A fóti Cora-ban is van

Törökbálinti Cora-ban láttam: szept. 1. és 12. között bármelyik alábbi termékből bármilyen összeállitásban 3-at kell vásárolni.
- Coccolino
- Cif
- Biopon
- Domestos
Ajándékba kapsz egy 500 ml-es Coccolino koncentrátumot, vagy egy Domestos fenyő WC tisztitó gélt.
Akik nem a megjelölt napon vásárolnak, azok is átvehetik az ajándékot, amikor a hoszteszek az áruházban vannak.
A hoszteszek az alábbi időpontban tartózkodnak az áruházban : szeptember 3-4-5. és 10-11-12.
Péntek: 12.00-20.00. Szombat -vasárnap: 08.00-18.00
budapestbank.hu
Universo Folyószámlacsomagért fényképezőgép
REÁl:3db Milky way ital :299ft+szögmérő vagy zsírkréta az ajándék
A F.uti Tescoban 399.-Ft a Collgate,+egy fogkefe van mellé csomagolva. Ezen felűl a blokk bemutatásakor egy jópofa "kitekerős" tollat adnak ajándékba. (ha három fogkrémet veszel akkor egy telefontartót. Azt a nyakbaakasztóst,) A Cocacola visszaváltóshoz még notesz,vagy füzet van ajándékba,és rengeteg a kettőt fizet hármat kap akció.Pl. öblítő,(illata jó,de még nem használtam),joghurt,stb.100 ft-os bont adnak a Chepi kutyakaját vásárlóknak.
MEDVÉK NYOMÁBAN !
Gyűjtőfüzet van a kerek Medve sajt dobozában !
A medvés matricákat pedig keresd a narancs szalagos dobozokban !
Járj velünk a medvék nyomában és ismerd meg a medvenépet !
Ma a Corában voltam és 2 db 6kg-os Persil mosópor vásárlása után kint a vevőszolgálatnál kaptunk egy hűtőtáskát. Nem merevfalu, hanem többréteg puha műanyag. Zöld nagy Persil felirat van rajta, egy nagy üdítő magasságú. A fagyasztott amit vettem nem olvadt meg benne amíg hazaértünk.
Budapestiektől szeretnék 1 Pesti Est szeptemberi SÚGÓ című kiadványt.szerdán jelenik meg(08.31), ha jól tudom.
Küldök bélyeggel ellátott válaszborítékot is.
Talán ide illik leginkább:
10 éves a G'Roby üzlethálózat!
2002. október 24-től útjára indul a G'Roby új, jubileumi PONTGYŰJTŐ AKCIÓJA.
Az akció lényege, hogy az egyes vásárlásoknál minden kifizetett
3000 forint után 1 pont jár.
A Budapest területén található 6 diszkontüzlet bármelyikében szerezhetők pontok, a pénztáraknál lehet igényelni pontgyűjtő füzeteket, és ott végzik el fizetéskor a pecsételést is. Az interneten történő megrendelések esetén a rendszerünk automatikusan gyűjti a vásárlásonként megszerzett pontokat. A pontok beváltása az üzletek esetében személyesen történik, míg az on-line áruházban szerzett pontokért kiválasztott ajándéktárgyakat szállítóink a következő megrendelés alkalmával házhoz viszik.
Választható ajándékok:
http://www.groby.hu/index.big?p=pontgyujto
Elajándékoznék 2 db 500,- és 1 db 100,- Ft-os Chappi kupont, annak, aki érte jön. ( XIX. kerület)
http://www.index.hu/ad/mini/index.php
Felajánlanék 2 db 500 Ft-os Chappi kutya kaja kedvezmény kupont. tescoba váltható be 15 kg-os új tipúsú táp vásárlásánál.
Keresek nestle gabonapehely dobozáról Vidámparkba beváltható kuponokat.
Tegnap vettem az Intersparban 6 db (dobozba összecsomagolt) 2 dl-es SIÓ Vitatigrist, most minden dobozhoz 1 db ajándék LEGO állatkát csomagoltak. (5 féle van: pingvin, elefánt, bálna, papagáj és orrszarvú) A Vitatigris egyébként 2 db piros, 2 db sárga és 2 db tea és gyümölcs ízű.
A fóti Corában is volt csütörtökön itató poharas Nestlé. Bár szerintem ez elég törékeny.
Tagnap még nem volt a Tescoban itató poharas Nestlé!

Ezt az itatópoharas Nestlé csomagot láttam tegnap a Coraban is.
A Coop-ban 2 másfél literes nestea mellé adnak egy poharat. (Nem tudom, hogy néz ki, csak a plakátot láttam, a poharat nem.)
Bébiitalok ajándák itatópohárral
Vásároljon két üveg 500 ml-es NESTLÉ bébiitalt augusztus végén kezdődő akciónk keretében a TESCO áruházakban, s mi megajándékozzuk Önt egy praktikus és kedves itatópohárral!
NESCAFÉ GOLD ajándék bögrével
A frissítő íz és a gazdag aroma mellett újabb ok, hogy a NESCAFÉ GOLD kávét válassza a METRO áruházakban: augusztus végétől minden üveg NESCAFÉ GOLD mellé egy stílusos GOLD bögre jár ajándékba!
Cikcak
Mi sem tudjuk. Már nem tudom, melyik fórumon sztoriztunk róla, de mi sem tudunk többet. Én most regisztráltam a tefálon, de nekem sem tettek említést lapbdáról.
Már elfogyott a Tefal strandlabda?
Miért nincs szó róla a Regisztrácónál?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások