leony
Túl sok embernél jött közbe valami.... " alt="">
// Csere-bere feketelista
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 33 / 110 oldal |
Ezt nem értem én sem, ha az egyiken segít, akkor a másikat miért vágná át... Lehet, hogy naiv vagyok, de én ilyenkor arra gondolok először, hogy valami közbejött neki, vagy nem jöttek össze úgy a dolgok, ahogy gondolta. Én őszintén remélem, hogy erről van szó, és tisztázza magát.
leony: szerencséd volt. Goni segített, de akkor miért lépett le a belépőkkel?
Ráadásul strandossal, én attól tartanék, ha elér a bosszú, a fél m-es vízbe fogok megfulladni -noha tudok úszni. " alt="">
Ráadásul strandossal, én attól tartanék, ha elér a bosszú, a fél m-es vízbe fogok megfulladni -noha tudok úszni. " alt="">
Én Gonival kapcsolatban csak jót tudok mondani, egyszer ismeretlenül is segített nekem egy ajándék átvételben, és nem kért semmit sem cserébe. Remélem, mihamarabb rendeződik a dolog...
tvm53
nekem van 1 ötletem, ha gondolod írj" alt="">
nekem van 1 ötletem, ha gondolod írj" alt="">
nem akarok ötleteket adni, de esetleg meg lehet nézni, a közös ismerősöket iwiw-en, hátha van, rokonoktól kérni telszámot stb..
Valahogy nem hiszem, nem tudjátok elérni " alt="">
Valahogy nem hiszem, nem tudjátok elérni " alt="">
Nekem is becsületesnek tűnt. Nem gondoltam volna, hogy ilyen csúnyán be akar majd csapni. " alt="">
Két éve webnyereményezek, jópár cserén és eladáson vagyok túl és eddig nem voltak negatív tapasztalataim. Ő is régi fórumosnak tűnt, hát megbíztam benne, sajnos " alt="">
Miután pmjuditnak rendezte a tartozását, én is bíztam benne, hogy nekem is küldi a pénzt, de csak hitegetett. És két hete nem is válaszol. " alt="">
A Google-ban található tel.számon egyszer sem tudtam elérni, és az általa megadott számon sem elérhető.. " alt="">
Tegnap egy utolsó lehetőséget adtam neki, hogy ma küldje postán a pénzt és egyből beszkennelje és csatolja nekem a feladóvevényt. De jelenleg még semmi visszajelzést sem kaptam tőle. Sajnos tényleg úgy néz, hogy más eszközökhöz kell folyamodni. " alt="">
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat!
Két éve webnyereményezek, jópár cserén és eladáson vagyok túl és eddig nem voltak negatív tapasztalataim. Ő is régi fórumosnak tűnt, hát megbíztam benne, sajnos " alt="">
Miután pmjuditnak rendezte a tartozását, én is bíztam benne, hogy nekem is küldi a pénzt, de csak hitegetett. És két hete nem is válaszol. " alt="">
A Google-ban található tel.számon egyszer sem tudtam elérni, és az általa megadott számon sem elérhető.. " alt="">
Tegnap egy utolsó lehetőséget adtam neki, hogy ma küldje postán a pénzt és egyből beszkennelje és csatolja nekem a feladóvevényt. De jelenleg még semmi visszajelzést sem kaptam tőle. Sajnos tényleg úgy néz, hogy más eszközökhöz kell folyamodni. " alt="">
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat!
fent van az iwiwen is,Pozsonyi Gábor,Celldömölk,nekem is az ismerőseim között van, eddíg becsületesnek tünt!
Goni! tessék rendezni a tartozást,mert a google mindent kidob,nem lehet elbújni!" alt=""> telefonszám is van a google által megadva.
Goni! tessék rendezni a tartozást,mert a google mindent kidob,nem lehet elbújni!" alt=""> telefonszám is van a google által megadva.
Aki tudja Goni címét, írja be, hátha kimegy vki hozzá vagy vki a szomszédja...
Elnézést kérek Mindenkitől, aki július elején írt a felajánlásomra, de sajnos elromlott a monitorunk, majd nyaralni mentünk, a férjem vitte szerelőhöz, de ő nem játszós típus, a gyerkőcökkel csak 2 npja érkeztünk haza.. " alt="">
szerencsére én csak olvastam a történeteket, de azt tudom, volt ami bírósági tárgyalásig is jutott. és 20 ezer Ft felett bűncselekmény talán (nem vagyok otthon a témában, annyit tudok, súlyosabb dolognak számít)
Huh edzett vagy a témában ........" alt="">
Most nem azért, de a babaszobán is járok, és bizony vannak, voltak hsonlók.
