Telefonos játékok, emelt díjas, rádiós játékok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 33 / 93 oldal |
Eszméletlen a Danubius, felhívhatatlan!!!
Még mindig nem találták ki!
Vizilabdázó lesz.
Nem mindenki érdemli meg, hogy beírjam a célszemélyt. 

De cseles itt valaki! 

Én tudom a második utast. 

Hajni,
Keress meg.
Keress meg.
Hajni
Eddig még nem derölt ki!
Eddig még nem derölt ki!

A tegnapi a Nox énekesnője volt. Én a mait szeretném megtudni.
Figyelitek a Danubius milliós játékot?Hallotta valaki a tegnapi első megfejtést, mait most keresem.
Szia Gladi!!
Én is veszettűl próbálkoztam a F1-es jegyeket begyűjteni.( kicsi fiamnak kárpótlásként,hogy egész nyáron nem tudott semmit csinálni a műtétje miatt) de nem jött össze.
Majd valami mást beszerzek
ha tudok.
szia Tery
Én is veszettűl próbálkoztam a F1-es jegyeket begyűjteni.( kicsi fiamnak kárpótlásként,hogy egész nyáron nem tudott semmit csinálni a műtétje miatt) de nem jött össze.

Majd valami mást beszerzek

szia Tery
A Slágeren 5. (a matávoson), és 7. (a mobilon) voltam.

Slágeren mozijegyeket lehet nyerni, bár a film a Garfield!
Bár magammal nem igazán jó itt beszélgetni, de eléggé aluszékony mostanában ez a topic. Nem történik sehol semmi? Danubiuson pénteken Forma-I. belépőkért lehet majd küzdeni, egy goldért még játszanék is... 

A Juventus játékai/ajándékai egyre gyengébbek, sajnos a rádió is.
Danubiuson nem hallottatok valamit? Slágeren folyamatos a Forma-I. játék, gondolom, csütörtökig.
Danubiuson hallottam múlt héten a Merj nyerni! pepsis sms-sezők szerencsés napi nyertesei kaptak egy csúcsmobilt.

Kati a T-Mobil csomag nem tartalmaz telefont, hanem táskát vagy pólót, sapkát, tollat, kitűzőt.
Fisch!
Elöször is gratula, másodszor szeretném megkérdezni, hogy a T-Mobil csomag telefont tartalmaz? Köszi
Elöször is gratula, másodszor szeretném megkérdezni, hogy a T-Mobil csomag telefont tartalmaz? Köszi
Hétfötöl jövö hét péntekig reggel olimpiai kvízjáték a Juventus Rádióban!
Egy tálca Powerade-t, T-Mobile és Béres ajándékokat tartalmaz az ajándékcsomag!
Reggeli müsorban 6-szor van játék és 10. telefonáló kap egy nem túl nehéz kérdést az olimpiákkal kapcsolatban és 3 válaszból kell eltalálni a helyes választ.
Ma reggel nekem sikerült
Egy tálca Powerade-t, T-Mobile és Béres ajándékokat tartalmaz az ajándékcsomag!
Reggeli müsorban 6-szor van játék és 10. telefonáló kap egy nem túl nehéz kérdést az olimpiákkal kapcsolatban és 3 válaszból kell eltalálni a helyes választ.
Ma reggel nekem sikerült

Forma-I. játék folyamatos a Slágeren, Juventuson olimpiai játék megy szerény ajándékcsomagokkal, Danubiuson egyenlőre csend van. Sok sikert nektek augusztusra is. 

Válaszoltam, bár a mi menetelünk nagyon is bizonytalanná vált. Gratulálok a nyereményedhez.