Sada, bele kellett, hogy férjek, mert az első, ill. második napon adtam fel. Igaz, hogy nem mindet most vettem, volt közte régebbi kód is, de a szám megegyezett.
A Whiskas infót köszönöm, várok türelmesen.
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 320 / 511 oldal |
Ekkora sörhasam még nincs. Azért hajrá Borsodi!
Ami
Completta
Lehet, hogy nem fértél bele az első 200-200-ba?
Whiskas
Még el sem kezdték a postázást, majd szeptembertől.
Completta
Lehet, hogy nem fértél bele az első 200-200-ba?
Whiskas
Még el sem kezdték a postázást, majd szeptembertől.
Elszabott nyeremények
Nagy a csöcsünk és kicsi a hasunk?
A Theodora felső mindenkinek kicsi, a Borsodi Omega póló XXL-es és
mindenkinek nagy.
Nem szoktam a panaszkodó nyertesek közé tartozni... de
Nagy a csöcsünk és kicsi a hasunk?
A Theodora felső mindenkinek kicsi, a Borsodi Omega póló XXL-es és
mindenkinek nagy.
Nem szoktam a panaszkodó nyertesek közé tartozni... de
Már több, mint egy hónapja elküldtem a Completának a garnatált ajándékokra a kuponjaimat. Azóta sem kaptam meg sem a Lusht, se a polártakarót. A Whiskassal ugyanigy jártam. Ti megkaptátok?
Nem is kérdeztem, magától mondta a hölgy a ragszámot. Ajánlottként küldték. Ígért még egy visszahívást, azt megvárom és irány a postára panaszt tenni. Egyébként ők is kerestetni fogják, de jobb ha mindkét oldal panaszkodik.
Ezért kell kerestetni, hogy az illetékeseknek feltünjön, hol vannak a mindent elnyelő fekete lyukak!
sada
Hát ez az! Az ilyet hogy merik eltüntetni! Hazafelé - vagy egymás között a dolgozók - nem veszik észre, hogy valakinek dagad a zsebe? Vagy összejátszik a portától a takarítókon át az ügyvezető igazgatóig mindenki? Hihetetlen. Ha egy boltban hiány van, akkor ott is szemet hunynak fölötte?
Én sem kaptam meg Fáreó kupakjait, és nem egy dbot küldött. Ezt elég nehéz zsebrevágni észrevétlenül. Ilyenkor hol vannak a dolgozók főnökei, akik a munkát felügyelik? Ezek szerint ők is besegítenek.
Hát ez az! Az ilyet hogy merik eltüntetni! Hazafelé - vagy egymás között a dolgozók - nem veszik észre, hogy valakinek dagad a zsebe? Vagy összejátszik a portától a takarítókon át az ügyvezető igazgatóig mindenki? Hihetetlen. Ha egy boltban hiány van, akkor ott is szemet hunynak fölötte?
Én sem kaptam meg Fáreó kupakjait, és nem egy dbot küldött. Ezt elég nehéz zsebrevágni észrevétlenül. Ilyenkor hol vannak a dolgozók főnökei, akik a munkát felügyelik? Ezek szerint ők is besegítenek.
GGK Direct postázta.
A Globus óra ajánlttként jött, sőt tértivevénnyel. Lehet kerestetni.
szalika, vásárló
És ha ilyenkor kéritek a glóbustól a postai feladási számot? Ha ők feladták, nyoma is van, akkor tudják nektek keresni. Amit persze a posta úgyse talál meg, De lehet hogy simán adták fel?
És ha ilyenkor kéritek a glóbustól a postai feladási számot? Ha ők feladták, nyoma is van, akkor tudják nektek keresni. Amit persze a posta úgyse talál meg, De lehet hogy simán adták fel?
szalika ez mindig így van ők nem hibásak, a postára kennek mindent.
Legutóbb amikor nyertem nekem is ezt mondták, ők már feladták a postán.
Legutóbb amikor nyertem nekem is ezt mondták, ők már feladták a postán.
