gombot, amitől hirtelen megjavult
Arról nem beszélve, hogy a hívásodat fogadó Vida Andreának a legkevesebb köze van a játék műszaki lebonyolításához, biztosan nem ő fogja a központ hibáit kijavítani, ő csak jelezheti a problémát a megfelelő helyre, nyilván meg is tette, te meg jól lebarmolod
Hajni, nem kellene ennyire indulatosnak lenni
Tudod én megvártam, amíg ezek a hívásfogadási-problémák megszűnnek, nem idegesítettem magam felesleges telefonálgatásokkal , amióta rendben van, azóta viszont minden beküldött kódom nyert, és egy fikarcnyit se bosszankodtam.
Szerinted melyikünk csinálta jól?

Eri,
köszönöm, kifejezetten megnyugtattál :-) És gratulálok a nyereményhez.
Hajni,
bizony vannak olyan szabályok, amiket még a neten is illik betartani. Emellett köszönöm, hogy nekem/nekünk is elmondtad, mi volt a problémád - hiszen így tudunk rajta segíteni. Nagyon sok ember dolgozik azon, hogy téged és a többieket ne érjen kellemetlenség a játékkal kapcsolatban, ill. a bejelentett problémákat mihamarabb orvosolni tudjuk. Bízom abban, hogy sikerült tisztázni néhány félreértést. Kellemes hétvégét!
Bocsika újra én!
Szóval Halálos BŰNT követtem el!!!! EMBERT NEM ÖLTEM!
DE MINDJÁRT FELAKASZTANAK!!!!!!
Sada!
Hát igen, ez az amit nem értenek meg.
Így megint az van, hogy én "mi" vagyunk a hibásak, nem azok akik valóban nem készültek erre!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások