Vágási Feri!
Csak túl jól sikerült mert annak kódja is benne van ami már náluk van.Ez biztos mert már elküldték érte a csokit pedig még tegnap azt olvastam,hogy ellenőrzés alatt.
Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 33 / 243 oldal |
Úgy néz ki, hogy a BOCI összefésülte a kódokat, a mai e-mail-ben már az összes eddigi benne figyelt.
Hívott a Monstertől egy kedves úriember,gratulált a fődíjhoz...elmondta,hogy október 3.-án utazunk és készüljünk,mert keveset fogunk aludni,sűrű program lesz(ez megy 3évesem mellett
" alt="
"> )
Bár az úriember a Silverstone pályát mondta,nem a Surrey-t és a pilóta kilétét még nem,egy cseppet sem bánom,mert mindenképp felejthetetlen élmény lesz
" alt="
">

Bár az úriember a Silverstone pályát mondta,nem a Surrey-t és a pilóta kilétét még nem,egy cseppet sem bánom,mert mindenképp felejthetetlen élmény lesz

A Jacobs játék nagyon szuper!
Első év, hogy minden jegy elkelt, és nem kell a Szigetnél elsütni a jegyeket, ez megfizethetetlen érzés, minden másra ott a mastercard.
" alt="
">
Akinek meg a helyszínen kell lennie, kitartást, és jó munkát...
" alt="
">
(Bár gondoltuk, poénból a mol kút elé ülünk ahogy szoktuk, hogy a "kollégákat" húzzuk, nem szeretik a nyereményes jegyárust, rontja a boltjuk...
" alt="
"> )

Akinek meg a helyszínen kell lennie, kitartást, és jó munkát...

(Bár gondoltuk, poénból a mol kút elé ülünk ahogy szoktuk, hogy a "kollégákat" húzzuk, nem szeretik a nyereményes jegyárust, rontja a boltjuk...

Megy ám itt a biznisz... Pisti mondja kollégái vennének ilyen pop rock telefon fütyit, meg egy halls kulacsot...
Vannak bajok...
Vannak bajok...
Ez a szivárvány termosz szep.
Kotányi-Borsodi hétvégén nyert,hétfőn feladott blokk és ma már ertesítés csomag feladásáról.Bárcsak minden játék ilyen gyors lenne 🙂
Natur Citrone
" alt="
">
Nem hittem el hogy a szerdán nyert csomag pénteken itt is volt !
Hát ilyen is van ?

Nem hittem el hogy a szerdán nyert csomag pénteken itt is volt !
Hát ilyen is van ?
Niola!
Te mennyire klassz ember vagy hogy ennyire figyelsz az adott osztályra.
Gratulálok, legyen sok szerencséd!♡
Te mennyire klassz ember vagy hogy ennyire figyelsz az adott osztályra.
Gratulálok, legyen sok szerencséd!♡
Összejött a fiamnak a Spartan futás!
" alt="
">
Köszönöm goldwomannak a cserét!

Köszönöm goldwomannak a cserét!
Anélkül, mert a klónok, kérik a jattot, meg sokat esznek, isznak...
" alt="
">

Mindenkinek sok sikert holnapra (klónnal vagy anélkül).
Sok szép fődíjat sorsolnak!
Sok szép fődíjat sorsolnak!
Az Unilevertől hívtak, hogy a Spar-Knorr játékon nyertem bőröndöt, de nem reagáltam az sms-re.
Mondtam, hogy mert nem is kaptam..Nem tudom mi lehet, mert amúgy kapok sms-eket..De kicsit idegesítő, hogy "eltűnnek" sms-ek..
De örülök, mert mostanában sokat játszom és nem sikerül semmi..És ezt a bőröndöt szerettem volna nagyon:-)
És rendesek, hogy fel is hívtak..
Mondtam, hogy mert nem is kaptam..Nem tudom mi lehet, mert amúgy kapok sms-eket..De kicsit idegesítő, hogy "eltűnnek" sms-ek..
De örülök, mert mostanában sokat játszom és nem sikerül semmi..És ezt a bőröndöt szerettem volna nagyon:-)
És rendesek, hogy fel is hívtak..
Most jól működik a Balatonszelet oldala,töltsetek fel most kódokat!
" alt="
">