Most hívtam fel a Globust, mert nem kaptam meg az órát. Sajna megint a posta, ök már postázták.
guriga,
Elhiszem, csak biztos akartam lenni. Vannak még rendesek rajtad kívül is itt a fórumon, akik az eset után felajánlották segítségüket, miattuk vagyok még itt néha-néha.
Elhiszem, csak biztos akartam lenni. Vannak még rendesek rajtad kívül is itt a fórumon, akik az eset után felajánlották segítségüket, miattuk vagyok még itt néha-néha.
A Fogyasztóvédelmi Egyesület szerint a fogyasztóellenes a Postatörvény. A jogszabály szerintük lehetőséget ad a Magyar Postának arra, hogy a küldemények egy részét egyátalán ne, vagy csak nagy késéssel kézbesítse. A Posta viszont úgy véli, hogy az egyesület félreértelmezi a jogszabályt.
A Postatörvény előírja, hogy az elsőbbségi küldemények legalább 85%-át másnap, 97%-át a feladás utáni 3. napon kézbesíteni kell. Nem elsőbbségi küldeményeknél a küldemények 85%-át a legkésőbb a feladás utáni 3., 97%-át az 5. munkanapon kézbesíteni kell. A fogyasztóvédők szerint a törvény így megengedi a postának, hogy a küldemények 3 százalékát elveszítse.
A Posta szerint a fogyaszóvédők rosszul értelmezik a jogszabályt, mert a törvény csupán arról szól, hogy a Postai szolgáltatás minősége akkor sem romlik, ha a küldemények 3%-át a meghatározott határindőn túl kézbesíti.
Az utóbbi időben egyébként számos kritika érte a Magyar Posta szolgáltatási színvonalát. A Hírkö zlési Hatóság májusban tízmillió forintos bírsággal sújtotta a szolgáltatási színvonal romlása miatt. Az Állami Számvevőszék júniusi jelentésében pedig élesen bírálta a Posta korábbi vezetését, többek között a romló minőség miatt.
A Postatörvény előírja, hogy az elsőbbségi küldemények legalább 85%-át másnap, 97%-át a feladás utáni 3. napon kézbesíteni kell. Nem elsőbbségi küldeményeknél a küldemények 85%-át a legkésőbb a feladás utáni 3., 97%-át az 5. munkanapon kézbesíteni kell. A fogyasztóvédők szerint a törvény így megengedi a postának, hogy a küldemények 3 százalékát elveszítse.
A Posta szerint a fogyaszóvédők rosszul értelmezik a jogszabályt, mert a törvény csupán arról szól, hogy a Postai szolgáltatás minősége akkor sem romlik, ha a küldemények 3%-át a meghatározott határindőn túl kézbesíti.
Az utóbbi időben egyébként számos kritika érte a Magyar Posta szolgáltatási színvonalát. A Hírkö zlési Hatóság májusban tízmillió forintos bírsággal sújtotta a szolgáltatási színvonal romlása miatt. Az Állami Számvevőszék júniusi jelentésében pedig élesen bírálta a Posta korábbi vezetését, többek között a romló minőség miatt.
Az előző nem én voltam!!
Gladiátor, válaszoltam a mail-re is. Én nem küldtem levelet mostanában. Sikerült kiírtani?
Gladiátor, válaszoltam a mail-re is. Én nem küldtem levelet mostanában. Sikerült kiírtani?
Gladi!
Akkor értem már, miért nem irsz nekem.
Akkor értem már, miért nem irsz nekem.
guriga,
Brutálisan hatalmas vírusos levelet kaptam tőled amit meg is nyitottam!!!
re-hello tárggyal. 
Brutálisan hatalmas vírusos levelet kaptam tőled amit meg is nyitottam!!!
re-hello tárggyal. 
Milyen zacsik?
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék,hogy a beküldött zacsik után mikor várható a játék?
Július 9-én,éppen 1 hónapja adtam fel és azóta várom a csomagot-hiába.
Érdeklődni szeretnék,hogy a beküldött zacsik után mikor várható a játék?
Július 9-én,éppen 1 hónapja adtam fel és azóta várom a csomagot-hiába.