Mit nyernék? / Ideális nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 33 / 320 oldal |
Fortunácska!Soszor kértelek és segítettél.Volt már olyanra is példa,hogy hatalmas nem várt dologgal sikerült meglepned.Mindent köszönök és kérlek ne feledkezz meg rólam se.
egy "kövér" mosolyt én is várok, Fortuna!
Fortuna! Régen jártál nálam jó lenne ha a héten mellém szegődnél !
" alt="
">
" alt="
">
Fortunácska!Légyszi ,a héten gondolj rám is a nyereményosztásnál!?
Bármit, csak végre jöjjön össze valami , már olyan régóta játszom így nyereményjátékokon , sokszor olyan hülyeségeket megveszek , meg pl : üdítőből egy csomót ( zsugor számra áll itthon ) , csak hogy végre nyerjek valamit *.* De hiszek benne , hogy eljön az én szerencsém is egyszer , csak ki kell várni : D
Fortuna! Köszönöm hogy a 2 kívánságomból az egyiket teljesítetted. Ez volt a legfontosabb!!! KÖSZÖNÖM
wellness hétvégét... vagy hetet
" alt="
"> már 2 éve nem nyertem, és váágynánk vmi szép helyre
" alt="
">
" alt="
"> már 2 éve nem nyertem, és váágynánk vmi szép helyre
" alt="
">Bankkártya
" alt="
"> wellness...
" alt="
"> wellness...Lassan már báááármiiiiit
" alt="
">
" alt="
">Coca-Colás dolgot/kat mindenképp...
" alt="
"> Meg vmi kártya is jó lenne, következő autó se ártana...
" alt="
">
Meg mutass utat jobbra menjek, v. balra...
" alt="
"> De úgy mutasd h. ne fájjon...
" alt="
"> Meg vmi kártya is jó lenne, következő autó se ártana...
" alt="
">
Meg mutass utat jobbra menjek, v. balra...
" alt="
"> De úgy mutasd h. ne fájjon...Kedves Fortuna ! Mivel a Piroska motor nem sikerült , akkor most valami nagyot szeretnék nyerni !!!
Nagyon szeretném az egyik városlátogatást a Níveától.
Drága Fortuna kérlek gondolj rám holnap! Köszönöm!
Drága Fortuna!
Köszönök szépen mindent, amit mostanában nyertem! Nagyon örülök mindennek!
" alt="
"> De kérlek segíts, hogy nyerni tudjak egy nyaralást a családnak, mert sajnos különben nem fogunk tudni sehová elmenni! Nagyon nagyon örülnénk neki, különösen a lányom! Megérdemelné a szép bizonyítványáért!
" alt="
"> Köszönök mindent!
" alt="
">
Köszönök szépen mindent, amit mostanában nyertem! Nagyon örülök mindennek!
" alt="
"> De kérlek segíts, hogy nyerni tudjak egy nyaralást a családnak, mert sajnos különben nem fogunk tudni sehová elmenni! Nagyon nagyon örülnénk neki, különösen a lányom! Megérdemelné a szép bizonyítványáért!
" alt="
"> Köszönök mindent!
" alt="
">Kedves Fortuna!
Igazán nem panaszkodhatok, és nem vagyok elégedetlen. 2 dolgot szeretnék: egy nyaralást és a páromnak forma 1-es belépőt, nagy meglepi lenne a szülinapjára
" alt="
">
Igazán nem panaszkodhatok, és nem vagyok elégedetlen. 2 dolgot szeretnék: egy nyaralást és a páromnak forma 1-es belépőt, nagy meglepi lenne a szülinapjára
" alt="
">Kedves Fortuna!
1 hét múlva lesz a születésnapunk, nagyon szeretnék valamit nyerni, bármit, kérlek
" alt="
"> előre is köszönöm
" alt="
">
1 hét múlva lesz a születésnapunk, nagyon szeretnék valamit nyerni, bármit, kérlek
" alt="
"> előre is köszönöm
" alt="
">Kedves Fortuna! Nagyon köszönöm, hogy mostanában elég sok mindent nyertem, aminek nagyon is örülök, de tudod, hogy mit szeretnék már nagyon régóta a leges leges legjobban, egy Dolce Gusto Kávéfőzőt! Július 1 sorsolás!!!
" alt="
"> Köszönöm szépen!!!
" alt="
"> Köszönöm szépen!!!Pontosítok ,szerdán szeretném a segítséged kérni ! Köszönöm
" alt="
">
" alt="
">Fortunácska köszönöm az eddigi kisebb nyereményeket,de a jövőhéten szeretnék egy főnyereményt!!! Légyszíves segíts !!
" alt="
">
" alt="
">Hm... abszolút nem panaszkodhatok az idén... DE ilyenkor olyan jó Hévízen... oda szeretnék vmi wellnesst.... lécci...
Olyan jó lenne oda elmenni, .....-al. Kifejezetten....
Olyan jó lenne oda elmenni, .....-al. Kifejezetten....