Ott nem szórakoztak, kimentek címre, vagy felhyvták a polgármestert, jegyzőt, a munkahelyen elmesélték stb.
A lényeg, a csalók nagy része rendezte a tartozását.
De vannak még ötleteim...
Ott nem szórakoztak, kimentek címre, vagy felhyvták a polgármestert, jegyzőt, a munkahelyen elmesélték stb.
A lényeg, a csalók nagy része rendezte a tartozását.
De vannak még ötleteim...
De egyértelmű, sajnos " alt="">
tvm53 a sztorym 100%-ra azonos a tieddel, csak nem írtam be ide a egészet csak a lényeget....... " alt="">
Bíztam benne, hogy megoldódik főleg miután pmjudit a pénzéhez jutott, pedig akkormár nekem is nagyon esedékes volt fizetnie.......,
csak P. Gáborként ismertem meg és nem tudtam, hogy ő Goni, mikor megtudtam, hogy Ő az még mindíg bíztam benne, hogy lesz belőle valami, mert sokx láttam a órumon a nevét....
Sajnálom, hogy ez lett a dologból, főleg téged sajnállak, hogy ilyeen húúúúzóóss a dolog.....
Amúgy azóta nekem sem írt.......
Goni,Innen üzenem, hogy felőlem hagyjuk az enyémet én nem halok ennyibe bele, de azért 15.000 Ft nem semmi, szóval jó lenne lépni tvm53 felé, nem hiszem, hogy itt és így szeretnéd befejezni a wny-es pályafutásodat....... " alt="">
tvm53 a sztorym 100%-ra azonos a tieddel, csak nem írtam be ide a egészet csak a lényeget....... " alt="">
Bíztam benne, hogy megoldódik főleg miután pmjudit a pénzéhez jutott, pedig akkormár nekem is nagyon esedékes volt fizetnie.......,
csak P. Gáborként ismertem meg és nem tudtam, hogy ő Goni, mikor megtudtam, hogy Ő az még mindíg bíztam benne, hogy lesz belőle valami, mert sokx láttam a órumon a nevét....
Sajnálom, hogy ez lett a dologból, főleg téged sajnállak, hogy ilyeen húúúúzóóss a dolog.....
Amúgy azóta nekem sem írt.......
Goni,Innen üzenem, hogy felőlem hagyjuk az enyémet én nem halok ennyibe bele, de azért 15.000 Ft nem semmi, szóval jó lenne lépni tvm53 felé, nem hiszem, hogy itt és így szeretnéd befejezni a wny-es pályafutásodat....... " alt="">
Azt látom, ahol előre kérték a pénzt, ott nem is jött létre a csere.
Hát nem egyértelmű a helyzet???? " alt="">
Hát nem egyértelmű a helyzet???? " alt="">
tvm
Nálam is ez volt, hogy majd utal, meg később utal, meg postán meg már minden hogyan utal. " alt=""> De szerencsére én előre kértem a pénzt, így nem lett belőle gáz. A terméket meg eladtam másnak.
Nálam is ez volt, hogy majd utal, meg később utal, meg postán meg már minden hogyan utal. " alt=""> De szerencsére én előre kértem a pénzt, így nem lett belőle gáz. A terméket meg eladtam másnak.
Igen, olvastam, hogy pmjudit-nak küldte a pénzt. Ez 2009. július 10-én volt. Akkortájt pont ezért nem írta be én is ide, mert bíztam benne, hogy nekem is átutalja.
Pár hsz-szel lejjebb látom jelica beírását. Rá is kérdezek e-mailben, hogy nála történt-e előrelépés.
Pár hsz-szel lejjebb látom jelica beírását. Rá is kérdezek e-mailben, hogy nála történt-e előrelépés.
tvm53!
ha jól emlékszem, volt már itt az illető a feketelistán...olvass vissza!! Akkor megoldódott ...
ha jól emlékszem, volt már itt az illető a feketelistán...olvass vissza!! Akkor megoldódott ...
TV. Én is majdnem küldtem neki, de utána úgy döntöttem csak utalás után. A pénz viszont soha nem jött meg. Tudom téged ez nem vigasztal. " alt="">
POZSONYI GÁBOR - GONI
Annagora belépőket adtam el neki, melyeket június 25-én elsőbbségi ajánlott levélként postáztam és másnap vagy harmadnap meg is kapta őket. Ekkor azt írta, hogy "holnap ott az ára". Napok múlva sem jött meg a pénz, mire július 9-én írt, hogy:
"nem voltam ithon
a pénz nem ment el.
csak hétfön mert nem volt számlámon péz leveték...
bocs."
