Vigyázz Sada... szavadon hagylak!

Sziasztok!
Tegnap este lefekvés előtt összejött egy cd tartó. Hajnalban már nem is próbálkoztam.
Hajni
Köszi.
Lehet.

Nagyon úgy néz ki...
Egyszer majd beleülhetsz.
Hogyhogy már ilyen "korán" beindultak?
Sada Gratula!
Lehet, hogy az enyémet nyerted meg

7 után pár perccel csont nélkül

sikerült beküldenem a család kódjait és az elsővel nyertem (még) egy fotelt!
Úgy örülök!
Most működött a rendszer, de nem nyertem!
Hajni
Épp ilyesmi időben küldtem én egy kódot, nem volt semmi gond, működött a rendszer, nyertem is vele egy lámpát

Bubus sikerült kódót küldeni vagy nem?
én küldtem hét előtt 10 perccel, de nem jött össze
Most is próbáltam küldeni kódót és nem lehet! Miért? Már tele a hócípőm!
Ilyen, vagy kísértetiesen ehhez hasonló fotelről van szó:
http://www.ikea.hu/PIAimages/38296_PE130209_S4.jp
g
Az, hogy a fotelről, lámpáról nem tudnak többet kis átgondolás után tökéletesen érthető, hiszen nem az Ikeá-nál dolgoznak az ügyintézők.
Nos, csak, hogy tiszta legyen a játéknak ezen része: Mivel a nyertesek nem név, és nem kód alapján kerülnek kiválasztásra, nem függ attól, hogy már nyert-e valaki. Minden nap 0:00-kor kisorsolásra kerül 30 nyertes másodperc, és az ahhoz legközelebb telefonáló nyer. Teljesen mindegy, hogy az kicsoda, és milyen kóddal. Lényeg, hogy érvényes legyen a kódbeküldés.
Üdv!
igazad van, NAGYON botrányos. Mentségemre legyen mondva, hogy nekem legalább visszajött az ára, de ez nagyban szerencse kérdése. Sajnos ez nem mindig van így. De teljes mértékben igazad van.
Navi
Szerintem nagyon botrányos, hogy a nemfogadott hívások után is fizetni kell.
Olyan, mintha bemész a boltba, nem veszel semmit, de mégis fizetni kell valamennyit, ha ki akarsz menni.
látom nem vagyok egyedül a bosszankodással, de nekem is legalább már sikerült nyernem. Mivel az asszonyt is regisztráltam, ezért már 2 fotel, 2 lámpa, és 2 cd tartó a nyereményünk. Sajnos én is csak annyit tudok, hogy Ikeás modellek. Ha esetleg van valaki aki szerencsésen végignyerte már a palettát, szerintem utána ne is próbálkozzon, mert nagy valószínüség szerint, már nem lesz a további nyertesek között. ez a tapasztalat. Sok szerencsét a továbbiakban mindenkinek.
(Sajnos a nem fogadott hívások után is számláz a telefontársaság, ez kicsit botrányos)
Nálam is mulatságos eset volt. Beszéltem az egyik lánnyal, és mondtam neki, hogy nyertem egy lámpát. Erre gratulált, és mondta, hogy tök jól néz ki meg minden látott róla képet. Erre kérdezem, hogy ha látta, akkor elmondaná hogy néz ki. Erre azt mondta biztos jól néz ki, hisz IKEA modell. Tehát kiderült, hogy gőze sincs róla hogy néz ki a lámpa.
én is kérdeztem hogy milyenek a nyeremények ???
annyit mondtak hogy IKEA modellek
Háááááát, ami a képen van. az inkább kanapé...
Én is nagyon kíváncsi vagyok rá!
Majd elcseréled vonalkódokra!

Valaki tudja milyen is ez a bizonyos fotel?
Mert most hívtam fel őket, és kb olyan érzésem volt mikor a csajjal beszéltem, hogy nem is tudna arról, hogy lehet fotelt nyerni.
Szóval továbbra sem tudom milyen a fotel.
De nagyon jó lesz ha beállítanak kicsiny lakásunkba egy a képen látható valamivel.
Hát én hívtam fel! Még nem nézett utána! Most betelt nálam a pohár.
Sada, most hívhatod, ha tudod, ott van a helyén!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások