Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 319 / 393 oldal |
Azért rágós a gumicsont, mert egyesek nem bírják ki, hogy bele ne kotyogjanak mindenbe.
Áááááááááááááááá, dehogy... 

Köszi, igaz. jaj most ne nézzetek légyszi hülyének de kiment a fejemből. 

Felajánlásokhoz.
Köszi sada és Krysztasz , hogy megvédtek ezektől a névtelen beírkálóktól.
sada! De tényleg akkor ha van valmim amit inegy odaadnék akkor azt hova írjam? Nem kellene akkor új topic? Mert végülis igaz, nem is csere de nem is ilyen ingyenes termékminta. De akkor nem kellene olyan hogy "ingyen elvihető"??
sada! De tényleg akkor ha van valmim amit inegy odaadnék akkor azt hova írjam? Nem kellene akkor új topic? Mert végülis igaz, nem is csere de nem is ilyen ingyenes termékminta. De akkor nem kellene olyan hogy "ingyen elvihető"??
Nem kell neki, felajánlotta, kedves tőle!
Akinek hiányzott, kérhetett is, kapott is. (pl. én is.)
Akin még segít, majd szól.
Neked nem kell, akkor mit foglalkozol vele?
Azonkívül ez csere-bere téma, nem ingyenes termékminta v. hasonló.
Kicsit rágós ez a gumicsont...
Akinek hiányzott, kérhetett is, kapott is. (pl. én is.)
Akin még segít, majd szól.
Neked nem kell, akkor mit foglalkozol vele?
Azonkívül ez csere-bere téma, nem ingyenes termékminta v. hasonló.
Kicsit rágós ez a gumicsont...
- vagy ki vagy!
A spar pontokat már ajánlottam máskor is akkor se kellett senkinek, de gondoltam mégegyszer felajánlom hátha kell valakinek mert nem akartam kidobni és elsőbbségivel tudtam volna postázni és 11-ig odaért volna és be lehet váltani. Ha visszaolvasol kicsit rájössz hogy nem most ajánlom.
Van nekem is egy teli 20 dbos is és még azt én is csak 11 én fogom beváltani mert akkor lesz időm. De mindenesetre köszi, hogy a rosszindulatúságot nézed ki belőlem elvégre azért akartam odaadni valakinek.
A spar pontokat már ajánlottam máskor is akkor se kellett senkinek, de gondoltam mégegyszer felajánlom hátha kell valakinek mert nem akartam kidobni és elsőbbségivel tudtam volna postázni és 11-ig odaért volna és be lehet váltani. Ha visszaolvasol kicsit rájössz hogy nem most ajánlom.
Van nekem is egy teli 20 dbos is és még azt én is csak 11 én fogom beváltani mert akkor lesz időm. De mindenesetre köszi, hogy a rosszindulatúságot nézed ki belőlem elvégre azért akartam odaadni valakinek.
Nekem egy se hiányzik, megvolt a húsz, vettem is egy szupi 26 cm-es serpenyőt. Érdek nélkül írtam, és a véleményem fenntartom.
Nem baj, ha valaki nem akar segíteni, de ne is játssza meg!
Nem baj, ha valaki nem akar segíteni, de ne is játssza meg!
Ami azt illeti, sokan ajánlgatták itt a Spar pontokat, ha eddig nem kellett, szerintem nem pont ez a 12 pont hiányzik neked.
Egyébként kis szerencsével elsőbbségivel még odaér, ha holnap reggel feladja.
Egyébként kis szerencsével elsőbbségivel még odaér, ha holnap reggel feladja.
Krysztasz!
Átadhatja, de júl. végéig lehetett gyűjteni, 10 napja tudja, hogy nem jött neki össze.
Úgy tudom, az ország minden pontjáról vannak itt játékosok.
Átadhatja, de júl. végéig lehetett gyűjteni, 10 napja tudja, hogy nem jött neki össze.
Úgy tudom, az ország minden pontjáról vannak itt játékosok.
-
Személyesen átadhatja.
Személyesen átadhatja.
Adrienn,
A Spar pontok beváltási határideje 08.11.
Kedves tőled, hogy most ajánlod fel, mikor már tuti, hogy sehová se ér el a posta. Várhattál volna még két napot.
A Spar pontok beváltási határideje 08.11.
Kedves tőled, hogy most ajánlod fel, mikor már tuti, hogy sehová se ér el a posta. Várhattál volna még két napot.

Nekem is vannak Tesco bélyegeim.
12 spar pont.
Nekem van 15 Tesco bélyegem. Írjon, akinek kell.
Jajj te!
Sajna már nincsenek meg. Elfelejtettem beírni, mert nem volt rá sok jelentkező, csak 2 vki. Odaadtam az elsőnek mind, mivel a 2. már utána írt, miután beletettem a borítékba..
De mivel kb. 2 hetente szoktam menni nagybevásárlásra, ezért bizti lesz még
Csak írjátok meg, hogy kinek mennyire van szüksége..
Sajna már nincsenek meg. Elfelejtettem beírni, mert nem volt rá sok jelentkező, csak 2 vki. Odaadtam az elsőnek mind, mivel a 2. már utána írt, miután beletettem a borítékba..
De mivel kb. 2 hetente szoktam menni nagybevásárlásra, ezért bizti lesz még
Csak írjátok meg, hogy kinek mennyire van szüksége..
http://www.cegregiszter.hu/
És miért nem írsz neki inkább? Megadta a címét!
Cicca!Nekem kéne a bélyeg!Mennyi van?Írj az emailomra!Lécci!Én gyüjtöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cikcak Te Olaszliszka-i vagy? Én is Olaszliszka-i vagyok, csak már 20 éve Sárospatakon élek.