Egy órával ezelőtt jött a Pepsi-s futár a telcsimmel!

tegnap megérkezett Miskolcra a coop vásárlási utalvány. 4 db 5000 ft-os.

Ajánlott, tértivevényes.
mia 62500ft-ig visszi a postás utána csak te vagy a meghatalmazottad veheti fel a nyugdijat összeghatár nélkül mindig házhoz viszik
Nestlé ajándékcsomi érkezett

pepsi telefon bár futár hozta eddig tetszik de még csak töltön van be sem tudom kapcsolni egyenlőre :-)
mia
összegtől függ, hogy kiviheti-e a postás. Ha jól tudom a mindenkori minimálbér a határ, de a nyugdíjaknál másképpen van..
egyik duracell székem remélem meglesz a másik is értesitő hogy a győri vásáron ajándékot nyertünk csak azt nem tudom hova kell érte menni valami Alba comzrt

Byrex futár hozta a pepsi spiler telefont.
Beba 3 cirkuszvonat (2.)

most kerestem vissza az ajánlott szelvényt. Május 12-én adtam be....

A barátnőm Apeh-nál dolgozik és "elméletileg" betartják a 31 napot, de ez nálam sem jött be.Nekem ma reggel szólt a postás, hogy van pénzem a postán, menjek be érte.De lehet, hogy összegtől függ, ezt nem tudom sajnos.Ja és megnéztem , akkor adtam be.
dervic, sada köszi
akkor nekem is hozhatnák, de eddig semmi jele...
én is akkor

kivitte a postás, vagy el kellett menni érte a postára?
mia
A bevallás leadást/postázását követő 31. napon.
mia!május 19-én ha jól emléxem

dervic
mikor adtad be a bevallásodat? én nem tudom,h vajon mikor fogom megkapni...pedig nagyon várom már

Nagyon jó Gillette hátizsák. Köszönöm az akkor segítségeket a beküldésnél mindenkinek - ideért

Pepsi telefon

Dove testápoló minta volt a postaládában
Sziasztok!
a balatonos nyeremények megjöttek már? Én a két hűtőtáska+fürdőlepedőből még egyiket sem kaptam meg!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások