Nekem egy se hiányzik, megvolt a húsz, vettem is egy szupi 26 cm-es serpenyőt. Érdek nélkül írtam, és a véleményem fenntartom.
Nem baj, ha valaki nem akar segíteni, de ne is játssza meg!
Ami azt illeti, sokan ajánlgatták itt a Spar pontokat, ha eddig nem kellett, szerintem nem pont ez a 12 pont hiányzik neked.
Egyébként kis szerencsével elsőbbségivel még odaér, ha holnap reggel feladja.
Krysztasz!
Átadhatja, de júl. végéig lehetett gyűjteni, 10 napja tudja, hogy nem jött neki össze.
Úgy tudom, az ország minden pontjáról vannak itt játékosok.
Adrienn,
A Spar pontok beváltási határideje 08.11.
Kedves tőled, hogy most ajánlod fel, mikor már tuti, hogy sehová se ér el a posta. Várhattál volna még két napot.

Nekem is vannak Tesco bélyegeim.
Nekem van 15 Tesco bélyegem. Írjon, akinek kell.
Jajj te!
Sajna már nincsenek meg. Elfelejtettem beírni, mert nem volt rá sok jelentkező, csak 2 vki. Odaadtam az elsőnek mind, mivel a 2. már utána írt, miután beletettem a borítékba..
De mivel kb. 2 hetente szoktam menni nagybevásárlásra, ezért bizti lesz még
Csak írjátok meg, hogy kinek mennyire van szüksége..
http://www.cegregiszter.hu/
És miért nem írsz neki inkább? Megadta a címét!
Cicca!Nekem kéne a bélyeg!Mennyi van?Írj az emailomra!Lécci!Én gyüjtöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cikcak Te Olaszliszka-i vagy? Én is Olaszliszka-i vagyok, csak már 20 éve Sárospatakon élek.
Cikcak!
Köszönöm a felvilágositást, értem.
Küldje el élete első MMS-ét a Sziget ideje alatt!
Amennyiben a Sziget Fesztivál ideje alatt (augusztus 4-11.) elküldi kártyájáról élete első MMS-ét, akkor szeptember 1. és 30. között küldött MMS-ei nem kerülnek számlázásra. Az akció minden pannonos előfizetőnkre vonatkozik. A kedvezmény igénybevételéhez nem szükséges a Sziget Fesztivál helyszínén tartózkodni!
http://www.pgsm.hu/
Hajni
Az Algida Express olyan mint a Family Frost, nálunk minden szerdán jár (Olaszliszka- kisebb település), nem tudom még pontosan hol szokott járkálni, valószínüleg ugyanúgy van, mint a Family Frostnál, figyeld, nem zenél-e valahol jégkrémes..., ennél többet sajnos nem tudok segíteni!
A Praktika e havi számában van egy sarokszelvény, amiért néhány belvárosi boltban férfi, női vagy gyerek alsónadrágot adnak. Hittem is, meg nem is, de tegnap tényleg sikerült egy szexis bugyogóra becserélnem.

Tény, hogy a kínálat 90 %-a gyerek nadrágocska volt, akinek ilyen szelvénye van, tanácsos minél előbb beváltani.
Cikcak
Az Algida Express hol van? Engem érdekelne!
Köszönöm
Ajándékok az Algida Expressnél: min. 600 Ft-ért vásárolt Magnum/ Cornetto/ Solero jégkrémhez mobilhívásjelző,
és Biopon mosópor is van de részletek a szórólapon!
Akinek nem tetszik ne olvassa!!
sada
Bocsi, ma csinálták meg az internetemet. 2 hétig nem működött!
Köszi az útmutatást.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások