Marcsika58
Frissits egyet rá és jó lesz.🍀
Nekem is úgy volt.
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 33 / 9364 oldal |
Szeretném megkérdezni, hogy a COOP: nyerjakedvenceiddel játékon összeadás után mért nem engedi a beküldést ?
A Heineken-es BL-döntő-jegyek 2. kategóriásak lesznek.
650 EUR, azaz 1.300 EUR lesz a páros jegy értéke.
650 EUR, azaz 1.300 EUR lesz a páros jegy értéke.
Milka húsvéti játékon mindhárom féle utalványt nyertem, egyedül a SPAR kért be postázási adatokat, fizikai formában való elküldéshez. Se a Lidl, se a Tesco nem kért.
Én arra gondoltam, hogy a Tesco-sok e-mailben kapják meg az e-utalványt, ezért nem kértek adatokat.
Hello
Milka- húsvét játékon ,Tesco nyertesektől kértek már adatokat?
Engem elfelejtettek.
😬🤣
Milka- húsvét játékon ,Tesco nyertesektől kértek már adatokat?
Engem elfelejtettek.
😬🤣
timotka!
Nádudvarihoz:Igen az egyértelmű volt,hogy hol kell dátumot jelölni,de akármit csinálok vagy áprilisig enged,vagy visszaugrik az aktuális napi dátumra,.Hiába írom be kézzel,úgy se jó.Írtam nekik e mait,kíváncsi leszek rá mennyire érdekli őket.........Te amikor beírtad a dátumot utána figyelted nem ugrott e vissza az aznapi dátumra?Vagy sikerült a naptárból kiválasztanod?(nekem ott májust be sem ad)
Nádudvarihoz:Igen az egyértelmű volt,hogy hol kell dátumot jelölni,de akármit csinálok vagy áprilisig enged,vagy visszaugrik az aktuális napi dátumra,.Hiába írom be kézzel,úgy se jó.Írtam nekik e mait,kíváncsi leszek rá mennyire érdekli őket.........Te amikor beírtad a dátumot utána figyelted nem ugrott e vissza az aznapi dátumra?Vagy sikerült a naptárból kiválasztanod?(nekem ott májust be sem ad)
Detto, bár nincs hozzá blokkom. A játék eleje óta nem jó.
Ránéznétek erre légyszi. A Nádudvari játéknál több böngészőből, számítógépen és mobilon + inkognitó módban is próbáltam de nem tudtam kiválasztani más dátumot mint a 03.26 - 04.22 közötti időszak.
Van akinél jól megy a dolog?
Van akinél jól megy a dolog?
Chefcsaba
Mikori beküldés? Rögtön kiírja?
Mikori beküldés? Rögtön kiírja?
Köszi BELA-H!
Most sikerült, lefele a lap alján kell bejelölni.
Most sikerült, lefele a lap alján kell bejelölni.
timotka--nekem sem sikerül,írok nekik
Vágási 2.0
Hozzászólás: 2026. május 04. :: 09:07
Igen, rögtön kiírja a Pick.
Hozzászólás: 2026. május 04. :: 09:07
Igen, rögtön kiírja a Pick.
Laci7474 2026-05-04 :: 08:30
Vágási, gratula !
A Pick Lidl nyerőidőpontost egyből kiírta Neked ?
köszi
Vágási, gratula !
A Pick Lidl nyerőidőpontost egyből kiírta Neked ?
köszi
kis segítség? melyik az a játék ahol napi 14 nyeremény van ? köszi
" alt="
">
" alt="
">Én kettőt töltöttem fell...
Majd próbáld ma ismét, még tart a játék május 31.ig
" alt="
">
Majd próbáld ma ismét, még tart a játék május 31.ig
" alt="
">Nyerjanestlével pontgyűjtő játékon mától már csak napi 1 blokkot lehet feltölteni ?
Eddig napi 2-őt engedett.
Most meg azt írta elértem a napi beküldési korlátot a 2.-nál, és nem ment el a beküldés.
Eddig napi 2-őt engedett.
Most meg azt írta elértem a napi beküldési korlátot a 2.-nál, és nem ment el a beküldés.
Értem, köszi, bár a saját e-mail címemmel tudtam regisztrálni erre a játékra és a korábbi Milkás játékokra is ezzel regisztráltam...
És valóban, a másik e-mail címével már sikerült.
És valóban, a másik e-mail címével már sikerült.
Vàgàsi 2.0 a tapasztalat, hogy csak olyan emaillel tudsz regisztrálni amit még nem használtál milkás jàtékhoz.
Jó reggel(i)t,
visszatértem a világ végéről, megpróbáltam a nagyfiJamat regisztrálni a Milka játékra, de továbbra is "Something went wrong"...
Megpróbáltam úgy, hogy saját magam pötyögöm be az adatokat, de akkor sem enged be.
Inkognitó mód, frissítés, telefon, más ip cím: sehogy sem jó...
A saját profilom továbbra is működik, ki tudok lépni majd vissza is tudok jelentkezni, de mást nem tudok regisztrálni...
Mi a titok?
visszatértem a világ végéről, megpróbáltam a nagyfiJamat regisztrálni a Milka játékra, de továbbra is "Something went wrong"...
Megpróbáltam úgy, hogy saját magam pötyögöm be az adatokat, de akkor sem enged be.
Inkognitó mód, frissítés, telefon, más ip cím: sehogy sem jó...
A saját profilom továbbra is működik, ki tudok lépni majd vissza is tudok jelentkezni, de mást nem tudok regisztrálni...
Mi a titok?