Munka!?
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 33 / 34 oldal |
Írtam!
C
szia akkor megadod hogy hogy lehet belevágni?
köszike nagyon
szia akkor megadod hogy hogy lehet belevágni?
köszike nagyon
Ez a több mélcím eszembe se jutott! De gondolom! Csekken fizetnek, szóval nem árt ha tényleg valós címet adsz meg

C
engem érdekel lehet több mél cimen is csinálni?
mamocika165@citromail.hu
engem érdekel lehet több mél cimen is csinálni?
mamocika165@citromail.hu
Karcsú, de jól jön
és szeretem az ilyen ki plusz kereseteket
Meg hát kábítani sem szeretnék senkit, pl hogy havonta kapsz 20000-et, aztán jön a csalódás...
Akit érdekel, írjon!

Meg hát kábítani sem szeretnék senkit, pl hogy havonta kapsz 20000-et, aztán jön a csalódás...
Akit érdekel, írjon!
C: 7 hónap alatt 10e Ft??? Az elég karcsú..... bár aki a kicsit nem becsüli... 

Én tudok egy netes munkát, közvéleménykutatós! Nekem 7 hónap alatt jött össze 10000 Ft, hetente kapok kérdőívet (10 perc kitölteni).
Én is szeretnék valódi netes munkát, ami nem mlm- es.

Írjon mailt mindenki akit érdekel
Tegnap este már nem voltam, megint vacakolt a netem, ma megint modem cserém volt, remélem a héten már nem cserélnek többször modemet

Tegnap este már nem voltam, megint vacakolt a netem, ma megint modem cserém volt, remélem a héten már nem cserélnek többször modemet

Aki tud valami jó netes vagy otthon végezhető munkát az engem is tájékoztasson. Köszi!
Most az enyém is otthon végezhető volt, 4 óra óta most hagytam abba. 

én tudok munkát, de az mlm rendszeres, neten végezhető
Nagyon sokat nézegettem a neten, s mindig úgy kezdődik a második e-mail, hogy utaljon pénzt a következő számlára, s tájékoztatjuk munkalehetőségeinkről. Elszomorító

ilyen munka engem is érdekelne
Sziasztok
Nem tud véletlenül valaki "valós" munkát kismamáknak? De ne befizetőset, s olyat amivel pénzt is adnak a munkáért.
Előre is köszi
Nem tud véletlenül valaki "valós" munkát kismamáknak? De ne befizetőset, s olyat amivel pénzt is adnak a munkáért.
Előre is köszi
Közben már megvan az emberem, szóval ne írjatok!
Köszi
Köszi

A gyerektémához annyit, hogy én voltam már olyan gyerekekkel foglalkozó munkahelyen (...) interjún, ahol ráadásul két kisgyerekes hölgy interjúztatott, és ezt ők kérdezték meg. No comment. 

Sziasztok!
Lenne egy pár órás internetes munka fix összegért!
Ha valakit érdekel, írjon mailt!
Lenne egy pár órás internetes munka fix összegért!
Ha valakit érdekel, írjon mailt!
Nektek akkor szerencsétek volt. Én még nem jártam olyan cégnél aki nem kérdezte volna meg!!!
osz
de ha a fejvadásznak "kipletyized" magad, hogy mikor szeretnél gyerekeket, stb. - amit ugye nem kérdezhet meg az interjú alatt - akkor ezeket az infókat már át is adta, így már meg sem kell kérdezni a fönöknek, munkáltatónak, de mégis fog tudni róla.
de ha a fejvadásznak "kipletyized" magad, hogy mikor szeretnél gyerekeket, stb. - amit ugye nem kérdezhet meg az interjú alatt - akkor ezeket az infókat már át is adta, így már meg sem kell kérdezni a fönöknek, munkáltatónak, de mégis fog tudni róla.