Sziasztok!
Új bontatlan Moulinex MasterChef 8ooo 38 funkciós Daráló/reszelő/facsaró... konyhai kisgép elcserélhető hétvégére, utalványra. Bolti ár 57.000ft, minden ajánlatot megnézek.
Eladó 2 fős élményutalvány Zebegénybe a Natura Hill-be, 2 éjszaka reggelivel, szauna-és masszázsmedence használattal a dunai panorámás butik szobák egyikébe, 35.000 Ft-ért.
Megkérdeztem, gond nélkül átruházható.
Ez lenne az:
https://naturahill.hu/
tocika5: írtam neked emailt,de visszajött az igazoló,h nem tudta vmi miatt kézbesíteni...ha gondolod írj nekem az ibrigitta84@freemail.hu-ra

" alt="

">
Eladó , 2 db. Mastercard jobb oldali Terasz jegy a Halott Pénzre a Budapest Parkba. 2020. 09. 04.
Eladó , 2 db. Mastercard jobb oldali Terasz jegy Majka & Curtis és a Ők- re . 2020. 08. 16-ra a Budapest Parkba.
Hangszórókat keresek!
Írj ha van neked!
Köszönöm.
Eladó:
- Noszvaj Erdei Kisházba szóló 150 ezer Ft értékű utalvány kód. Felhasználható 2020. dec. 31-ig, ünnepnapok és hosszú hétvégék kivételével. 2-6 fő részére 4 nap/3 éjszakára szól, szeptember 1-től vannak szabad helyek. Ára: készpénz esetén 75 ezer Ft.
- 20 ezer Ft értékű Ibusz utalvány. Felhasználható: 2020. dec. 31-ig.
Csere is érdekelhet: utalvány (műszaki, ruházati, lakberendezési).
Eladó:
Uefa champions league sporttáska és póló
Sziasztok! Van valakinek esetleg a mostani Dörmi nyereményjátékból társasjátéka ami felesleges? Hiába játszottam sikertelen volt. Az unokámnak szeretném Van cserébe Halls infúziós kulacsom, Műzli készítő szettem, Orbit sporttáska vagy Spar jelenlegi matrica csomagom 2 teljesen beragasztva!
30 db 0,5 l-es 100%-os homoktövisvelő eladó.
Wizz air vouchert vennék!
orsa74!
Ha egy mód van rá, ne add el, menjetek el, nagyon jó az Ózon!
üdv
Kisunokámnak keresek pelenkát, ha esetleg nyert valaki a Pampers-szel. Írj árajánlatot, köszi!
Mikrohullámú sütője van valakinek?
Eladó:Kényeztető Wellness Napok Mátraházán a Residence Ózon ****Superior Hotelben 2 fő részére!
2 éjszaka szállás Standard kétágyas elhelyezésben.
(bőséges büféreggeli,félpanzió-vacsora a szálloda éttermében)
Felhasználható 2021.01.31-ig hétvégén is(kivéve kiemelt időszakok,ünnepi hosszú hétvégék,iskolai szünetek)Saját költségre az utalvány meghosszabbítható.Ár:90.000 ft.
Eladó vaterás dolgaim, javított:
https://bit.ly/3hLGa8L
Halls infúziós kulacsok 1.000,-Ft/db
Aktívia napi és heti nyeremény (akár utalványok nélkül is) eladó, vagy utalványra, most játszós blokkokra cserélhető.
Műzlikészítő 2.000,-Ft+posta.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások