Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 318 / 319 oldal |
Hát nem semmi, igen érdekes. Kiváncsi vagyok, hogy vissza hív-e a nő, mert azt igérte....
Hajni
Mióta beírtad azt a számot, azóta egyfolytában foglalt.
De az 1-es melléken az ügyintézőnek azért elmondtam a véleményemet. Állítólag rögzítette. Meg a magno is vette.
(Csapnivaló a rendszerük: 10 napja tart a játék, túl vagyok a 100. sikertelen híváson, éjszaka használhatatlan...)
Nem merte azt mondani, hogy másnak nincs gondja...
Mióta beírtad azt a számot, azóta egyfolytában foglalt.
De az 1-es melléken az ügyintézőnek azért elmondtam a véleményemet. Állítólag rögzítette. Meg a magno is vette.
(Csapnivaló a rendszerük: 10 napja tart a játék, túl vagyok a 100. sikertelen híváson, éjszaka használhatatlan...)
Nem merte azt mondani, hogy másnak nincs gondja...
Thiefman: igen, es hetente negyet
egy nap egy kódot fogad csak el?
fél 5 körül , talán !
tök álmosan !
tök álmosan !
Jerry Lee
hajnali hánykor sikerült neked a kódbeküldés? 4.40 körül próbáltam, de nem is lehetett elérni őket. Lehet, hogy ugyanabban az időszakban van, akinek sikerül, van, akinek nem is fogadja a hívását a rendszer?
hajnali hánykor sikerült neked a kódbeküldés? 4.40 körül próbáltam, de nem is lehetett elérni őket. Lehet, hogy ugyanabban az időszakban van, akinek sikerül, van, akinek nem is fogadja a hívását a rendszer?
Sohaj !
Neked is gratula !
Neked is gratula !
Ide is beirom örömömben: végre-valahára egy lámpa tőlük.
Gratula a többi nyertesnek!
Gratula a többi nyertesnek!
Hajnalban egy cd-állvány !
Sada !
gratulálok !!
Sada !
gratulálok !!
Most telefonáltam a 06-30-504-400-ra Vida Andreával beszéltem, ők csinálják ezt a játékot. Teljesen meg volt lepődve. Szerintem telcsizzetek oda, mert mondtam, hogy nagyon sokan bosszankodunk miatta!
Nem sikerült kódot küldeni már nem tudom hánykor, majd sikerült de nem nyert...
Aztán reggel vettem egy doboz cigit,amiben nem volt kód...
Ekem se tetszik ez a játék, így...
Aztán reggel vettem egy doboz cigit,amiben nem volt kód...
Ekem se tetszik ez a játék, így...
éjjel fél 1-kor küldtem be kódot, szerencsésen eljutottam a kód beütéséig, aztán se kép, se hang, nem szólt egy kukkot sem, hogy nyertem-e. Utána pedig : sajnos most nem tudjuk fogadni hívását...Most próbálkoztam, hogy utánajárok, nyert-e az a kód, de mivel a párom telszámán küldtem be, csak ő érdeklődhet. Hát tele a t....m már a pall mall-el. Fél 1 után nyolcig el sem lehetett érni őket. Most megnézem a matávos számlám, mennyibe került ez nekem, hogy vagy 20x próbálkoztam.
Sada!
Köszönöm az infót! Nem gondoltam egyébként csalásra, hanem valami ilyesmire!
Köszönöm!
Köszönöm az infót! Nem gondoltam egyébként csalásra, hanem valami ilyesmire!
Köszönöm!
Hajni
A család több tagját is rá tudom venni a regisztrációra, és nagy nehezen arra is, hogy ne dobják ki a kódokat, henem hozzák haza, de arra már nem hajlandók, hogy kódbeküldéssel görcsöljenek.
Persze a cd-k és farmer utalványok az övék lettek.
Korábbi játékokban 3 mobillala "aludtam", most 1-ről küldöm be egymás után mind a hármat.
Szóval nem csalás, nem ámítás, csak családi összefogás!
A család több tagját is rá tudom venni a regisztrációra, és nagy nehezen arra is, hogy ne dobják ki a kódokat, henem hozzák haza, de arra már nem hajlandók, hogy kódbeküldéssel görcsöljenek.
Persze a cd-k és farmer utalványok az övék lettek.
Korábbi játékokban 3 mobillala "aludtam", most 1-ről küldöm be egymás után mind a hármat.
Szóval nem csalás, nem ámítás, csak családi összefogás!

Hajni!
Ez egyszerű! Én pl 8 kóddal játszom egy héten. A férjemével és az enyémmel.
Sada valószínűleg a családja helyet nyomogatja a gombokat
Ez egyszerű! Én pl 8 kóddal játszom egy héten. A férjemével és az enyémmel.
Sada valószínűleg a családja helyet nyomogatja a gombokat

Sada!
Kérdésem lenne! Ha egy nap csak egyszer lehet küldeni kódót, akkor te hogy csináltad, hogy háromszor küldtél?
Köszi
Kérdésem lenne! Ha egy nap csak egyszer lehet küldeni kódót, akkor te hogy csináltad, hogy háromszor küldtél?
Köszi
Sada!
Na végre nagy gratula!
Ha viszont probléma lenne, mert nekem megint az volt, a Budaörsi Marketingnél lehet jelezni 06-23-504-400-as telefon!
Akinek problémája volt, vagy van, kérem hívja őket, he hogy az legyen, hogy csak én problémázok!
Na végre nagy gratula!
Ha viszont probléma lenne, mert nekem megint az volt, a Budaörsi Marketingnél lehet jelezni 06-23-504-400-as telefon!
Akinek problémája volt, vagy van, kérem hívja őket, he hogy az legyen, hogy csak én problémázok!
Én voltam.
Örömömben kapkodtam.
Örömömben kapkodtam.

Pall Mall fotel! Cca 10perce.
Éjfél után sokszor egy női hang többször:
Munkatársunk pillanatnyilag foglalt...
Reggelig egy ffi hang sokszor:
Sajnos hívását nem tudjuk fogadni...
8-kor csak kicsörgött 5-ször is, de semmi... (Legalább nem került pénzbe. )
Aztán egy fotel, majd az előzőek ismétlése és közben 2 nem nyert kapcsolat.
A fotellel és lámpával együtt sem szeretem ezt a játékot, mert nem korrekt....
Éjfél után sokszor egy női hang többször:
Munkatársunk pillanatnyilag foglalt...
Reggelig egy ffi hang sokszor:
Sajnos hívását nem tudjuk fogadni...
8-kor csak kicsörgött 5-ször is, de semmi... (Legalább nem került pénzbe. )
Aztán egy fotel, majd az előzőek ismétlése és közben 2 nem nyert kapcsolat.
A fotellel és lámpával együtt sem szeretem ezt a játékot, mert nem korrekt....
Nekem azt mondták, hogy volt olyan elégedett ügyfél, aki visszahívta
őket és elmondta, hogy tudott hajnalban játszani. Másik alkalommal azt mondták, hogy senki nem reklamált én vagyok az egyetlen akinek nem sikerül hívni őket és biztos nálam van a hiba 
őket és elmondta, hogy tudott hajnalban játszani. Másik alkalommal azt mondták, hogy senki nem reklamált én vagyok az egyetlen akinek nem sikerül hívni őket és biztos nálam van a hiba