Kiskegyed nyertesekről tudtok valamit?
Esetleg nyerteslista?
Köszi előre is.
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 316 / 9337 oldal |
Még várunk 3at és egy sütőt is
Köszi Fucsi33
Nem ajánlotta fel a rendszer a postázás lehetőségét vagy csak benéztük! ☺
Nem ajánlotta fel a rendszer a postázás lehetőségét vagy csak benéztük! ☺
Vágási Feri, még én is várom.
" alt="
">
" alt="
">Akkor így jártam
" alt="
"> köszi
" alt="
"> kösziigen vége 15-ig lehetett
Bocsánat csak felét kérdeztem, nálam penzvisszaterites nem működik.
Nem néztem, talán már vége van?
Nem néztem, talán már vége van?
Spar - Valdor napit (5ezres Spar utalvány) vár még valaki?
kirri
nálam működik de csak 3 D 5G-n nem
nálam működik de csak 3 D 5G-n nem
evesdayme másnak sem működik?
Fucsi33, köszi, hogy leírtad, mert termékmintát is nyertem, csak annak a menetét én sem tudtam. A tanácsadás miatt hezitáltam... 😅, de a termékminta jöhet.
" alt="
">
A meglepetést kipostázták.
" alt="
">
A meglepetést kipostázták.
indingo
Én dermo terméket nyertem postázással kértem. Anyukám nyert termékmintákat egyben tanácsadással én vettem át a legközelebbi Kulcs Patikában. Megmutattam a nyertes értesítő e-mailt és rakták is össze a csomagot. A tanácsadást nem kértem nem is került szóba.
Én dermo terméket nyertem postázással kértem. Anyukám nyert termékmintákat egyben tanácsadással én vettem át a legközelebbi Kulcs Patikában. Megmutattam a nyertes értesítő e-mailt és rakták is össze a csomagot. A tanácsadást nem kértem nem is került szóba.
Penny - Mastercard
"Ha egy képen nem látszódik jól a termék megnevezése, itt tudsz további képeket feltölteni a blokkról (max 5 db). Ügyelj arra, hogy a képek összeilleszthetők legyenek egy teljes blokká!"
Nem is kell a blokk képét feltölteni!!!
"Ha egy képen nem látszódik jól a termék megnevezése, itt tudsz további képeket feltölteni a blokkról (max 5 db). Ügyelj arra, hogy a képek összeilleszthetők legyenek egy teljes blokká!"
Nem is kell a blokk képét feltölteni!!!
Köszönöm a válaszokat Mindenkinek!
Itt:
https://shop.rossmann.hu/nyeremenyjatek
Bár elég régóta 3 fődíjnyertes látszik még mindig a 9 helyett.
A tökös játék nyertesi az appban voltak már a játék vége után másnap, már nem látom, de a nyertesek megkapták a nyereményeiket.
https://shop.rossmann.hu/nyeremenyjatek
Bár elég régóta 3 fődíjnyertes látszik még mindig a 9 helyett.
A tökös játék nyertesi az appban voltak már a játék vége után másnap, már nem látom, de a nyertesek megkapták a nyereményeiket.
Az app-ban a játék lezárulta után méeg lehetett nézni a tökös játék nyerteseit. Azt hiszem, be is írtam anno, hogy fenn vannak a nyertesek.
Most már nem találom a listát.
De aki nyert, azt szerintem értesítették, vagy esetleg e-mailben rá lehet kérdezni.
Most már nem találom a listát.
De aki nyert, azt szerintem értesítették, vagy esetleg e-mailben rá lehet kérdezni.
Sziasztok! Hol lehet megnézni a közelmúlt Rossmann játélkok nyerteslistáit? Pl ahol legalább 3 ezer ft ért kellett vásárolni és azt hiszem Iphone volt a főnyeremény válamint ahol az appos játékban haloveen tököket kellett megkeresni
Mit nyert? A meglepetésnél lehet(ett) lakcímre való postázást is kérni.
Szerintem anyukád írjon nekik e-mailt, és ott kérdezzen rá, az a biztos.
Szerintem anyukád írjon nekik e-mailt, és ott kérdezzen rá, az a biztos.
Sziasztok!
Aki nyert már a Kulcsa patika Dermo Roadshow szerencsekerekes nyereményjátékon, hogy történik a nyeremény átvétele a kiválasztott patikában? Édesanyám nyert, de ő nem tudja átvenni a nyereményt. Átvehetem én? Kérnek igazolványt vagy bármit? Köszi
Aki nyert már a Kulcsa patika Dermo Roadshow szerencsekerekes nyereményjátékon, hogy történik a nyeremény átvétele a kiválasztott patikában? Édesanyám nyert, de ő nem tudja átvenni a nyereményt. Átvehetem én? Kérnek igazolványt vagy bármit? Köszi
Lila88!
Ha esetleg a nyertesség után nem erősítetted meg az adataidat az oldalon, akkor a pótnyertes kapta meg a nyereményt.
Ha esetleg a nyertesség után nem erősítetted meg az adataidat az oldalon, akkor a pótnyertes kapta meg a nyereményt.