Cikcak!
Köszönöm a felvilágositást, értem.
Küldje el élete első MMS-ét a Sziget ideje alatt!
Amennyiben a Sziget Fesztivál ideje alatt (augusztus 4-11.) elküldi kártyájáról élete első MMS-ét, akkor szeptember 1. és 30. között küldött MMS-ei nem kerülnek számlázásra. Az akció minden pannonos előfizetőnkre vonatkozik. A kedvezmény igénybevételéhez nem szükséges a Sziget Fesztivál helyszínén tartózkodni!
http://www.pgsm.hu/
Hajni
Az Algida Express olyan mint a Family Frost, nálunk minden szerdán jár (Olaszliszka- kisebb település), nem tudom még pontosan hol szokott járkálni, valószínüleg ugyanúgy van, mint a Family Frostnál, figyeld, nem zenél-e valahol jégkrémes..., ennél többet sajnos nem tudok segíteni!
A Praktika e havi számában van egy sarokszelvény, amiért néhány belvárosi boltban férfi, női vagy gyerek alsónadrágot adnak. Hittem is, meg nem is, de tegnap tényleg sikerült egy szexis bugyogóra becserélnem.

Tény, hogy a kínálat 90 %-a gyerek nadrágocska volt, akinek ilyen szelvénye van, tanácsos minél előbb beváltani.
Cikcak
Az Algida Express hol van? Engem érdekelne!
Köszönöm
Ajándékok az Algida Expressnél: min. 600 Ft-ért vásárolt Magnum/ Cornetto/ Solero jégkrémhez mobilhívásjelző,
és Biopon mosópor is van de részletek a szórólapon!
Akinek nem tetszik ne olvassa!!
sada
Bocsi, ma csinálták meg az internetemet. 2 hétig nem működött!
Köszi az útmutatást.
NILS
Jó reggelt!
Ezt már szerdán kitárgyaltuk a negatívban.
Valami hülye barom átalakította az Ingyenlottót.
Mostantól csak a vásárlás értékének mindössze 5 %-át lehet a virtuális számláról kifizetni!!! Ez most mire volt jó?
Megszedik magukat a közvélemény-kutatásokból s erre még ezt a lehetőséget is elveszik tőlünk! Ezentúl talán egyedül a nyereményjátékokért lesz érdemes játszani náluk (most is fut 1, wellness hétvége a nyertes jutalma). Áttérek inkább a külföldiekre !!
Ti itt akik irtok néha nagyon gorombák vagytok!Miért baj,hogyha vki irja ugyanazt a termékminta lehetőséget amit már Ti irtatok!Miért kell kötöszködni neketek nem mindegy!Mindenki azt ir amit tudatni szretne mindenkivel!Ti meg szinte leszidjátok!
Borzasztoak vagytok!
Ingyen odaadom a Tesco-s bélyegeket ha szüksége van rá vkinek.
A Dm és Rossman boltokban lehet olcsón külömbözö kozmetikai termékmintákat vásárolni!
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hol lehet olcsóbban hozzájutni parfüm és egyéb kozmetikai termékmintákhoz???Jó lenne, ha tudna vki segíteni!Köszike !!
Skála Áruházak:
Vásároljon augusztus 6 és 19 között két bármilyen Signal 75 ml-es fogkrémet, hozza el régi, elhasznált fogkeféjét és megajándékozzuk önt egy uj Signal Benefit fogkefével.
Az új beírok jószándékát senki sem kérdőjelezi meg.
Az viszont elvárható lenne, hogy mielött vki vmihez hozzászól, kicsit tájákozódjon az adott terepen.
Bár ... az ehhez hasonló beírások (beleértve természetesen az enyémet is) miatt ez a topic is jellegét veszti, elvesznek és nehezen visszakereshetők az infók a szóáradatban.
sziasztok!
én nem nagyon szoktam írni, de rendszeresen olvasom amiket írtok, mert nagyon jó, hogy minden nyereményjátékról, akciós lehetőségről egy helyen, egyszerűen megtalálok minden információt.
szomorúan látom, hogy néha milyen negatív visszajelzéseket kapnak azok, akik újak, vagy kevésbé fanatikusak, és nem olvasnak minden bejegyzést, viszont az oldal nagyszerűségén, és az ide írók hozzáértésén és segítőkészségén felbuzdulva ők is beírják azokat a játékokat, amiket ők ismernek.
tudom, hogy nagyon nehéz új játékokat találni, olyat amit még senki nem írt be. viszont ha minden új topiklátogató lelkesedését letöritek a negatív visszajelzésekkel, akkor egy idő után már senkinek sem lesz kedve beírni az új játékokat, s így bizony nem fogunk tudni esetleg olyan játékokról, amiken szívesen részt vettünk volna!
tudom, hogy ez a hozzászólás semmilyen ingyenes dolog elérhetőségét nem tartalmazza, mégis úgy gondoltam, hogy az utóbbi időkben egyre gyakoribb vitáit olvasva megosztom veletek a gondolataim.
remélem, hogy egyre több ember fog rátalálni erre az oldalra, és egyre több információt tudunk egymással megosztani!
Nem kell 100 oldalt visszaolvasnod, elég ha 3-4 oldalra visszanézel, de minden témakörben !
Gyerekek, nem mindenki "törzsgárdatag"!
Miért kellene az újaknak visszaolvasni 100 oldalt, nehogy véletlenül valami olyat írjon, merő jóindulatból, ami már volt?
Miért kell egymást túllicitálva mindenkit ledorongolni?
cikcak, ne irj be légyszives őskori termékminta lehetőségeket!!!!! és főleg ne ird oda,hogy bocs ha már irta valaki. ha elolvasnál pár oldalt vissza, akkor nem kellene nemhogy bocsiznod ezerrel de be se kellene irnod.
birom hogy ezeréves dolgokat irnak be. igaz, hogy van aki un. "tudatlan" (bocs a kifejezésért nem én találtam ki) de az még nem kell, hogy lusta legyen. elég visszaolvasni pár oldalt és meglesz minden amit itt összeirtak pár nap alatt. (lovedove, lactacyd, somat pl.).
a libresset és ob-t már ne irjátok be megint, please-please

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások