Kedves Bettinah!
Nyíregyházán várhatóan holnaptól kezdik a kézbesítést.
Futárka
Knorr nyeremény akció
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 33 / 143 oldal |
Futárka! Meg tudod mondani, hogy Nyíregyházára ma v. holnap jön a barátnős ajándék? Köszi
Igen, meg lehet kérdezni, de csak azt mondják meg, hogy beért-e, érvényes-e. Azt nem, hogy benne van-e az 1000-ben.
Akkor jó!
Bár abból meg kettőt nyertem az én nevemen és mégis csak egyszer szerepelek rajta!!!

Bár abból meg kettőt nyertem az én nevemen és mégis csak egyszer szerepelek rajta!!!
szabcsina, az még a szalvétagyűrűs lista. Ha megnézed, nincs is fenn 1000 név.
Az ízbombás játékra is most lehet érdeklődni? Mert én a rafinéria után kérdezősködtem és erre nem gondoltam, hogy külön szóljak. Lehet, hogy az ízbombás listát nézte a hölgy ezért nem látta a listán a nevem?
Ha nincsvégleges lista, akkor mi az a lista az Ízbombán?
Mert én két pályázatot adtam fel az én és a párom nevére, de csak én nyertem!Nem kell mondanom, hogy a legelső nap küldtem egyszerre mind a kettőt elsőbbségivel!
Mert én két pályázatot adtam fel az én és a párom nevére, de csak én nyertem!Nem kell mondanom, hogy a legelső nap küldtem egyszerre mind a kettőt elsőbbségivel!

Érdeklődtem az Ízbomba után. Még nincs végleges listájuk szeptemberre sem, csak azt tudják megnézni, hogy beért-e a pályázat. Októberben nem küldik a szalvétákat, csak novemberben várható. Postán jön majd ajánlva.
Én is érdeklődtem a 15-én elsőbbségivel feladott levelemet most dolgozták fel és érvényes. Végre ez már be is ért, elkerülte az "enyveskezűeket"!. Úgy sajnálom, hogy a múltkori elveszett!
Én is érdeklődtem, de úgy látszik az én pályázatomat lenyúlta egy postai dolgozó, mert be sem érkezett.
ma érdeklődtem az infóvonalon a beérkezésemről, és a jó hír, hogy mindhárom pályázatom beérkezett, és érvényesek! 

Köszönöm futárka
Bocsánat Babus20!
Ez neked szólt!
Szia:
Futárka
Ez neked szólt!
Szia:
Futárka
Ma minden bizonnyal hívni fognak időpont egyeztetés miatt
Szia futárka!
A 20. kerületbe mikor szállítjátok a barátnős ajándékokat?
A 20. kerületbe mikor szállítjátok a barátnős ajándékokat?
futárka: annyira gyorsak voltatok, hogy a XXII. kerületbe már meg is érkezett az aji!
Hálásan köszönjük! 

Mi is köszönjük!
futárka köszönöm
igaza van szabcsinának,mi meg vagyunk elégedve veletek

igaza van szabcsinának,mi meg vagyunk elégedve veletek

A www.met.hu-n sehova nem mutat havat a következő 1 hétre. Csak erős szelet szo-vas-hétfőre.
Jó utat!

Jó utat!
Csak nem tesz velünk olyat az időjárás. de ha mégis, én bízom a fiúkban