Írt nekem az actimel, hogy már kérnek időpontot, és ez egy technikai hiba volt...
" alt="
">
" alt="
">

Megis mentünk taxival.. 🚕 A srác meg is akart varni 2 ora es hazahozni de a központban nem engedtek. Igy csak 4500ft-t fizetnek neki ki a 20 000bol. A nem jo kódot meg a központban megoldottak.
Szóval az első kettő meg Sütőe es magdie mert egyedi oke h. bekerult de a tobbi hatnal volt azert jobb is valjuk be.... Sokkal jobb...
Ha én lettem volna a zsűri akkor a hagyományos talak kiestek volna meg meg az is amelyből jol lehet lakni... Csak a kreatív megoldást vettem volna elore. Egy képen látszik ha rokon kepek.... Azert is csodálkoztam benéztem Sütő taljat... Sajnos azt kell mondjam voltak a hagyományos talak... Ami meg egyszerű is volt es bekerult. Pl elnezest de Olívia talja nem tudom miert is jó??? Olyan van vagy 50db. Minden ami nem megszokott, állat, virág, virágcsokor, vmi alakzat kirakása stb nalam az volt a befutó.
Paintuci, nagy kár, hogy nem Te voltál a zsűri!
" alt="
"> Pont erre a pártatlan értékelésre vártam, amit írsz. Akiket dicsértél, férjem és barátnőm. Minden saját készítésű, mindegyiknél nagyon gondosan ügyelve, h. új ötlet, egyedi alkotás legyen. Így mi összesen 9 "művel" indultunk (egyik ugyanaz, csak másik fotón, h. közelről kiadja jobban a lényeget). Természetesen mindegyik mellé külön vásárlásról feltöltött blokk.
Valamiért pont ugyanazt gondoltam, amit itt teljesen függetlenül írtál dicséretként és kaptam erre több visszaigazolást is. Ez már talán nem véletlen, és tényleg mindenkitől nagyon jólesik, mert mi is számítottunk bekerülésre, úgy gondolom, joggal.
Látom, közben tisztáztátok a kenyeres nyuszi kérdést, férjemé a nagy nyuszis.
Sütőék tálja jogosan került be, nagyon szép, egyedi és látszik rajta a rengeteg munka. Több másiknál nem ez a helyzet szerintem sem.
Kár, mert direkt a zsűrizés miatt fektettünk bele ennyi energiát, nem szeretem a szavazós játékokat, ahol esélytelen indulni az ügyeskedőkkel szemben.
Sok fórumossal (és nyilván több nem fórumossal) együtt mi is csalódottak vagyunk. Aki maga csinálta, tudja, hogy mennyi időbe, energiába telt.
Köszönöm még egyszer az elismerést!
" alt="
">
És gratulálok azoknak, akik bekerültek. Sütő, drukkolok a keddi sorsoláshoz!
" alt="
">

Valamiért pont ugyanazt gondoltam, amit itt teljesen függetlenül írtál dicséretként és kaptam erre több visszaigazolást is. Ez már talán nem véletlen, és tényleg mindenkitől nagyon jólesik, mert mi is számítottunk bekerülésre, úgy gondolom, joggal.
Látom, közben tisztáztátok a kenyeres nyuszi kérdést, férjemé a nagy nyuszis.
Sütőék tálja jogosan került be, nagyon szép, egyedi és látszik rajta a rengeteg munka. Több másiknál nem ez a helyzet szerintem sem.
Kár, mert direkt a zsűrizés miatt fektettünk bele ennyi energiát, nem szeretem a szavazós játékokat, ahol esélytelen indulni az ügyeskedőkkel szemben.
Sok fórumossal (és nyilván több nem fórumossal) együtt mi is csalódottak vagyunk. Aki maga csinálta, tudja, hogy mennyi időbe, energiába telt.
Köszönöm még egyszer az elismerést!

És gratulálok azoknak, akik bekerültek. Sütő, drukkolok a keddi sorsoláshoz!