Lila88!
Ha esetleg a nyertesség után nem erősítetted meg az adataidat az oldalon, akkor a pótnyertes kapta meg a nyereményt.
Köszi,de emailcím nincs konkrétan az emailben.
igen,már kb 3-hete jött meg
Everydayme P&g csomagot kaptatok màr? Ezen lehetett napelemes aksit is nyerni.
Szeptemberben kaptam az értesítést, de nem érkezett nekem legalàbbis.
Igen, köszi, már vettem jegyeket és végigszenvedtük a filmet...
Vágási Feri
A nyeremény kóddal vásárolt mozijegyek nem vesznek rész a játékban, mert 0 Ft értékű a jegy.
Nincs jelentősége, a blokk fotójáról is látják az adatokat. A pénzvisszatérítésnél sem kellett külön beírni az AP kódot, stb., mégsem fogadták el ugyanazt a blokkot még egyszer például.
Én is ezzel találkoztam tegnap...
De meg kell mondjam,mindig is szimpibbek voltak azok a játékok,ahol már a blokk adatok játékba küldésénél kérték a blokk fotóját!
Az,h nem kellett külön beírni a blokkadatokat,én is meglepődtem,de ha így kérik,felőlem okés! 🙃
Spar - Lenor/Ariel
Bejelentkeztem az everydayme fiókomba, feltöltöttem a nyugta képét de utána csak annyit kért, hogy írjam le, ha valami hozzáfűznivalóm lenne a promóhoz. Írtam egy mondatot majd tovább, de utána már nem volt lehetőség AP-kód és hasonlók feltöltésére, csak megköszönték, hogy jáczottam.
Oké, a blokkból látják a nyugta adatait és be is voltam jelentkezve, szóval azt is látják, hogy ki töltötte fel de úgy emléXem, hogy korábban meg kellett adni a blokkadatokat is...
Érdekösch...
Nem csak ez a kettő. A Colgate-nél lustaságból nem írták ki. Volt kiírva 1 heti, meg vagy 10 napi és kész. Szóltam nekik, hirtelen lett 30 napi, 4 heti meg 1 fődjías is. A Sensodyne-nál is lettek kiírva olyan fődíj nyertesek, akik valószínűleg már fel is használták rég a nyereményt. Szóval ott is csak úgy abbahagyták a listaírást. Amit beírt a minap valaki innen a henkelnyeremény kapcsán, hogy kint a neve, de már szólt, hogy nem jó a blokk, direkt néztem, a lista azóta sem változott, holott oda ellenőrizetlen nyertesek kerültek, tehát nyugodtan ki lehetett volna írni a pótnyertest is. Nekem nincs bajom különösebben azzal, ha nincs nyerteslista,de ha a szabályzatban benne van, hogy kiírják, meg ott a helye, akkor legyenek már következetesek és ha kiteszik, tegyék ki az összeset, ne kelljen érte könyörögni. Valahol ez is mutatja szerintem, hogy mennyire korrekt a lebonyolítás.
A nyertesek közzétételének kétféle fő megközelítése van.
1.
Sorsolás után azonnal kiírják a listát, aztán folyamatosan frissítgetik a pótnyertesekkel.
2.
Csak a leellenőrzött valódi, végső nyertesek neve kerül fel az oldalra.
Amíg ez kialakul, akár 2 hónap is eltelhet.
Az is lehet, hogy a postázással/utalással is megvárják a teljes listát.
Ismerve a Milkát, csak ha már minden nyertes megvan, utána utalnak csak. Én még mindig látok 2 nem visszaigazoltat. A múlt héten sokfelé írtam, a Sensodyne is elkezdte feltenni a fődíj-és egyéb nyerteseket utána, az augusztusi Colgate játék nyerteseit azonnal feltették, ahogy olvasták a levelemet. Csak azt nem értem, miért kellett megvárni, hogy írjon az ember. A Spar Milkának gondolom sokan írtunk, bár még mindig nyögvenyelősen jön a nyerteslista.
Én is várok Milka utalást.
70 éves a Müller nyereményjátékon kapott már valaki nyertesértesítőt?
Milka utalást kapott már valaki?
csak azért vettem észre, mert az általad kirakott nyeremények nekem is jobban tetszettek volna

" alt="

">
dika72/kirri
Igazatok van.
Azok az októberi játék nyereményei.
dika72 2023-11-18 :: 08:02
Köszönöm sada.
Amit mellékeltél azt én is megtaláltam, de ott utazásokat, és akciókamerákat lehet nyerni.
Azok az ajándékok, amiket Te felsoroltál "(laptop, konzol, mobil, roller, okosóra, porszívó, hangszóró, tv, monitor, sound tower, stb)" jobban érdekeltek volna, ezért kérdeztem.
sada
A sorsolás topikban laptop, konzol stb a nyeremény, de a játékban GoPro Hero12 akciókamerát van, engem is megzavart

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások