Nem mókuskerék.
Készüljön föl a szervező a rohamra.
Csak azt a hívást vegye fel, amelyikkel érdemben tud foglalkozni.
Azzal nem tesz jót, ha automatákkal udvarasságokat duruzsoltat a fülembe -a pénzemért.
Annyi vonalat kap, amennyit kér, fizet. De tudja is kihasználni a lehetóségeket!
Tisztelt Andi!
Elnézést szeretnék kérni itt, hogy mindenki lássa, amit ígértem, hogy nem Önt szerettem volna bántani! A telefonba a hebegés tényleg így hangzott, lehet, hogy rossz volt a vonal? Nekem így tűnt, de ezért is elnézést kérek, ha félrehallottam volna!
Nem fenyegetőztem, csak közöltem, mivel a játékszabályzatban nincs leírva, hogy ha rossz a rendszer azért nekem külön fizetnem kell. Az már egy másik dolog, hogy emelt, vagy nem emelt a hívás, aki akar játszik!
Fogalmam sincs, hogy mi az az IRL adat. Én tudtommal senkinek semmi ilyesmit nem szolgáltattam. A neten ugyis meglehet találni mindent, nem értem mit sértettem volna meg, de ennek utána nézek! (jogi felkészületlenségem) Ha tettem volna ilyet elnézést, de ha pereskedéssel fenyeget, mert ez már az és itt nem tudok ellen tenni, hiszen még azt sem tudom mi az!!!!
Nem élek vissza senki jóindulatával, sajnálom, hogy Ön ezt gondolja rólam. Igazán arra a (visszahívom telefonon) ez bánt még, várhatnék nyugdíjas koromig is!
Nem Ön felé, mint magánszemély ment a nem igazán jó hangulatú beszélgetésem, hanem egyszerűen, már olyan felháborodott voltam, hogy 4 napja semmi nem történik a rendszerrel. És érdekes jó lett a rendszer!
Mégegyszer elnézést kérek, ha félreérett volna!
Innentől kezdve Önre bízom az IRL kérdést!
Tisztelettel!
Köszi Andi, hogy jelentkeztél!
Ez a hang, vagy stilus amit kaptál ez nem igazán neked szólt, hanem annak, hogy tényleg már másfél hete, próbálkoztunk jó párszor sikertelenül kódot küldeni. Az ügyfélszolgálattal is beszéltek egy jó páran, és van akinek azt mondták, hogy senki nem panaszkodik rajta kívül, és nem is értik, hogy mi a probléma. Lehet, hogy rajtad csapódott le, az ami ezalatt az idő alatt felgyülemlett, a sok próbálkozás (tényleg sokba kerül, már maga a kapcsolási díj is). Ez nem mondom, hogy igazságos, én is segítőkész emberkékkel beszéltem, nekem nem mondták, hogy nem érkezett hozzájuk semmilyen panasz.
Reméljük a rendszer már megjavult! Jó játékot mindenkinek!

Engem akkor is ez zavar a legjobban.
Ezért nem is hívom sorozatosan, csak egyszer-egyszer.
sada
Akkor ez megint egy mókuskerék.
A szolgáltató nem tehet arról, hogy az igénybe vevő cégnek nem működik a rendszere, de a díjat le kell vennie.
A cég nem tehet arról, hogy nem működik a rendszere, nincs beleszólása a díj levételéről.
A játékos pedig semmit nem tehet, próbálkozhat, vagy sikerül játszani vagy nem. De a díj akkor is megy a számláról. Igaz, az esetleges nyereményt ő kapja meg.
Ez olyan, mint amikor feladom a pályázatot, előfordulhat, hogy nem én aratom le a babért, mert esélyt sem kapok a közvetítő személy miatt.
Kedves Andi! 4 alkalommal telefonáltam nektek. Lehet, hogy a kollégáid, de több alkalommal is olyan átlátszó hülyeséget mondtak, hogy megáll az ész. Ezek után nem értem a felháborodásod. A hiba nálatok volt ez tény. Szebb lett volna, ha vállaljátok, hogy igen valami baj van a rendszerrel. Tévedni emberi dolog. A hülyítés az a legtöbb embert kihozza a sodrából. Nem mellékesen, az ügyfelet akiből megéltek nem hazugságokkal kell megnyugtatni. Ez szerinted korrekt?
Ha megszólal a Pall Mall vmelyik gépi hangja, az már fogadott hívás.
Akkor nem fogadott, ha foglalt jelzést kapsz, vagy kicsöng és nem veszik föl.
A szolgáltató arról nem tehet, hogy a vonal végén nem azt kapjuk, amit szeretnénk.
Nyilván nem az operátorok hibája az egész! Kár már ezen vitatkozni már. Az a lényeg,hogy most működik a rendszer! Én se őrültem neki,hogy rossz volt! Most lehet telefonálni reggeltől estig! Csak az a lényeg, hogy az utolsó mondat amit az operátór mond ne az legyen,hogy "Sajnos most nem nyert .....!

