Maltofer Fol vastabletta, és Preductal MR tabletta válaszborítékért.
Május és június a szavatossága.
Ha valakit érdekel! Nyertem a madewithlove.hu egyedi ékszer webáruházban egy "Belőled csak Egy van" ajándékutalványt.
Irány a madewithlove.hu!
Nyeremény értéke: 1000 Ft
Ajándékutalvány sorszáma: mwl100208002
Várlak a webáruházban!
--
Gulácsi Annamária
www.madewithlove.hu
Egyedi ékszerek - Mert Belőled is csak Egy van
06 30 251 7437; 06 20 466 8584
Jelöld be a madewithlove-ot iwiwen! http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=1441716
4
ÜZLET: Budapest, 1155 Kolozsvár u. 51. H-P: 9-17h (Vas-műszaki bolt)
Macisajt rajzpályázathoz van 3 db macim válaszborítékért.
Látod, már átkereszteltek.
B. Miklósné Kriszti????? meg se hivtál a lagziba

" alt="

">

" alt="

">)))
köszönöm szépen a jegyeket
B . Miklósné Krisztának
Nekem vannak még jegyeim, akit érdekel, írjon.
ha esetleg maradt valakinek jegy amire nincs szüksége gondoljon rám
hétvégén nem voltam gép előtt így lemaradtam egy kedves felajánlásról
akinek még van felesleges jegye én szívesen elmennék!
Éci: nekem van. 1-et regiztem a Cosmora és 1-et is nyertem,ami 2 személyes. átküldöm!
Sziasztok ! Ha még lenne valakinek 2 jegye, nagyon megköszönném !
hodyma: ez tuti így van, nekem is ma sikerült kibogozni. De Te hogy jártál? Nekem is lenne 2 jegy, de pont ezek miatt nem merem felajánlani, mert még a végén mi nem jutunk be.
Viki köszi a választ!
ez azért ciki, mert ugye Czigány R. azt írta az e-mailben, h a cosmo.hu-n nyertük, és nem azt, h a storyonline-n!
Arról nem is beszélve, h most neki állunk jegyet keresni, aki úgy járt, mint én, és ilyenkor mi a garancia arra, h nem olyan ajánlja fel, mint én, és a felajánló nevére majd ketten megyünk véletlen?!? Áááááááááááááááááááááá
Storys nyereményről Czigány R. értesített Cosmos címről pénteken, (lista a Stoy oldalán)
Cosmos nyereményről pedig Tóth-Papp Ágnes értesített szintén Cosmos címről ma reggel. Tényleg vigyázzatok, nehogy kutyulás legyen!
ha igen, akkor én is nagyon szeretnék két jegyet, ha van még valakinek fölös, mert a gyerekek már nagyon várják... Lehet, h kár volt mondani előre.

" alt="

">
sada! Minden kút mozi...
ezt úgy érted, h a cosmopolitan e-mail, meg a storyonline-s lista? Ez tuti? Mert volt, aki írta, h a listán rajta van, de e-mailt nem kapott...
köszi
Akinek lenne még felesleges jegye a Minden kút Rómába vezetre, kérem gondoljon rám! köszönöm
Jojó: köszönöm szépen, már válaszoltam.
Köszönöm, hogy írtatok. Már nem keresek mozijegyet én sem.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások