Sada!
Nem tudom mit lehetne tenni. A mai napon hívtam fel őket immáron 4-ed szerre és nem hiszik el, hogy nem működik a rendszerük rendesen!!!
Már kezdenek engem is kötözködőnek néznek!!!
Bár nyertem már egy lámpát, mégis utálom.
Nem tartják magukat a 24 órás kódbeküldéshez.
Volt, aki már játszott éjjel, hajnalban, nekem egyszer sem sikerült ebben az időszakban közel száz próbálkozásból.
Napközben tudok játszani, de az egész nagyon el lett rontva....
Hozzászólás - 2004. október 16. :: 10:37
Sada: Semmi köze annak, hogy mikor megy a Pall Mall rendszer, hogy dolgoznak-e vagy sem. Éjjel, hajnalban és egészen mostanáig próbáltuk a kódküldést. Éjjel is, hajnalban is és most is azt mondja sajnos most nem lehet kódot küldeni. De kb. 50 kisérletből 3 szor (mindhárom időpontban) működött és sikerült is játszanunk. Mondjuk egyszer sem nyertünk. Frankón úgy tűnik, hogy a hivható időszak is előre ki van sorsolva Mindegy már 1000 forintot átléptük a telefonköltséggel. Jó buli!
sada Hozzászólás - 2004. október 17. :: 15:03
Hajni
hajnalban legalább 30x megcsörgettem őket, de mindig "Sajnáljuk,....bla, bla, bla)
Délelött nekem sikerült, de minek?
Nekem is azt mondták, hogy csak én....
fozo.gabi Hozzászólás - 2004. október 17. :: 19:38
Sziasztok!
Délután hívtam a Pall-Mallt. Azt mondta a srác nekem, hogy tényleg sok panasz érkezett hozzájuk, arról hogy nem lehet kódot küldeni. Ők csak annyit tudnak tenni, hogy eljuttatják a panaszunkat a Pécsi Dohánygyárnak. Kérdezték a fórumunkat is, mondtam, hogy nyuodtan nézzék meg, mert itt le vannak irva a tapasztalatok. Mondtam neki, hogy valaki itt már felvetette a Szerencsejáték felügyeletet. Mondjuk szerintem még nem kéne ezért őket bemártani. Biztos arra törekszenek, hogy rendbetegyék a rendszerüket.
Remélem nemsokára rendesen fog működni a rendszerük.. Már háromszor telefonáltam nekik a héten, és már hülyének érzem magam.
Szerintem én már nem is hívom őket többet, mert már elmondtam a problémát háromszor, ha nem tudnak ellene tenni, akkor minek hívogassam őket. Még a végén odateszik a nevem mellé, hogy az örök elégedetlen!;o)
Hajni Hozzászólás - 2004. október 17. :: 14:39
Ma egész délelőtt próbáltam a Pall Mallal játszani és nekem sem jött össze. Délután nem rég elküldtem egy kódot, és nem nyert persze.
Felhívtam őket, és ismételten közöltem velük, hogy ez így nem lesz jó!!!
Állítólag nekik csak én panaszkodtam!!! Ha valakinek gondja van, hívja fel őket és igen is ne hagyja magát. Nem mindegy, hogy mikor küldjük el a kódókat, mivel idő van kiszámítva a beküldésnél. Én délelőtt szerettem volna, és lehet, hogy nyertem volna? Ez jó kérdés, ezt senki nem tudja nekem megmondani és semmit nem tesznek!!!!
Eddig nyertem egy lámpát meg egy fotelt
Kiváncsi vagyok,hogy mi a véleményetek az új játékról!és hogy nyertetek-e?
Újabb hozzászólások