C
lehet hogy béna vagyok de nem megy e regi
nem megy át az első lapról a kövire
miért lehet?
C! Írtam mailt, mert engem is érdekelne ez a munka!
C
szia akkor megadod hogy hogy lehet belevágni?
köszike nagyon
Ez a több mélcím eszembe se jutott! De gondolom! Csekken fizetnek, szóval nem árt ha tényleg valós címet adsz meg

C
engem érdekel lehet több mél cimen is csinálni?
mamocika165@citromail.hu
Karcsú, de jól jön

és szeretem az ilyen ki plusz kereseteket
Meg hát kábítani sem szeretnék senkit, pl hogy havonta kapsz 20000-et, aztán jön a csalódás...
Akit érdekel, írjon!
C: 7 hónap alatt 10e Ft??? Az elég karcsú..... bár aki a kicsit nem becsüli...

Én tudok egy netes munkát, közvéleménykutatós! Nekem 7 hónap alatt jött össze 10000 Ft, hetente kapok kérdőívet (10 perc kitölteni).
Én is szeretnék valódi netes munkát, ami nem mlm- es.

Írjon mailt mindenki akit érdekel
Tegnap este már nem voltam, megint vacakolt a netem, ma megint modem cserém volt, remélem a héten már nem cserélnek többször modemet

Aki tud valami jó netes vagy otthon végezhető munkát az engem is tájékoztasson. Köszi!
Most az enyém is otthon végezhető volt, 4 óra óta most hagytam abba.

én tudok munkát, de az mlm rendszeres, neten végezhető
Nagyon sokat nézegettem a neten, s mindig úgy kezdődik a második e-mail, hogy utaljon pénzt a következő számlára, s tájékoztatjuk munkalehetőségeinkről. Elszomorító

ilyen munka engem is érdekelne
Sziasztok
Nem tud véletlenül valaki "valós" munkát kismamáknak? De ne befizetőset, s olyat amivel pénzt is adnak a munkáért.
Előre is köszi
Közben már megvan az emberem, szóval ne írjatok!
Köszi

A gyerektémához annyit, hogy én voltam már olyan gyerekekkel foglalkozó munkahelyen (...) interjún, ahol ráadásul két kisgyerekes hölgy interjúztatott, és ezt ők kérdezték meg. No comment.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások