Sajnos a Kincs által részemre küldött kodot valaki feltöltötte.
Igy ismét szeretnék kérni egy kodot, aki ki tudna segíteni
Lehetőleg @ ben
Köszönöm
Sziasztok!
Békéscsabán keresnék 3 db. Tesco bélyeget. Lenne esetleg valakinek felesleges.
Köszönettel: Marcsi
sziasztok.
Szeretnék kérni egy Libero kodot. . Csak holnap lehet feltölteni
Segítségre lenne szükségem. Plüssokosok közül már csak a zsiráf hiányzik, amihez a pontjaink megvannak viszont
Egerben már nem lehet kapni.Felhívtam a központot és azt mondták hogy nem is lesz már zsiráf és jelenleg a készlet szerint csak Miskolcon és Ajkán van. Van e valakinek a miskolci pennyben ismerőse aki el tudna tetetni egyet és felmennénk érte vagy esetleg ki tudna e valaki váltani pluszban egy zsiráfot és küldenénk a pontokat.
Sziasztok! Akinek lenne esetleg Libero kódja és neki nincs rá szüksége vagy nem tölti fel akkor el tudná küldeni nekem. A kislányomnak kinéztem egy ajándékot de még nagyon sok pont kéne hozzá és emelni fogják szeptembertől az ajándék pontértékét. Köszönöm előre is
Köszönöm a felajánlott segítséget!

" alt="

">
Sziasztok! SOS keresek Aloe FIRST Forever terméket!!
Még a mai napon szeretném, amennyiben megoldható,
Előre is hálásan köszönöm, írj kérlek, ha tudsz segíteni!

" alt="

">
Köszönöm! Végül ma teljesítették a megbízást és ezután megjelent egy kis PDF-es bizonylat, amit el tudtam küldeni.
Az otp ad letölthető igazolást a tranzakcióról,
gondolom, más bankok is.
Wodehouse
Windows-os gépen Képmetsző segítségével mentsd el a képernyőképet az utalásról, és azt jpg formátumban már továbbíthatod e-mailben.
Részletesen: https://support.microsoft.com/hu-hu/help/13776/window
s-use-snipping-tool-to-capture-screenshots
Az Erste netbankban egy egyszeri átutalásról hogyan tudok bizonylatot letölteni/készíteni? Az utalásról bizonylatot kellene valahová továbbítanom emailben. Nyomtatóm nincs. Előre is köszi.
1-es villamossal a Nagyállomástól. Eötvös utcai megállónál kell leszállni. De ez kicsit messzebb van mint a busz.
A busz ott áll meg 100 méterre.
Köszönöm. Villamossal hogy érhető el ?
Busszal melyik megállónál kell leszállni ,?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások