Szerika
Nézd meg itt a szórólapot!
kovacsgabe Hozzászólás - 2006. június 21. :: 14:52
Multifilter nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 33 / 50 oldal |
Az azonnali válasz sms-t csak akkor küldik, ha nyertem?
Sziasztok!Szerintetek,ha a dobozról beküldöm a kódot a vonalkódot kivághatom egy másik játékhoz?
Valaki tudna nekem segíteni, hogy milyen számra kell az sms-t küldeni és kell-e más adat is az sms-be.
Nem tudom van-e jelentősége, de a most vásárolt Multifilterben a kód helye változott, függőlegesből átment vízszintesbe.
Újra:
sada Hozzászólás - 2006. június 22. :: 16:48
A játékszabályban az van, hogy az sms-ben beküldött kód dobozostól kell, de szerintem ez is egy olyan szabály, amit ők sem vesznek komolyan.
A postai beküldésnél most is csak a kódot kérik.
sada Hozzászólás - 2006. június 22. :: 16:48
A játékszabályban az van, hogy az sms-ben beküldött kód dobozostól kell, de szerintem ez is egy olyan szabály, amit ők sem vesznek komolyan.
ami adobozban van
van bézsem meg van kék is. dobozzal együtt
van bézsem meg van kék is. dobozzal együttutóbbi. van sok kódom ingyen ha kell vkinek

Cserére felajánlok az eddig gyűjtött 9 db (7 db piros dobozról, 2 kék dobozról már) kivágott és 2 db dobozzal is bíró Multifilter kódot.
egyébként a 20 szálas (régi csomagolásban) még nincs kód...
úgyhogy mindenki dönthet, hogy kód kell neki, vagy +1 cigi
úgyhogy mindenki dönthet, hogy kód kell neki, vagy +1 cigi

Szerintem ez hülyeség, ki fog megőrizni egészben 20-30 vagy még több cigarettásdobozt?
A futárok mindig csak a kódot kérték, nekem mindig is le volt tépve és csak azt őriztem meg, sose volt belőle baj.
De azt is meg lehet csinálni, hogy egy letépett tetejű cigisdobozt is megőriz az ember a sok kód mellett, és ha mégis kérnek teljes csomagolást, akkor az épp nyertes kód mellé odateszi a dobozt, hogy "bocs, előbb letéptem,m int hogy elolvastam volna a szabályt, de azért minden részét megőriztem"
A futárok mindig csak a kódot kérték, nekem mindig is le volt tépve és csak azt őriztem meg, sose volt belőle baj.
De azt is meg lehet csinálni, hogy egy letépett tetejű cigisdobozt is megőriz az ember a sok kód mellett, és ha mégis kérnek teljes csomagolást, akkor az épp nyertes kód mellé odateszi a dobozt, hogy "bocs, előbb letéptem,m int hogy elolvastam volna a szabályt, de azért minden részét megőriztem"

nem elég a kódot bemutatni???
borscs
A játékszabályzat szerint az smsben beküldött kódok esetében kér(het)ik, hogy mutasd be a cigaretta csomagolását, amiről a kódot küldtek be, ha nyersz vele.
A játékszabályzat szerint az smsben beküldött kódok esetében kér(het)ik, hogy mutasd be a cigaretta csomagolását, amiről a kódot küldtek be, ha nyersz vele.
kovacsgabe
vagy valaki
miért nem elég a kód? minek kell a doboz?
én találtam 3 kódot az utcán de csak a kódot téptem le róla.
vagy valaki
miért nem elég a kód? minek kell a doboz?
én találtam 3 kódot az utcán de csak a kódot téptem le róla.
emberek!! nyíregyiek, vagy akik járnak oda, plázában lent, az újságosnál még a 20 szálas 465 ft-os cigit árulják!! naon powaa!! egyébként nemtom, de sztem nem csak a csomagolás változott. az új mintha tömörebb lenne mint a régi. ha u.akkorát beleszívok, akkor több füst jön a régiből
remélem értettétek
mert nemtom leírni
remélem értettétek
mert nemtom leírniA fényképek pedig ott vannak a honlapon. Ezeknél jobb kép nincs a füzetben.
Ezért írtam, hogy a lényeget.
Ezért írtam, hogy a lényeget.

pedig szokott lenni fénykép róluk...
érdekes, hogy nem kaptam, mivel kb 99 óta, mindig szokták küldeni...
érdekes, hogy nem kaptam, mivel kb 99 óta, mindig szokták küldeni...
poro
semmilyen plusz info nincs a nyereményekről a szokásos marketing szövegen kívül.
semmilyen plusz info nincs a nyereményekről a szokásos marketing szövegen kívül.
mel6
ott csak az van, hogy mp3 lejátszó, fényképező, stb, pontos típus megjelölés nélkül...
engem a fényképük érdekelnének...
ott csak az van, hogy mp3 lejátszó, fényképező, stb, pontos típus megjelölés nélkül...
engem a fényképük érdekelnének...