Mit nyernék? / Ideális nyereményjáték
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 33 / 319 oldal |
Bármit, csak végre jöjjön össze valami , már olyan régóta játszom így nyereményjátékokon , sokszor olyan hülyeségeket megveszek , meg pl : üdítőből egy csomót ( zsugor számra áll itthon ) , csak hogy végre nyerjek valamit *.* De hiszek benne , hogy eljön az én szerencsém is egyszer , csak ki kell várni : D
Fortuna! Köszönöm hogy a 2 kívánságomból az egyiket teljesítetted. Ez volt a legfontosabb!!! KÖSZÖNÖM
wellness hétvégét... vagy hetet
" alt="
"> már 2 éve nem nyertem, és váágynánk vmi szép helyre
" alt="
">

Bankkártya
" alt="
"> wellness...

Lassan már báááármiiiiit
" alt="
">

Coca-Colás dolgot/kat mindenképp...
" alt="
"> Meg vmi kártya is jó lenne, következő autó se ártana...
" alt="
">
Meg mutass utat jobbra menjek, v. balra...
" alt="
"> De úgy mutasd h. ne fájjon...

Meg mutass utat jobbra menjek, v. balra...

Kedves Fortuna ! Mivel a Piroska motor nem sikerült , akkor most valami nagyot szeretnék nyerni !!!
Nagyon szeretném az egyik városlátogatást a Níveától.
Drága Fortuna kérlek gondolj rám holnap! Köszönöm!
Drága Fortuna!
Köszönök szépen mindent, amit mostanában nyertem! Nagyon örülök mindennek!
" alt="
"> De kérlek segíts, hogy nyerni tudjak egy nyaralást a családnak, mert sajnos különben nem fogunk tudni sehová elmenni! Nagyon nagyon örülnénk neki, különösen a lányom! Megérdemelné a szép bizonyítványáért!
" alt="
"> Köszönök mindent!
" alt="
">
Köszönök szépen mindent, amit mostanában nyertem! Nagyon örülök mindennek!

Kedves Fortuna!
Igazán nem panaszkodhatok, és nem vagyok elégedetlen. 2 dolgot szeretnék: egy nyaralást és a páromnak forma 1-es belépőt, nagy meglepi lenne a szülinapjára
" alt="
">
Igazán nem panaszkodhatok, és nem vagyok elégedetlen. 2 dolgot szeretnék: egy nyaralást és a páromnak forma 1-es belépőt, nagy meglepi lenne a szülinapjára

Kedves Fortuna!
1 hét múlva lesz a születésnapunk, nagyon szeretnék valamit nyerni, bármit, kérlek
" alt="
"> előre is köszönöm
" alt="
">
1 hét múlva lesz a születésnapunk, nagyon szeretnék valamit nyerni, bármit, kérlek

Kedves Fortuna! Nagyon köszönöm, hogy mostanában elég sok mindent nyertem, aminek nagyon is örülök, de tudod, hogy mit szeretnék már nagyon régóta a leges leges legjobban, egy Dolce Gusto Kávéfőzőt! Július 1 sorsolás!!!
" alt="
"> Köszönöm szépen!!!

Pontosítok ,szerdán szeretném a segítséged kérni ! Köszönöm
" alt="
">

Fortunácska köszönöm az eddigi kisebb nyereményeket,de a jövőhéten szeretnék egy főnyereményt!!! Légyszíves segíts !!
" alt="
">

Hm... abszolút nem panaszkodhatok az idén... DE ilyenkor olyan jó Hévízen... oda szeretnék vmi wellnesst.... lécci...
Olyan jó lenne oda elmenni, .....-al. Kifejezetten....
Olyan jó lenne oda elmenni, .....-al. Kifejezetten....
Fortunácska köszönöm az eddigi nyereményeket,de szeretném ha még mellettem maradnál kettő fontos sorsolásnál.Köszönöm!!
Én is csatlakozom hozzátok, de csak hárman nyerhetnek.
Azonkívül Fortunácska tudja, hogy én mire vágyom.
" alt="
">
Azonkívül Fortunácska tudja, hogy én mire vágyom.

törpi, ttildi - én is mennék!!!!
Csatlakozom törpihez. Jó lenne Velencében találkozni!