oké ha lesz időm megcsinálom
Lipton játék
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 33 / 40 oldal |
Nekem is légyszíves.
oké köszike
Akosh !
Ha lesz időm ma még beszkennelem és elküldőm e-mailben ! a szórólapot !
Ha lesz időm ma még beszkennelem és elküldőm e-mailben ! a szórólapot !
tudja valaki hogy nézki az a teás kanna meg csésze?
Nekem akkor is jött válasz, amikor rosszul küldtem el az sms-t, azt írta, nem a megfelelő formátumban lett küldve!!!
Köszi, akkor valamit nem csináltam jól, pedig próbáltam ugyanúgy csinálni, mint a minta a megfejtés is jó.
Próbálkozom mégegyszer.
Próbálkozom mégegyszer.
Galéria: mindenképp jön. Nekem sajnos. 

jön válasz ha nem nyersz akkor is
Mindenféleképpen jön válasz!!!
Az sms-re jön válasz vagy csak, ha nyert? Elküldtem de semmi válasz

jaja az N a felesleges
nem értem .-( másoknak hogy sikerül
akosh: én emiatt telefonáltam, de még nem hívtak vissza. Egyébként csak egy betű marad felesleges, mert a többiből kijön egy értelmes szó, de így nem enged tovább, hogy ott az a plusz egy betű...
a szókihuzoban már kihuztam minden szót de maradtak betűk azokkal mit kezdjek? nem enged tovább
Én Anglia,de leginkább a rejtvényekre voltam kiváncsi. 

Amelyik sikerül
mind3 lenne a tuti
Csak egy jó tanács: arra figyeljetek, hogy néha a CASHE-t ürítsétek a böngészőben, mert ha nem tezsitek, akkor hiába adnak ki új, javított verziót, a böngészőtök megjegyzi a régit, és továbbra is rosst lesz
Aki nem tudná hogy kell: tartsd lenyomva a shiftet és így kattints a böngésző oldalújratöltési ikonjára. ez nem csak ennél az oldalnál hasznos infó, hanem az összes flash-es játéknál is hasznos lehet!
mind3 lenne a tuti
Csak egy jó tanács: arra figyeljetek, hogy néha a CASHE-t ürítsétek a böngészőben, mert ha nem tezsitek, akkor hiába adnak ki új, javított verziót, a böngészőtök megjegyzi a régit, és továbbra is rosst lesz
Aki nem tudná hogy kell: tartsd lenyomva a shiftet és így kattints a böngésző oldalújratöltési ikonjára. ez nem csak ennél az oldalnál hasznos infó, hanem az összes flash-es játéknál is hasznos lehet!Csak érdeklődés szintjén, melyik nyereményre hajtotook? Kína, Anglia, belföld?
Több chaten szoktam lógni napközben és ott beszéltek róla
Készvagyok
Ráment két nap de jó volt
Ráment két nap de jó volt