Július 13-án, hétfőn tehát "ell utaltam reggel a számládon van".
Nem így lett. Így azt írja, hogy "postán megy".
Közben hiába kértem tőle mobilszámot, egyet ugyan adott, de azon nem elérhető.
A pénz még mindig sehol, és már azt sem tudom, hogy postán vagy bankon keresztül várjam. Bizonyítékot kérek (feladóvevényt stb). Erre július 28-án azt írja: "postán adtam fel ha haza értem a melobol átt küldödm a szelvényt." Azóta sem küldte!
Július 30-án áthárítja a felelősséget másra:
"nem én hibám miadt nem érzett pénz egy személy nem küldte el neked.
én bécsben dolgozom azért nem vagyok elérhető telefonon.
Vasárnap este jövök haza és hétfön befiztem a számlára nagy szarul érzem magam és szégyellem magam más bunkó viselkedéséért.BOCSÁNAT"
Mondom, oké, aug. 3-án elküldi, végre a pénzemhez jutok. Írja is, hogy saját maga(!) átutalta a pénzt.
Csak nem érkezik meg, mire aug. 7-én azt írja:
"a pénzt elutaltam kedden reggel csak mivel nem magyarországi bankból igy ma tudtam meg kb 7nap míg meg jelnik a számládon az a bankos nő szerint hétfő." = vagyis aug. 10.
Eltelt még egy hét, a pénz nincs itt és már nem is válaszol!
Tudom most már, hogy nagy hiba volt megbízni egy ismeretlenben, és nem előre kérni a pénzt. De ezen már nem tudok változtatni. Ezentúl én is előre kérem az utalást, de ez az eset már megtörtént.
Közel 15000 Ft-tal tartozik, ami számomra hatalmas összeg és nem fogom annyiban hagyni a dolgot.
Kérem, akinek volt már vele bármilyen tapasztalata vagy akinek van javaslata, hogy hogyan hajtsam be végre tőle a pénzt, kérem, írjon!! Előre is köszönöm.
Annagora belépőket adtam el neki, melyeket június 25-én elsőbbségi ajánlott levélként postáztam és másnap vagy harmadnap meg is kapta őket. Ekkor azt írta, hogy "holnap ott az ára". Napok múlva sem jött meg a pénz, mire július 9-én írt, hogy:
"nem voltam ithon
a pénz nem ment el.
csak hétfön mert nem volt számlámon péz leveték...
bocs."
Július 13-án, hétfőn tehát "ell utaltam reggel a számládon van".
Nem így lett. Így azt írja, hogy "postán megy".
Közben hiába kértem tőle mobilszámot, egyet ugyan adott, de azon nem elérhető.
A pénz még mindig sehol, és már azt sem tudom, hogy postán vagy bankon keresztül várjam. Bizonyítékot kérek (feladóvevényt stb). Erre július 28-án azt írja: "postán adtam fel ha haza értem a melobol átt küldödm a szelvényt." Azóta sem küldte!
Július 30-án áthárítja a felelősséget másra:
"nem én hibám miadt nem érzett pénz egy személy nem küldte el neked.
én bécsben dolgozom azért nem vagyok elérhető telefonon.
Vasárnap este jövök haza és hétfön befiztem a számlára nagy szarul érzem magam és szégyellem magam más bunkó viselkedéséért.BOCSÁNAT"
Mondom, oké, aug. 3-án elküldi, végre a pénzemhez jutok. Írja is, hogy saját maga(!) átutalta a pénzt.
Csak nem érkezik meg, mire aug. 7-én azt írja:
"a pénzt elutaltam kedden reggel csak mivel nem magyarországi bankból igy ma tudtam meg kb 7nap míg meg jelnik a számládon az a bankos nő szerint hétfő." = vagyis aug. 10.
Eltelt még egy hét, a pénz nincs itt és már nem is válaszol!
Tudom most már, hogy nagy hiba volt megbízni egy ismeretlenben, és nem előre kérni a pénzt. De ezen már nem tudok változtatni. Ezentúl én is előre kérem az utalást, de ez az eset már megtörtént.
Közel 15000 Ft-tal tartozik, ami számomra hatalmas összeg és nem fogom annyiban hagyni a dolgot.
Kérem, akinek volt már vele bármilyen tapasztalata vagy akinek van javaslata, hogy hogyan hajtsam be végre tőle a pénzt, kérem, írjon!! Előre is köszönöm.