Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 318 / 393 oldal |
A fóti Corában is volt csütörtökön itató poharas Nestlé. Bár szerintem ez elég törékeny.
Tagnap még nem volt a Tescoban itató poharas Nestlé! 

Ezt az itatópoharas Nestlé csomagot láttam tegnap a Coraban is.
A Coop-ban 2 másfél literes nestea mellé adnak egy poharat. (Nem tudom, hogy néz ki, csak a plakátot láttam, a poharat nem.)
Bébiitalok ajándák itatópohárral
Vásároljon két üveg 500 ml-es NESTLÉ bébiitalt augusztus végén kezdődő akciónk keretében a TESCO áruházakban, s mi megajándékozzuk Önt egy praktikus és kedves itatópohárral!
NESCAFÉ GOLD ajándék bögrével
A frissítő íz és a gazdag aroma mellett újabb ok, hogy a NESCAFÉ GOLD kávét válassza a METRO áruházakban: augusztus végétől minden üveg NESCAFÉ GOLD mellé egy stílusos GOLD bögre jár ajándékba!
Vásároljon két üveg 500 ml-es NESTLÉ bébiitalt augusztus végén kezdődő akciónk keretében a TESCO áruházakban, s mi megajándékozzuk Önt egy praktikus és kedves itatópohárral!
NESCAFÉ GOLD ajándék bögrével
A frissítő íz és a gazdag aroma mellett újabb ok, hogy a NESCAFÉ GOLD kávét válassza a METRO áruházakban: augusztus végétől minden üveg NESCAFÉ GOLD mellé egy stílusos GOLD bögre jár ajándékba!
Cikcak
Mi sem tudjuk. Már nem tudom, melyik fórumon sztoriztunk róla, de mi sem tudunk többet. Én most regisztráltam a tefálon, de nekem sem tettek említést lapbdáról.
Mi sem tudjuk. Már nem tudom, melyik fórumon sztoriztunk róla, de mi sem tudunk többet. Én most regisztráltam a tefálon, de nekem sem tettek említést lapbdáról.
Már elfogyott a Tefal strandlabda?
Miért nincs szó róla a Regisztrácónál?
Miért nincs szó róla a Regisztrácónál?
Tery
Hol olvastad az információt?
Hol olvastad az információt?
Regisztráljon vagy frissítse adatait
GARANTÁLT AJÁNDÉKÉRT!
Regisztráljon - vagy ha már megtette, jelentkezzen be újra és frissítse adatait - a www.tefal.hu oldalon 2004. augusztus 30-ig és a szokásos előnyökön kívül (saját receptkönyv, hírek, érdekességek első kézből) egy csinos strandlabdát adunk ajándékba Önnek!
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes, ezért érdemes minél hamarabb cselekedni - és miért ne értesítené most rögtön a barátait is?!
GARANTÁLT AJÁNDÉKÉRT!
Regisztráljon - vagy ha már megtette, jelentkezzen be újra és frissítse adatait - a www.tefal.hu oldalon 2004. augusztus 30-ig és a szokásos előnyökön kívül (saját receptkönyv, hírek, érdekességek első kézből) egy csinos strandlabdát adunk ajándékba Önnek!
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes, ezért érdemes minél hamarabb cselekedni - és miért ne értesítené most rögtön a barátait is?!
Rossmann-ban Fa spray-k mellé ajándék óra: kék, v.kék, piros, fehér, rózsaszín szinekben ára:499ft
Don Pepe pizzéria: bármely pizza és 1 l-es Cola rendelésekor ajándék Garfield kulcstartó!
http://www.e-sms.hu/
Remélem ez még nem volt!
http://huggies.hu/tv_jatekszabalyzat.html
http://huggies.hu/tv_jatekszabalyzat.html
Helló! És ez a macskás cucc most ér valamit?
Csinálhatna ilyet a magyar Whiskas is: http://www.whiskas.co.uk/whiskas/en-gb/kittenpack/kit
tenpackform.asp
tenpackform.asp
Ne dobja ki InterCity jegyét!
Aki most InterCity pót-, illetve helyjegyét a belépéskor leadja, ingyenesen látogathatja a Budapesti Vidámparkot, a Közlekedési Múzeum valamennyi kiállítását, vagy akár kedvezményesen tekintheti meg a Vasúttörténeti Parkot is. A részletekről tájékozódhat információs szolgálatainknál, jegypénztárainknál, az (1) 461 54 00 telefonszámon, vagy a www.mav.hu honlapon. A kedvezmények jegypénztárban váltott jegyek esetén, a Budapesti Vidámparkba 2004. augusztus 31-ig, a Közlekedési Múzeumba 2004. december 31-ig, a Vasúttörténeti Parkba 2004. december 15-ig egy fő egyszeri belépésére érvényesek.
Aki most InterCity pót-, illetve helyjegyét a belépéskor leadja, ingyenesen látogathatja a Budapesti Vidámparkot, a Közlekedési Múzeum valamennyi kiállítását, vagy akár kedvezményesen tekintheti meg a Vasúttörténeti Parkot is. A részletekről tájékozódhat információs szolgálatainknál, jegypénztárainknál, az (1) 461 54 00 telefonszámon, vagy a www.mav.hu honlapon. A kedvezmények jegypénztárban váltott jegyek esetén, a Budapesti Vidámparkba 2004. augusztus 31-ig, a Közlekedési Múzeumba 2004. december 31-ig, a Vasúttörténeti Parkba 2004. december 15-ig egy fő egyszeri belépésére érvényesek.
Anikó
Tényleg volt benne,szerencsére a mi kézbesítönk nem vette ki
Tényleg volt benne,szerencsére a mi kézbesítönk nem vette ki
Pestiestben,termékminta,ha találsz neked jó lesz!
Valószínűleg van a legfrissebb Nők Lapjában egy Dove ápoló és hajszín-élénkítő sampon vagy balzsam termékminta.
Ha a derék hírlapkézbesítőnk vette volna a fáradságot és a ragasztó pöttyöt is eltávolítja az egész oldalas hirdetésről, akkor sosem jövök rá. Nem hiszem, hogy a két szomszédos oldalt akarták összeragasztani.
Ha a derék hírlapkézbesítőnk vette volna a fáradságot és a ragasztó pöttyöt is eltávolítja az egész oldalas hirdetésről, akkor sosem jövök rá. Nem hiszem, hogy a két szomszédos oldalt akarták összeragasztani.
nem valami szép dolog névtelenül irogatni ha van véleményed miért nem vállalod a neveddel együtt?Szerintem ez még inkább rágos csont mint az ha valaki valamit késve ajánl fel.Ez amugy sem ebbe a téma körbe való ..