Jó játékot!
Andi
Azzal volt a gond, hogy a szolgáltató a nemfogadott hívásokért is levette a pénzt. Ez engem is nagyon zavart. Nem a Pall Mall veszi le, ez világos. Az a probléma, hogy nem a kiírt időpontok szerint működött a rendszer, így ha hívjuk, játék nélkül is csökken a kártyán lévő pénz.
Az egy dolog, hogy kockázat nélkül nincs nyereség, de nem mindegy, hogy milyen áron. Ami jár a szolgáltatónak az jár, ami nem, az nem.
Jé, de jó, hogy szervezők, vagy lebonyolítók is olvasnak bennünket
Hajni néha ingerülten és indulatosan fogalmaz, de alapvetően nem rossz ember...
Egyébként nekem még sose volt gondom a beküldéssel, hajnalban és éjjel is tudtam küldeni, sőt, nyertem is.
Nyugalom! A hosszú élet ritka

Hajni,
én vagyok "az a nő", akit lent nem túl korrekt módon említesz (a hebegésről azért vitatkozhatnánk...)...Nem azért segítünk megoldani a problémádat, mert meggondolatlanul fenyegetőzöl (értem ez alatt, hogy felvetetted, kifizetteted a céggel a telefonszámládat). Egyrészt egyik játékunk esetében sem emeltdíjas telefonszámról van szó - sőt -, másrészt abszolút önkéntes a játékban való részvétel. Megemlítem, magánemberként akár fel is jelenthetnélek, mert IRL adatokat közölsz rólam, ami "netikett" szerint halálos bűn - az Indexen pl. ezért a fórumokról letiltás jár. Most írok valami meglepőt: személyiségi jogaim nekem is vannak, amit te itt a neten megsértettél - míg a cég folyamatosan, és nagyon szigorúan védi minden játékos személyiségi jogait ill. adatait, így a tieidet is. Ezen kívül a feltételezés is sértő, hogy csak azért segítünk nektek, fogyasztóknak, mert esetleg indulatosan betelefonáltok. A cégnek legalább annyira fontos, hogy gond nélkül, örömmel tudjatok játszani. Nem értem, miért gondolod, hogy nem egyforma eséllyel indultok a játékban csak azért, mert észrevételeteket megosztottátok egy-két operátorral. Talán furcsállod, de nálunk valóban korrektül, és a jogszabályoknak megfelelő módon zajlanak ezek a játékok. Nem érzed erősnek, hogy jószándékú, segíteni akaró emberek jóindulatával visszaélsz?
Sada!
Lehet, hogy egy kicsit durvább lettem volna a kelleténél, és ezért nem nyerek? (kívomban

)
Hajni
Én is elég határozottan mondtam el nekik a véleményemet és szerintem nem voltunk egyedül...
Sada!
Igazából szerintem azért működik most már a rendszer, mert tegnap felhívtam ezt a nőt és közöltem, hogy a hívásaimat ki fogják fizetni stb. Úgy hebeget, hogy az nem is igaz!
Hát nem sok kódom van, így kicsi az esélyem!
Ne csüggedj, még van vagy 50 nap~500fotel!!!!!
És legalább már működik (kopp, kopp, kopp...) a rendszerük.
Nem mondom, hogy nem volt bosszantó az elején a sok "sajnos,..." de legalább mikor sikerült a hívás, kétszer is nyertem! Ma éjjel végig hívható volt a számuk, de egy szombat óta minden próbálkozásom "most nem nyertél" eredménnyel zárul.

Pedig 2 fotelt nagyon szeretnék a 2 lámpámhoz!

Megint próbálkoztam, most sikerült, de nem nyertem!!!!
Sada!

Hajni
Miért, szójátékoknak is jó, amit írtál...
-ka köszi, de tudom! Csak még nagyon korán volt nekem!!!!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások