Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 33 / 319 oldal |
Nálam is megakadtak a kisebb nyeremények....
Megjöttek a söröspoharak. Még a széfes apróságok hiányoznak. 

Ide most jöttek meg a serespoharak,de "kismillió" dolog még nem...
Még én sem kaptam meg a söröspoharakat.
Marty04
még én sem kaptam meg, a napokban reklamáltam, kedves volt a hölgy, azt mondta megsürgeti a futárcéget.remélem lesz eredménye...
még én sem kaptam meg, a napokban reklamáltam, kedves volt a hölgy, azt mondta megsürgeti a futárcéget.remélem lesz eredménye...
Nem kaptam meg. Igaz, nem is reklamáltam.
Hogy álltok a söröspoharakkal ? Nálam még mindig semmi. Már kétszer reklamáltam. 

Ma jött egy mágneses toll, a többi utolsó napi széfest a hétre igérik, a söröst megsürgetik a futárnál. Türelmet kérnek. 

Oké már,most esett le...
Marty!........37@freemail-ről te írtál?Mert akkor most kaptam meg,de előtte írtam.
Kék dobozos kávés készletet cserélek (pall mall)
Írok privire!
Andi81 ! Azt kérdeztem nem vennél-e nekem cigit poháralátéttel. Bordót vagy hosszú narancsot. Természetesen küldöm az árát postaköltséggel együtt.
Nem kaptam meg!
Andi81 ! Irtam.
Itt nálunk a lerakatba PM-es hostess van.1 cigihez sziluettes pohár,vagy sapka,2 mellé 4db üveg poháralátét+2 illatmécses,vagy övtáska az ajándék.Jobb így kapni,mint mikor egész nap a PM oldalt kellett lesni.Bár akkor ott volt a sikerélmény,de mellette a sok bosszúság-hogy mikor nyit már ki az a sz..r bolt.
A múltkor említett, "postán elkeveredett" dugóhúzó ügyben kerestek az illetékesek,és utánanéznek,mi történhetett,és remélem küldik újra!?
Sziasztok! Szeretném veletek tudatni, hogy van egy nagyon-nagyon rendes fórumtársunk (tea-pot) aki ígéretéhez híven ingyen eljuttatta hozzám a testtáskát.
Köszönöm neki a felajánlást!
Köszönöm neki a felajánlást!
van még vki, aki nem kapta meg a capuccinos csészéket? Bp-re kellett volna érkeznie
Köszi a válaszokat ,én is a IV. ker-be várom.