jelica!
Kipróbált, bevált recept fotókkal:
http://herta.5mp.eu/web.php?a=herta&o=aSFkcriDX6
Én is kenyérsütőgéppel készítem

" alt="

">
Nem keményedik meg a tészta alja és széle, a családunkban mindenkinek bejön, még a tésztaellenző páromnak is

" alt="

">
Nemrég találtam erre a blogra, hátha valakinek újdonság

" alt="

"> , és talán talál hasznos recepteket... nekem tetszik a stílusa is.
http://izbolygo.extra.hu/
nincs kenyérsütőd ?Én abba dagasztom kelesztem vagyis a gép

" alt="

">
Valaki aki gyakran süt pizzát otthon beírná, hogy hogyan csinálja a tésztáját?
Nem pont az összetevők érdekelnek, hanem hogy pl. mennyi ideig keleszti vagy hogyan süti (hány fokon), persze ha valaki szerint az összetevőkön múlik, akkor szívesen olvasom a tippjeit.....
Prizma
Örülök, hogy jól sikerült a kenyér

" alt="

">
Sziasztok!
sünkutya engem nagyon érdekelne a túrós pite receptje. Beírnád? Köszi.
Na, mivel senki nem küldött nekem receptet így összedobtam a jól bevált pehelykönnyű túrós pitémet.
Már barnulgat a sütőben. Nekem meg beindult a nyálelválasztásom.

" alt="

">
Roni74: nem

" alt="

">
nem nyertél Bakony túros recept könyvet?

" alt="

">
Nincs valakinek valami finom túros süti receptje? Nekem is van többféle, de most valami újra vágyom.
én is a palacsintába szánom , tortát akarok csinálni megint belőle, csak most diósan. Jól hangzik a recepted. meg is csinálom.
Kinga:
diótöltelék:
2 dl tejet 30 dkg cukorral felforralunk és 40 dkg darált dióra öntjük, jól összekeverjük. 8 dkg áztatott mazsolát, egy kevés törött fahéjat, reszelt citromhéjat vegyítünk hozzá.
elanor6
Próbáld ki a Vakondtúrás tortát(nem a dobozosat)! Nálunk mindenki imádja.Könnyű elkészíteni.Ha esetleg kell a recept,írj!
Petyuske!
Megcsináltam tegnap a kenyeret...kb 5 morzsa maradt belőle, pedig fél 9-re lett kész

" alt="

"> Tökéletesen bevált a 2 ek tejpor=60 ml tej. KÖSZI!
Én a netről vettem az alábbi receptet (Jázminka recptje) és azóta csak így csinálom!Este beteszem a hűtőbe és reggelre szépen megkel.
" Bármikor elkészíthető, egyszerű, hűtőben 1 hétig eláll a tészta (nem kell megsütni egyszerre), nem szív magába egy csomó zsiradékot, és a kész lángos még 1-2 nap múlva is puha.
1kg liszt
3tojás
1/2 l tej
1 kis doboz tejföl
1 élesztő
1 tk. só
Ezt az egészet jól összedolgozom -én robotgéppel dagasztom be-, amíg hólyagos nem lesz. Közben olajat melegítek, majd olajos kézzel gombócokat tépkedek és egyenként sütöm, amit szintén olajos kézzel széthúzogattam(mert ragad egyébként)
Ha tölteni akarod, úgy egy maréknyi lisztet tegyél még a tésztába, hogy formázni tudd!
Én csak ezt a receptet használom. Próbáld ki, nem fogsz csalódni!!! "
Lángos receptet tudtok ami egyszerű, és több napig eláll a hűtőben a nyers tészta? Régen tudtam, de elfelejtettem.
Rengeteg medve sajtom van, ehhez is érdekelne jó recept, és van még princess levelestésztám is a fagyóban. Ha van valami jó ötlet? Karaván is van sok.
Minden jó ötlenek örülök, de az édességet nem szeretem, és időigényes se legyen.
Petyuske!
KÖSZÖNÖM! Jaj de jó, hogy írtál, már el is kezdem összedobni a hozzávalókat!
Az én receptemben is van 2 ek tejpor, és vettem játszós tejport

" alt="

">
Most még másfélét használok, de nemsokára felbontom a Maspexest

" alt="

">
Prizma
Az én receptemben is 2 ek tejpor volt írva. 60 ml tejjel helyettesítettem, s tökéletes állagú kenyeret kaptam. Persze a folyadék mennyisége maradjon a receptben leírt összességében.
Tudna vki segíteni, hogy 2 ek tejpor mennyi tejnek felel meg? Kenyérütéshez lenne rá szükségem...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások